Tinkerbell Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Και πως μπαίνουν, έχουν κούμπωμα? Θες να πείς ότι το κουτάβι σου δάγκωσε το σκουλαρίκι και το τράβηξε? μα καλά πως το 'κανε αυτό??? Από τη μεριά που φαίνεται το σκουλαρίκι έχει μπιλίτσα ή διαμαντάκι και από την άλλη είναι μια πολύ μικρή μπιλίτσα ίσα ίσα για να μη βγαίνει από την τρύπα.Εϊναι και κοντό και είναι ότι πρέπει για την μύτη. Η τρύπα στην μύτη Peny,πραγματικά δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα piercings και σε tattoo κι εγώ μόνη μου την έκανα και δεν ένιωσα τίποτα.Πώς θες να κάνεις και tattoo αφού πόνεσες με αυτή την τρύπα?Ωραίο κουράγιο σου δίνω ε? :D Άμα το θες πολύ νομίζω θα τα ξεπεράσεις αυτά δεν αξίζει να μη το κάνεις για τον πόνο.Ο πόνος θα διαρκέσει για λίγο ενώ το tattoo θα το έχεις για πάντα ;) http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Και πως μπαίνουν, έχουν κούμπωμα? Θες να πείς ότι το κουτάβι σου δάγκωσε το σκουλαρίκι και το τράβηξε? μα καλά πως το 'κανε αυτό??? οχι δεν εχουν κουμπωμα.τελος παντων εγω βρηκα πολλα τετοια στο μοναστηρακι.το κουταβι ειναι κουταβι.δεν καταλαβαινει.και οπως ειχα ξαπλωσει στο πατωμα εβαλε στοχο το προσωπο μου και συγκεκριμενα την μυτη μου.μου την δαγκωσε και εβγαλε το ενα σκουλαρικι.απλα επειδη το ερεθισε εκεινη την στιγμη με πεδεψε λιγακι να το ξαναβαλω :O ειναι και η μπιλια που λεγαμε που ειναι ελαχιστα πιο χοντρη απο το υπολοιπο σκουλαρικι και.. καταλαβαινεις.αλλα βασικα δεν ειναι τιποτα.δεν χρειαζεται να το σκεφτεσαι καν.παρε αυτα που σου λεω και θα με θυμηθεις.οσο για τατουαζ αν φοβασαι τοσο βαλε μια αλοιφη που σου δινουν,3 ωρες πριν το ραντεβου σου και δεν θα καταλαβεις τιποτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 ok thanks! :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Παιδιά με το κινέζικο απο την προηγούμενη σελίδα δεν μπόρεσα να βρω τπτ..καμιά βοήθεια ακόμα πλιζ? :( Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gelastoulis Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Ε καμία σχέση όμως το tattoo με την τρύπα στη μύτη.Η τρύπα στη μύτη δεν είναι τίποτα.. Δεν πονάει ρε παιδιά τώρα πιά,εκτός αν είναι σε περίεργο σημείο.Εξάλλου μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος μη το σκέφτεστε και πολύ ;) Για το πόσο θα σου πάρει εξαρτάται το μέγεθος και το χρώμα.Αν είναι μικρό και ασπρόμαυρο σίγουρα όχι πάνω από 100ευρώ. @Gelastoulis: Το Stretching αν το κάνεις σταδιακά δεν πονάει,άμα το στρετσάρεις με τη μία ναι πονάει πολύ. Για tattoo μπορείς να πας Μέδουσα,Barcode,Eightball,Jimmys,crystal meth.. Thanks!!Αλλα θελω περισσοτερες Λεπτοεριες U Know Που Ακριβως είναι Κλπ.. :worry: :confused: Επειδη Βλεπω οτι εισαι ενημερωμενη plz pm me.Αν ξερεις πες και για πειραια...σε pvm φισικα αν θες ;) DO NOT....Worry(asxeto) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Thanks!!Αλλα θελω περισσοτερες Λεπτοεριες U Know Που Ακριβως είναι Κλπ.. :worry: :confused: Επειδη Βλεπω οτι εισαι ενημερωμενη plz pm me.Αν ξερεις πες και για πειραια...σε pvm φισικα αν θες ;) Dermagraphics Tattooz: Είναι στον Κορυδαλλό ;) Στο contact θα βρείς και την διεύθυνση :) http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 πολύ ωραίο είναι τατουάζ στον λαιμό ή σβέρκο νομίζω :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 πολύ ωραίο είναι τατουάζ στον λαιμό ή σβέρκο νομίζω :rolleyes: Είναι πολύ ωραίο όντως. Αν όμως χρειαστεί κάποτε να το κρύψεις για κάποιο λόγο, θα δυσκολευτείς πολύ ;) http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 πολύ ωραίο είναι τατουάζ στον λαιμό ή σβέρκο νομίζω :rolleyes: Ένα τατουάζ πιπιλιά στο λαιμό είναι ότι πρέπει! :w00t: :alien: :lol: :lol: :p Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Ένα τατουάζ πιπιλιά στο λαιμό είναι ότι πρέπει! :w00t: :alien: :lol: :lol: :p :X :w00t: :D :D σωστός :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Είναι πολύ ωραίο όντως. Αν όμως χρειαστεί κάποτε να το κρύψεις για κάποιο λόγο, θα δυσκολευτείς πολύ ;)σωστά , αλλά τι τα έχουμε τα μαλλιά? :p τις προάλλες είδα σε αγόρι σκουλαρίκι τρυπητήρι :w00t: , ε του πήγαινε :rolleyes: αν και πιστεύω ότι είναι αντιαισθητικό ... σε κοπέλα ούτε με σφαίρες :blink: μου αρέσουν τα τατουάζ , αλλά δεν θα έκανα εγώ...πολύ μόνιμο βρε παιδάκι μου :D επίσης σήμερα στον πειραιά είδα και τατουάζ μπροστά στο στέρνο ..