Jump to content

Τattoo & Piercing

MiKe-Dee
 Κοινοποίηση

έχετε tattoo??  

792 members have voted

1. 1. έχετε tattoo??

• ναί (πού και τι σχέδιο)
      142
    • όχι αλλά θα ήθελα να κάνω
      395
    • όχι
      255

Recommended Posts

ΣΩΣΤΗ θες να πεις.\

το θεμα ειναι οτι εχει καταντησει λιγακι γελειο το θεμα το καναμε "τρεντι¨" και αυτο και ετρεξε το καθε τρεντικακι ατομακι να χτυπησει και ενα για να μην διαφερει απο το υπολοιπο κοπαδι..

και ηρθε και εγινε και αυτο ενας αχταρμας και ενα κοινοτυπο πραγμα επειδη ετσι προσταζει η μοδα...

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΣΩΣΤΗ θες να πεις.\

το θεμα ειναι οτι εχει καταντησει λιγακι γελειο το θεμα το καναμε "τρεντι¨" και αυτο και ετρεξε το καθε τρεντικακι ατομακι να χτυπησει και ενα για να μην διαφερει απο το υπολοιπο κοπαδι..

και ηρθε και εγινε και αυτο ενας αχταρμας και ενα κοινοτυπο πραγμα επειδη ετσι προσταζει η μοδα...

1.....ισον,κανενα!!!!

απο 3 και πανω...!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

μου αρεσουν τα tatoo αλλα πανω μου δε τα γουσταρω καθολου δε ξερω τι κολλημα εχω οπως επισης δε θα ηθελα με τιποτα να χει και η κοπελα μου.

το ξερω ειναι για γελια γιατι ενω μου αρεσουν δε τα θελω αλλα τι να πω κολληματα ειναι αυτα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

1.....ισον,κανενα!!!!

απο 3 και πανω...!!!!!!

to oti esu thn exeis dei kamvas kai goustareis to soma sou tinga sth zografia de shmainei pos etsi prepei na einai..

to idio isxuei kai gia osous thn exoun dei "kempap" kai gemizoun skoularikia...

alloi pali 8eloun mono ena tatoo,h mono ena skoularikaki...

den uparxei kanonas ena=kanena,kai duo=metrio, 3=kati kaneis,4=kala pas

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ετσι ειναι φιλε μου αλλοι τη βρισκουν με 1 αλλοι με κανενα κι αλλοι εχουν καταντησει ζωγραφικο πινακα το σωμα τους

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

o kathenas koubalaei to swma tou..ayto pistebw ta leei ola e??

tespa..paidia einai alithia oti uparxoun bogies(gia xena)pou diarkoun pio megalo xroniko diastima(akriboteres)??xrwma ginete na baleis sto xena??telika ean ekana sto fridi tha mou pesei(15xronwn eimai)..peste mou(alla sigoura)k episis tha ithela na kanw piercing sto ayti se ekeino to pragma sth mesh tou aytiou..san e3ogwma pou einai!!katalabate??apo oti exw akousei den uparxei problemm na patheis kati alla ponaei polu..swsta mou eipan??

συμφωνώ με την παραδοχή 1= κανένα. όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο.όποιος χτυπήσει 1 tattoo στάνταρ θα χτυπήσει κι άλλο. είναι κανόνας.

θα τρελαθείς στον πόνο αν χτυπήσεις τρύπα εκεί που λές ή ψηλά πάνω στο πτερύγιο.είχα κι εγώ εκεί και αναγκάστηκα να το βγάλω,γιατί δε μπορούσα να κοιμηθώ όταν ακουμπούσε στο κρεβάτι.

Guest valeria
θα τρελαθείς στον πόνο αν χτυπήσεις τρύπα εκεί που λές ή ψηλά πάνω στο πτερύγιο.είχα κι εγώ εκεί και αναγκάστηκα να το βγάλω,γιατί δε μπορούσα να κοιμηθώ όταν ακουμπούσε στο κρεβάτι.
Στο πτερύγιο εγώ δεν είχα πονέσει καθόλου....

Guest valeria
συμφωνώ με την παραδοχή 1= κανένα. όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο.όποιος χτυπήσει 1 tattoo στάνταρ θα χτυπήσει κι άλλο. είναι κανόνας.
Δεν κατάλαβα το σκεπτικό εγώ ένα ήθελα,ένα έκανα και δεν θέλω άλλα....Τι θα κάνω το σώμα μου ταπετσαρία; :wacko:

οντος παιδια ενα = κανενα..

μολις βρω λεφτα γιατι χρωσταω παντου και ολο το αναβαλω θα παω να χτυπησω κατιτις ακομα..τα 2 που εχω ειναι λιγα,πολυ λιγα.

Παιδιά ούτε εμένα με πόνεσε το piercing στο πτερύγιο.. Απλά θέλει λίγο προσοχή τις πρώτες μέρες γιατί όπως και να το κάνεις είναι μια πληγή.. Εμένα έχει περάσει ένας μήνας που το έχω κάνει κ είμαι οκ..Οταν κοιμάσαι απλά φροντίζεις να μην κοιμάσαι από αυτή την πλεύρα για τον πρώτο καιρό..

Οσο για την τρύπα που λέει ο φίλος στο χόνδρο του αυτιού .. ξέρω ότι πονάει.. έχει κάνει ένας φίλος μου εκεί.. και όσον αφορά στην τρύπα στο φρύδι.. Πολλοί κάνουν.. αλλά που δεν τους πάει.. κ αυτό μου τη σπάει.. Πάντως φροντίστε όταν κάνετε piercing σε ευαίσθητα σημεία να πηγαίνετε σε κάποιον "εξουσιοδοτημένο" και όχι όπου να'ναι.. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί καμιά φορά!!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Guest valeria
Πάντως φροντίστε όταν κάνετε piercing σε ευαίσθητα σημεία να πηγαίνετε σε κάποιον "εξουσιοδοτημένο" και όχι όπου να'ναι.. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί καμιά φορά!!
Έχεις δίκιο mariel,κι έχω ζωντανό παράδειγμα!Όταν είχα κάνει τρύπα στον αφαλό όταν ακόμη είχα τα μυαλά στα....κάγκελα :p ζήλεψε και μια φίλη μου και πήγε σ'ένα μαγαζί στο Μοναστηράκι κι έκανε,και το αποτέλεσμα;Μετά από μια βδομάδα αναγκάστηκε να την κλείσει γιατί μολύνθηκε!Γι'αυτό παιδιά προσοχη,γιατί είναι πολύ μεγάλος ο κίνδυνος να μολυνθεί η τρύπα! :worry:

Δεν κατάλαβα το σκεπτικό εγώ ένα ήθελα,ένα έκανα και δεν θέλω άλλα....Τι θα κάνω το σώμα μου ταπετσαρία; :wacko:

ε τοτε το χτυπησες μονο και μονο για να κανεις την μουρη σου...και οχι οτι πραγματικα το ηθελες,αν οντως σου αρεσει η ιδεα του tattoo..το δευτερο θα ερχοταν χωρις να το καταλαβεις..ετσι ειναι ο κανονας!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

eimai apo salonica opote kateytheian --> nikos tattoo!!den nomizw na mhn einai eidikos se ayta e???

κατεμε...ο καλυτερος!!!

μεγαλη πειρα και στο tattoo και στο piercing.

[sIGPIC][/sIGPIC]

χρώμα στα χένα δεν μπαίνουν.είναι μόνο μαύρα νομίζω.οι τιμές ξεκινάνε απο 5-10 ευρώ για τα μικρά (κινέζικα,ιδεογράμματα,tribal) μέχρι καμιά 20αρα αν κάνεις μεγάλο σχέδιο.τουλάχιστον έτσι ήταν όταν έκανα εγώ χένα.και νομίζω επίσης ότι το maximum για χένα είναι κανά 20ήμερο-μήνας αν το προσέχεις ,δε το τρίβεις,δε ρίχνεις νερό ,κτλ.

NICO ΤΑΤΤΟΟ ...

THE BEST!

Εγώ εκεί έκανα το piercing και δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε πόνο.. κ άψογη περιποίηση και καθαριότητα.. και μάλλον εκεί θα κάνω και το tattoo μου .. (εκτός απροόπτου βέβαια..δλδ αν δεν το κάνω στην Αθήνα-όμως δεν ξέρω studio εκεί)

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

o kathenas koubalaei to swma tou..ayto pistebw ta leei ola e??

tespa..paidia einai alithia oti uparxoun bogies(gia xena)pou diarkoun pio megalo xroniko diastima(akriboteres)??xrwma ginete na baleis sto xena??telika ean ekana sto fridi tha mou pesei(15xronwn eimai)..peste mou(alla sigoura)k episis tha ithela na kanw piercing sto ayti se ekeino to pragma sth mesh tou aytiou..san e3ogwma pou einai!!katalabate??apo oti exw akousei den uparxei problemm na patheis kati alla ponaei polu..swsta mou eipan??

αυτό το σημείο λέγεται tragus και δεν πονάει σχεδόν καθόλου...κι εγώ νόμιζα ότι πονάει,αλλά καμία σχέση αν και φίλοι που έχουν κάνει οι περισσότεροι πόνεσαν.όπως και να'χει,αν το θές πολύ θα υποστείς τον πόνο για λίγα λεπτά.να φανταστείς εγώ που έκανα και στα 2 την ίδια μέρα,την επόμενη φορούσα τα ακουστικά του discman.

από όλες τις τρύπες που έχω κάνει πάντως πιο πολύ με πόνεσε στον οφαλό.ίσως γιατί μου είχαν πεί ότι πονάει και ήμουν πολύ σφιγμένη.

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

uparxei periptwsh na pathw kati(problemm ygeias px)opws sthn glwssa pou lene oti pathaineis aids ean den einai kalos aytos pou sto kanei(egw tha paw nicos tattoo)!!aa..k kati allo..xreiazetai tpt apo gonio??giati eimai 14..padps egw trelenomai na kanw katw apo ta xeilia..fadastiko k monadiko..alla meta ta 18..ektos k an to kanw monos mou..alla den tha to eppeixirisw epeidi fobamai mhn kanw kamia salakia..! ;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...