Jump to content

Τattoo & Piercing

MiKe-Dee
 Κοινοποίηση

έχετε tattoo??  

792 members have voted

1. 1. έχετε tattoo??

• ναί (πού και τι σχέδιο)
      142
    • όχι αλλά θα ήθελα να κάνω
      395
    • όχι
      255

Recommended Posts

Vazw afto to antibacter pou einai antisiptiko...betadin nomizw den kanei giati kathisterei tin epoulwsi... telika den einai kai toso mauro, apla einai kokkino kai vgazei ligo pyon.. deutera paw patra kai mexri tote den kserw pou na paw gia na to dei kapoios(patra to kana ksi tha paw ston piercer mou na to dei...) exw mia theia m odontiatro pou exei kai trypa ston afalo, na paw na tin rwtisw na to dei mipws kai kserei?i prepei na paw se kanoniko giatro?(mpliax) :( :( :( :cry: :cry: :cry:
Koίτα εγώ είχα τρύπα στον αφαλό και είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα,είναι φυσιολογικό να είναι πρησμένο και να βγάζει πύον,αφού η τρύπα είναι πολύ φρέσκια ακόμα.Μην ξεχνάς ότι το σώμα δεν είναι προορισμένο για να τρυπιέται οπότε αντιδρά;)Εγώ από τον πόνο πήγαινα να καθίσω και έπρεπε να ακουμπάω την πλάτη μου πίσω στην καρέκλα για να μην πολυζορίζω τον αφαλό και μου έλεγαν όλοι,μα καλά έγκυος είσαι; :lol:Μην σε πάρω και στο λαιμό μου όμως :worry: Αν είναι να πας σε κανονικό γιατρό βγάλτη από τώρα να μην ταλαιπωρείσαι γιατί δεν πρόκειται να σου πει να την κρατήσεις :O

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kala thes na kaneis tatoo psycho kai fovasai to pono sto laimo?!! :!: :blink:
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

ναί ρε φίλε,δεν είναι απλή υπόθεση το tattoo στον λαιμό.είναι μεγάλη απόφαση.για 10 μέρες μετά δεν θα μπορώ να ακουμπήσω πουθενά.σκέφτομαι με ποιό τρόπο θα κοιμάμαι μετά?άσε που μολύνεται πολύ πιο εύκολα στον λαιμό απο ότι σε άλλα σημεία του σώματος.εγώ εκεί κολλάω και δεν το έχω χτυπήσει ακόμα.

ναί ρε φίλε,δεν είναι απλή υπόθεση το tattoo στον λαιμό.είναι μεγάλη απόφαση.

Μονο στο λαιμο ειναι μεγαλη υποθεση ρε φιλε? Γενικα οπου και να το κανεις ειναι μεγαλη αποφαση :p

Ο Carl Young - για οσους δεν γνωριζουν - απο τους μεγαλυτερους ψυχολογους μαζι με τον Froyd και τον Adler ειχε γραψει το εξης:

"Το tattoo προβαλλει ως ενα συμβολο μεταμορφωσης στην αναγκη του ανθρωπου να προεκτεινει την ψυχη του, μεταβαλλοντας την εικονα του σωματος του"

Επομενως αγαπητε fcukinbeast666 εσυ γιατι σκεφτεσαι τον πονο αν πραγματικα το θελεις? No pain, no gain pal :cool:

κι εμενα μου χει μπει να κανω αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει το σχεδιο,σκεφτομαι για κανενα πηγασο στην πλατη πανω αριστερα αλλα δεν ξερω ακομα.δυσκολη αποφαση.

΄σιγά την απόφαση να χτυπήσεις tattoo.απλά σε ορισμένα σημεία του σώματος όπως σου είπα είναι επικίνδυνο.όπως στον λαιμό,γενητικά όργανα,κεφάλι.π.χ. πλάτη,χέρια,πόδια χτυπάς άνετα χωρίς δεύτερη σκέψη.

καλές δουλειές κάνει στο prive καισιαρινή.ξαναρώτησα και πιο πρίν,αλλά δεν μου είπε κανείς.έχει χτυπήσει κανείς εκεί?

κι όσο για barcode που αναφέρατε,όταν ήθελα να χτυπήσω μου είπε η πιο κοντινή ελεύθερη ημερομηνία είναι σε 1,5 μήνα.

οκ- χαιρέτα μας τον πλάτανο

΄σιγά την απόφαση να χτυπήσεις tattoo.
kai an einai mia biastikh apofash.trela ths stigmhs?

ti kanoume otan metaniosoume?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

υπάρχει και το laser και κάθε μέθοδος πλαστικής που το <σβήνει> κατά κάποιο τρόπο. πλεόν τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.στο tattoo θα κολλήσουμε?

den einai protimotero apla na skefteis kati prin to kaneis?etsi glitoneis kai talaiporia,kai eksoda kai pano apo ola pollous kindunous!

άνθρωποι είμαστε-λάθη κάνουμε.

ωραία η θεωρία αλλά σκέψου μόνο αν την εφαρμόζεις σε κάθε πλευρά της ζωής σου ή μόνο στο tattoo απλά και μόνο επειδή είσαι προκατειλημένη.

prokataleimenh me ta tattoo den eimai...

prosopika skeftomai prin kano kati to opoio duskola meta dior8onete...de leo,kala kai ta riska alla me pio "a8oa" pragmata

άνθρωποι είμαστε-λάθη κάνουμε.

ωραία η θεωρία αλλά σκέψου μόνο αν την εφαρμόζεις σε κάθε πλευρά της ζωής σου ή μόνο στο tattoo απλά και μόνο επειδή είσαι προκατειλημένη.

Πολυ ελαφρα τα παιρνεις ολα μου φαινεται. Οτι γουσταρεις κανεις αλλα ξερεις, η ζωη δεν ειναι απλη φιλε μου.

prokataleimenh me ta tattoo den eimai...

prosopika skeftomai prin kano kati to opoio duskola meta dior8onete...de leo,kala kai ta riska alla me pio "a8oa" pragmata

opos....?????.....dhl ti eidous riska k se pio ''a80a' prgmata...8a h8eles namu peis giati den to epiasa :confused:

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

Εγω δε καταλαβαινω γιατι να παιρνουν μερος στο thread ατομα που ειναι εναντιον των tattoo. Ας ανοιξουν ενα καινουργιο thread στους διαξιφισμους. Ας μεινουν επομενως εμεις ολοι που μας αρεσουν και εχουμε tattoo η ανθρωποι που θελουν να κανουν και ψαχνουν συμβουλες.

Το να γραφει καποιος συνεχεια εναντιον μας ειναι τουλαχιστον βλακωδες :ooch:

an anaferesai se mena,den eipa pote oti eimai enantion ton tattoo.diko sou einai to soma,oti 8eleis kanto.an thn exeis dei kamvas zografise to,an thn exeis dei soublaki trypise to...:) an den anaferese se mena tote ok :)

geomiii3 anaferomai sto genonos oti an pareis bebiasmena mia apofash gia ena tattoo uparxei pi8anothta na to metanioseis...psaxneis na breis loipon tropo na to afaireseis opos eipe kai o fcukingbeast666..sunh8hs me8odos einai to lazer pou den einai oti kalutero gia to derma sou .

και ποιός το είπε οτι η ζωή δεν είναι απλή?είναι όσο σύνθετη εσύ θες να είναι.για μένα πάντως είναι πολύ απλή και δεν υπάρχουν αθώα ρίσκα.όλα τα ρίσκα έχουν και συνέπειες.αυτό αν πιστεύεις στα ρίσκα.για μένα που δεν πιστεύω είναι ακόμα πιο απλά τα πράγματα.

Καλύτερα να έβαζες links παρά τις φωτογραφίες αυτούσιες...

Αηδίασα πραγματικά!

Του τελευταίου τα καρούμπαλα στο κεφάλι μάλλον πρέπει να είναι από την μ...κία που τον βαράει... :lol: :lol:

Σε λίγο θα δούμε και κανέναν σαν τον Pinhead από το Hellraiser... :lol: :p

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

aytos me to tattoo sick boy(exei aytognosia toulaxiston) kati mou leei oti ekane plastikh gia na balei...keratakia

ο pinhead αισθητικα ηταν καλυτερος...

ε, βέβαια, αυτός τουλάχιστον είχε μια συμμετρία... :D

otan protoeida to "sickboy" kati mou 8umize...

fantasteite ton xoris ta skoularikakia,kai th mourh tou bamenh kokkinh-maurh..ti sas 8umizei??

hint: episode one.star wars :p

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...