του πήγαινεεεεεεεεεεε μούρλια :D :up: :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 επίσης σήμερα στον πειραιά είδα και τατουάζ μπροστά στο στέρνο ..του πήγαινεεεεεεεεεεε μούρλια :D :up: :innocent: "Γούστα!", είπε κι ο πίθηκος, κι έφαγε το σαπούνι ;) :lol: :lol: http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 το καλυτερο τατουαζ που εχω δει ειναι ξυρισμενο γουλι ολο το κεφαλι και ενα τεραστιο τραιμπαλ κατα μηκος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gelastoulis Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Dermagraphics Tattooz: Είναι στον Κορυδαλλό ;) Στο contact θα βρείς και την διεύθυνση :) Thanks Very much!! :) DO NOT....Worry(asxeto) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gelastoulis Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 το καλυτερο τατουαζ που εχω δει ειναι ξυρισμενο γουλι ολο το κεφαλι και ενα τεραστιο τραιμπαλ κατα μηκος.. Εγω βασικά δεν ξερω τι να κάνω παντος θα μ'αρεσε να κανω σόλο το κεφάλι μια φατσα λιονταριου :) ... :worry: αλλα απαιτει ξυρισμενο κεφαλι για να το κανεις :worry: κι εγο αφηνω τα μαλλια μου μακρια. DO NOT....Worry(asxeto) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gelastoulis Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Εχω βρεί Ενα σωρο στουντιο tatoo στην αθήνα....αλλα ακούγεται οτι υπαρχει κι ενα καλό στον πειραιά μήπως μπρορει να πει καποιος. :confused: ... ονομα κλπ?? DO NOT....Worry(asxeto) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 ayto to site dermagraphics kapos etsi,poly kalo,exei kati apisteyta sxedia,alla re paidia kserei kaneis kanena site me sxedia kalokairina,ilious thalasses kai tetoia pragmata Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 τι να το κανεις το site? γιατι δεν πας μια βολτα μεχρι ενα τατουαζιδικο να δεις τα απειρα σχεδια που εχουν εκει που αποκλειεται να μην σου αρεσει κανενα να συζητησεις για το που μπορεις να το κανεις ποσο κοστιζει να κλεισεις κ ενα ραντεβου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 ayto to site dermagraphics kapos etsi,poly kalo,exei kati apisteyta sxedia,alla re paidia kserei kaneis kanena site me sxedia kalokairina,ilious thalasses kai tetoia pragmata ...ειδικά αν το nickname σου σημαίνει ότι μένεις πασαλιμάνι, στο πασαλιμάνι έχει τουλάχιστον 3-4 τατού στούντιος. Πήγαινε να κόψεις κίνηση! ;) http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 ...ειδικά αν το nickname σου σημαίνει ότι μένεις πασαλιμάνι, στο πασαλιμάνι έχει τουλάχιστον 3-4 τατού στούντιος. Πήγαινε να κόψεις κίνηση! ;) Σωστός! ;) Στον Πειραιά εκεί που ήταν παλιά τα Wendy's μέσα στο στενάκι έχει ένα tattoo studio. Check it out. ;) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Σωστός! ;) Στον Πειραιά εκεί που ήταν παλιά τα Wendy's μέσα στο στενάκι έχει ένα tattoo studio. Check it out. ;) τα LEBEL εννοείς! ;) το στενάκι λέγεται Λουκά Ράλλη. http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 τα LEBEL εννοείς! ;) το στενάκι λέγεται Λουκά Ράλλη. Ναι πολύ σωστά! :O ;) Πάει πολύς καιρός βλέπεις... :D Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 ayto to site dermagraphics kapos etsi,poly kalo,exei kati apisteyta sxedia,alla re paidia kserei kaneis kanena site me sxedia kalokairina,ilious thalasses kai tetoia pragmata στο παρακατω site θα βρεις πολλες φωτογραφιες απο χτυπημενα tattoo,εχει γυρω στις 2000 εικονες. http://www.jimmystattoo.gr/gallery. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 to magazaki pou lete einai apenanti apo ta mpiliarda sto makridi etsi?den thimamai to onoma pernaw syxna apo ekei,vasika eimai ektos athinon logo douleias kai etsi psaxnw kanena sxedio na vrw siga siga mexri na kataliksw kapou,toulaxiston kateliksa oti thelw kalokairino sxedio.apo septemvri tha paw na koitaksw kai se tatoo studio Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 to magazaki pou lete einai apenanti apo ta mpiliarda sto makridi etsi? ναι αυτό είναι! στο παρακατω site θα βρεις πολλες φωτογραφιες απο χτυπημενα tattoo,εχει γυρω στις 2000 εικονες. http://www.jimmystattoo.gr/gallery. ΧΑ! πρώτη φορά βλέπω το τατού μου σε φωτογραφία, ούτε εγώ δεν το έχω! :w00t: :) :cool: thanx για το link! http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts