Agent M Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Ρε παιδιά ξεκολλήστε και χαλαρώστε λίγο!! Με αυτά που διαβάζω νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε με πουριτανούς!! :p Χρειάζονται όλα αυτά εδώ και τόσες μέρες; Να βγάζει ο καθένας το κομπλεξιλίκι του και τη χολή του σε 3-4 άτομα; Για να καταφέρουν τι; Να αλλάξουν τη γνώμη κάποιων; Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ΟΤΙ νομίζει αφού αυτός και μόνο ΑΥΤΟΣ είναι υπεύθυνος των πράξεών του!! ;) Το αν θα τον απορρίψει το περιβάλλον που συναναστρέφεται ή η κοινωνία ή κάποιο σύνολο εξαρτάται καθαρά και μόνο από την συμπεριφορά του συγκεκριμενου ατόμου προς αυτούς! Δεν έχει να κάνει με τίποτα η εξωτερική εμφάνιση όσον αφορά το χαρακτήρα του ατόμου!! Έχω γνωρίσει πολύ χειρότερους ανθρώπους από παιδιά με tattoo & piercing!! :whistle: Προσωπικά δεν με ενοχλούν καθόλου και τα 2! Ίσα ίσα που εγώ το βρίσκω πολύ sexy να έχει μια γυναίκα τρύπα στον αφαλό... ;) :) Αυτά... The mind is like a parachute... It works best when it's open... ;) Ά!! Καλημέρα κι απο εμένα PowerZ :) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 ετσι ετσι.. σε βρισκω ολοσωστο :) δ ειπα καλημερα αλλα δ εχει να κανει την λεω τωρα :p ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (16 Ιούλ. 2004 , 13:56) Ίσα ίσα που εγώ το βρίσκω πολύ sexy να έχει μια γυναίκα τρύπα στον αφαλό... ;) :) Ναι, τρύπα, όχι τρύπες. :!: Υ.Γ. Πολύ ωραία υπογραφή! This is the End... beautiful friend... This is the End... my only friend... http://64.211.46.141/postertn/Jim_Morrison/10000980.jpg Rebel... Poet... Singer... Μόνο που πρέπει να προσθέσεις και το Drug addicted στο τέλος. ;) The mind is like a parachute... It works best when it's open... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Εγώ πάντως φίλε μου Trobocop εξακολουθώ και δεν έχω πρόβλημα με τις τρύπες. :D :wacko: :o Για την υπογραφή δεν το έβαλα αυτό που λες γιατί φαντάζομαι πως παρόλα αυτά οι περισσότεροι ξέρουν πως -δυστυχώς για ένα είδωλο σαν αυτόν- ο Morrison ήταν έντονα αυτοκαταστροφικός... :( Μήπως μετά από αυτό -λέμε τώρα- θα έπρεπε να πας να με ψηφίσεις; :lol: :lol: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 το θεμα ειναι τα σκουλαρικια κ τα τατουαζ η ετσι μου φαινεται ? :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (15 Ιούλ. 2004 , 20:23) Πω-πω-πω... Τόσα smileys έβαλα... :wacko: Φαντάσου να μην τα έβαζα... Χαλάρωσε! Δεν έχω σκοπό να σε θίξω! :!: Μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά! ρε Τρόμπο... με απογοητεύεις. Συνήθως σκέφτεσαι σωστά. Κι εσύ και ο φίλος Μπάγιερν. είναι δυνατόν να μην έχετε πάρει χαμπάρι μετά από 14 σελίδες ανούσια ποστ, ότι οι κοπέλες που γράφουν κάνουν εδώ μέσα αυτό που κάνουν και στην προσωπική τους ζωή? προκαλούν γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να προκαλούν και γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ οι άλλοι να ασχολούνται με την πάρτη τους. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΟ, μην πέσετε να με φάτε κορίτσια. Κακό είναι όλοι εσείς οι υπόλοιποι, πέρα από το να διαφωνήσετε, να πέσετε σε λογομαχία. Το σώμα του καθενός είναι σώμα του καθενός και το κάνει ό,τι αυτός γουστάρει. είναι προφανές ότι όποιος γεμίζει τον εαυτό του τρύπες το κάνει να τραβήξει βλέμματα ΚΑΙ σχόλια, του αρέσει να τον προσέχουν και αποφάσισε ότι αυτός είναι ο τρόπος να το πετύχει. Δεν το κατακρίνω, ωστόσο εγώ θα προσπαθούσα αλλιώς. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μιλώντας, οι πολλές τρύπες με απωθούν, τα πολλά τατού το ίδιο. ΔΕΝ έχω πρόβλημα με τίποτα από τα δύο, για την ακρίβεια έχω κι εγώ τατού και μάλιστα μεγάλο, αλλά δε το δείχνω όπου σταθώ κι όπου βρεθώ, ούτε θα ντυθώ κλόουν για να με προσέξουν. Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ με ενοχλεί. άσε το άλλο: είναι δυνατόν να φέρνετε επιχειρήματα οι αντιφρονούντες τα κατορθώματα στην προσωπική σας ζωή??? Ο ένας λέει είμαι ΜΗΧ.ΜΗΧ, η άλλη λέει κάνω ιππασία.... Τι σημασία έχει? ποιον νοιάζει τι είστε? Εδώ μέσα ο καθένας κρίνεται από τα γραπτά του και μόνο. να ηρεμήσουμε όλοι λέω εγώ. Σπύρος http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (16 Ιούλ. 2004 , 14:18) το θεμα ειναι τα σκουλαρικια κ τα τατουαζ η ετσι μου φαινεται ? :confused: Εσένα αυτό σε πείραξε; :o :rolleyes: :whistle: Απλώς έτυχε και αναφέρθηκε ο φίλος στην υπογραφή μου. Εγώ αυτό που βλέπω εδώ είναι ότι όντως το θέμα είναι το tattoo & piercing αλλά έχει σταματήσει εδώ κι αρκετές μέρες να υφίσταται καθώς το έχουμε πλέον γυρίσει σε αναλύσεις επί αναλύσεων περί ανθρώπινης ψυχολογίας και ανωμαλίας και επίκρισης αυτωνών που το κάνουν... Γκέγκε; :D Φιλικά ;) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (16 Ιούλ. 2004 , 12:40) Εσένα αυτό σε πείραξε; :o :rolleyes: :whistle: Απλώς έτυχε και αναφέρθηκε ο φίλος στην υπογραφή μου. Εγώ αυτό που βλέπω εδώ είναι ότι όντως το θέμα είναι το tattoo & piercing αλλά έχει σταματήσει εδώ κι αρκετές μέρες να υφίσταται καθώς το έχουμε πλέον γυρίσει σε αναλύσεις επί αναλύσεων περί ανθρώπινης ψυχολογίας και ανωμαλίας και επίκρισης αυτωνών που το κάνουν... Γκέγκε; :D Φιλικά ;) φυσικά και είναι αυτό που την πείραξε :!: το θρεντάκι έπρεπε να λέγεται (μια λέξη): "σε-τσακωμό-να-βρισκόμαστε".... Σπύρος http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (16 Ιούλ. 2004 , 14:40) Εσένα αυτό σε πείραξε; :o :rolleyes: :whistle: Απλώς έτυχε και αναφέρθηκε ο φίλος στην υπογραφή μου. Εγώ αυτό που βλέπω εδώ είναι ότι όντως το θέμα είναι το tattoo & piercing αλλά έχει σταματήσει εδώ κι αρκετές μέρες να υφίσταται καθώς το έχουμε πλέον γυρίσει σε αναλύσεις επί αναλύσεων περί ανθρώπινης ψυχολογίας και ανωμαλίας και επίκρισης αυτωνών που το κάνουν... Γκέγκε; :D Φιλικά ;) το γκεγκε να το πεις αλλου αυτος που δ εχει καταλαβει γρι ειναι αλλος οχι εγω.. κ κοιτα να τα πεις σε αυτους που τα κρινουν ασχημα τα τατου κ τα σκουλαρικια οπως εσυ πχ γιατι αυτοι ειναι που αλλαξαν το θεμα εδω μεσα γκεγκε ? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiRLiE Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (16 Ιούλ. 2004 , 13:56) Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ΟΤΙ νομίζει αφού αυτός και μόνο ΑΥΤΟΣ είναι υπεύθυνος των πράξεών του!! ;) Το αν θα τον απορρίψει το περιβάλλον που συναναστρέφεται ή η κοινωνία ή κάποιο σύνολο εξαρτάται καθαρά και μόνο από την συμπεριφορά του συγκεκριμενου ατόμου προς αυτούς! Δεν έχει να κάνει με τίποτα η εξωτερική εμφάνιση όσον αφορά το χαρακτήρα του ατόμου!! Έχω γνωρίσει πολύ χειρότερους ανθρώπους από παιδιά με tattoo & piercing!! :whistle: auta lew egw k h PowerZ toso kairo kai oloi exoun pesei panw mas kai mas th lene.se esena de th leei kaneis.giati arage... °*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*° Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiRLiE (16 Ιούλ. 2004 , 14:54) auta lew egw k h PowerZ toso kairo kai oloi exoun pesei panw mas kai mas th lene.se esena de th leei kaneis.giati arage... κ που τα λεμε ποιος ακουει εδω μεσα.. ο καθενας υποστιριζει την γνωμη του κ δ μπορει ν ακουσει τι λεει ο αλλος.. αυτο κανουμε εδω κ 500 σελιδες τωρα.. ενταξει το καταλαβαμε δ τα πατε τα σκουλαρικια τα κανουν μονο οι περιθωριακοι κ οι δολοφονοι.. :lol: :lol: GiRLiE περνουμε τα τατου μας κ τα σκουλαρικια μας να παμε για κανα φονο ? αντε το καθυστερησαμε το πραγμα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiRLiE Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemanis (16 Ιούλ. 2004 , 14:37) είναι δυνατόν να μην έχετε πάρει χαμπάρι μετά από 14 σελίδες ανούσια ποστ, ότι οι κοπέλες που γράφουν κάνουν εδώ μέσα αυτό που κάνουν και στην προσωπική τους ζωή? προκαλούν γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να προκαλούν και γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ οι άλλοι να ασχολούνται με την πάρτη τους. είναι προφανές ότι όποιος γεμίζει τον εαυτό του τρύπες το κάνει να τραβήξει βλέμματα ΚΑΙ σχόλια, του αρέσει να τον προσέχουν και αποφάσισε ότι αυτός είναι ο τρόπος να το πετύχει. Δεν το κατακρίνω, ωστόσο εγώ θα προσπαθούσα αλλιώς. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μιλώντας, οι πολλές τρύπες με απωθούν, τα πολλά τατού το ίδιο. ΔΕΝ έχω πρόβλημα με τίποτα από τα δύο, για την ακρίβεια έχω κι εγώ τατού και μάλιστα μεγάλο, αλλά δε το δείχνω όπου σταθώ κι όπου βρεθώ, ούτε θα ντυθώ κλόουν για να με προσέξουν. Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ με ενοχλεί. einai dunaton na milas gia thn proswpikh mas zwh enw den exeis idea poies eimaste? atopo entelws auto pou les.den mporeis na xereis poia eimai k ti kanw sthn proswpikh mou zwh...exeis megalo tattoo to opoio den exeis kanei gia na travhxeis thn prosoxh,alla emeis pou exoume piercing to kanoume gia na travhxoume thn prosoxh..epeidh exoume parapanw apo to fusiologiko.egw oti exw kanei to exw kanei gia ton eauto mou,an esu k oloi oi alloi pistevete ta dika sas den exei kamia shmasia.k edw mesa arxisa na grafw gia na suzhthsw k na pw thn apopsh mou,oxi na logomaxhsw k na prokalesw.ap'oti eida omws sxedon oloi exoun mathei na mh dexontai diaforetikh apopsh k na thn lene se autous pou thn uposthrizoun me epixeirhmata tou tupou "e vevaia klasssikh sumperifora atomou me piercing" h "osoi exoun piercing einai mizeroi k anwmaloi".e as lene oti theloun poios eipe oti tha ginoume k filoi... °*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*° Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiRLiE Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (16 Ιούλ. 2004 , 14:59) GiRLiE περνουμε τα τατου μας κ τα σκουλαρικια μας να παμε για κανα φονο ? αντε το καθυστερησαμε το πραγμα.. egw lew na bgaloume ta skoularikia otan kanoume ton fono mhpws k mas athwwsoun epeidh eimaste fusiologikoi ! haha :D °*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*° Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiRLiE (16 Ιούλ. 2004 , 14:54) auta lew egw k h PowerZ toso kairo kai oloi exoun pesei panw mas kai mas th lene.se esena de th leei kaneis .giati arage... Γιατί εγώ τώρα ήρθα από διακοπές και τώρα τέθηκα επί του θέματος... :lol: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiRLiE Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 xm...tha to doume auto ! :) °*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*° Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiRLiE (16 Ιούλ. 2004 , 13:11) einai dunaton na milas gia thn proswpikh mas zwh enw den exeis idea poies eimaste? atopo entelws auto pou les.den mporeis na xereis poia eimai k ti kanw sthn proswpikh mou zwh...exeis megalo tattoo to opoio den exeis kanei gia na travhxeis thn prosoxh,alla emeis pou exoume piercing to kanoume gia na travhxoume thn prosoxh..epeidh exoume parapanw apo to fusiologiko.egw oti exw kanei to exw kanei gia ton eauto mou,an esu k oloi oi alloi pistevete ta dika sas den exei kamia shmasia.k edw mesa arxisa na grafw gia na suzhthsw k na pw thn apopsh mou,oxi na logomaxhsw k na prokalesw.ap'oti eida omws sxedon oloi exoun mathei na mh dexontai diaforetikh apopsh k na thn lene se autous pou thn uposthrizoun me epixeirhmata tou tupou "e vevaia klasssikh sumperifora atomou me piercing" h "osoi exoun piercing einai mizeroi k anwmaloi".e as lene oti theloun poios eipe oti tha ginoume k filoi... δεν αναφέρθηκα στην προσωπική σου ζωή. Εκτός αν δεν ξέρεις τι είναι προσωπική ζωή. Η κυκλοφορία σου στο δρόμο πίτα στην τρύπα και στο σκουλαρίκι είναι ΔΗΜΟΣΙΑ ζωή. Με άλλα λόγια η εμφάνιση σου προκαλεί ΔΗΜΟΣΙΩΣ. Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι αυτό γίνεται ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ, κοινώς ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ. Αν κάνω λάθος να με συγχωρείς. Το δικό μου τατού ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ. Οι δικές σου τρύπες όμως το αντίθετο. Και ξαναλέω: η υπερβολή είναι αυτή που με κάνει να πιστεύω ότι θες να προκαλείς. Τρύπες σε αριθμό και σημεία του σώματος που δεν φτάνουν στην υπερβολή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ. άλλο: λες "poios eipe oti tha ginoume k filoi..." κι όμως το φόρουμ είναι για να συζητούν κάποιοι άνθρωποι σε φιλικό επίπεδο. Τα meetings μεταξύ των μελών γίνονται σε φιλικό επίπεδο. Αν τώρα εσύ γράφεις εδώ για να τσακώνεσαι, τότε απλώς με επιβεβαιώνεις σ'αυτό που λέω ότι σ'αρέσει να προκαλείς. αν έχεις την καλοσύνη διάβασε προσεκτικά αυτά που λέω πριν μου απαντήσεις. Δυστυχώς ο Mike-Dee άνοιξε ΠΟΛΥ καιρό πριν αυτό το θρεντ το παιδί για να ρωτήσει κάποια πράγματα που τον ενδιέφεραν, το έκανε το τατουάζ του κι εσείς το ρημάξατε το θρεντάκι με καυγάδες. Αν ήμουν mod θα μας είχα κλειδώσει. Σπύρος http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiRLiE Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemanis (16 Ιούλ. 2004 , 15:32) άλλο: λες "poios eipe oti tha ginoume k filoi..." κι όμως το φόρουμ είναι για να συζητούν κάποιοι άνθρωποι σε φιλικό επίπεδο. Τα meetings μεταξύ των μελών γίνονται σε φιλικό επίπεδο. Αν τώρα εσύ γράφεις εδώ για να τσακώνεσαι, τότε απλώς με επιβεβαιώνεις σ'αυτό που λέω ότι σ'αρέσει να προκαλείς. opws sou eipa egw de mphka na tsakwthw.oi filoi sou to phgan ekei me to na mh dexontai auta pou elega egw k h PowerZ epeidh den htan sumfwna me ta pistevw tous.k sthn telikh den katalava giati na th les mono se emena k oxi se ekeinous???? koita pio pisw an theleis na deis poioi prokaloun k prosvaloun.ok?oso gia ta alla pou les de tha apanthsw,ta exoume pei polles fores..einai h gnwmh sou k de me endiaferei na thn allaxw.oso gia to forum k tis filies,mh to les se emena!egw mphka edw k eipa thn gnwmh mou k oloi epesan na me fane. °*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*° Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 I ipervoli vlaptei tin fisikotita....... Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Ρε παιδιά, τα προσωρινά τατούς (xena) πως ακριβώς γίνονται. Θα ήθελα να κάνω ένα (δεν λέει το μόνιμο γιατί μπορεί να το βαρεθό κάποια στιγμή) και δεν έχω ιδέα τι παίζει. Από τιμές πως πάμε; http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Τα χέννα γίνονται με κάποιο είδος μπογιάς.. λένε ότι κρατάνε για ένα μηνά αλλά το πολύ να κρατήσει καμιά βδομάδα:p από τιμές... καμια δυο φορές που έκανα ήταν γύρο στα 5-6 ευρό.. Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiRLiE Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 eixa kanei prin 4 xronia kapou xenna gia thn plaka k htan entelws apath...me to prwto plusimo ksethwriase k meta apo 2 meres eixe fugei entelws.kalutera na kaneis hmimonimo... °*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*° Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiRLiE (28 Ιούλ. 2004 , 18:47) eixa kanei prin 4 xronia kapou xenna gia thn plaka k htan entelws apath...me to prwto plusimo ksethwriase k meta apo 2 meres eixe fugei entelws.kalutera na kaneis hmimonimo... imimonimo? pws ginetai auto? Egw 8elw na kanw kanena kineziko sto podi panw apo ton astragalo alla skeftomai mipws ypar3oun opoiadipote problhmata mias kai eimai strato tora........ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 to imimonimo ginetai kai krataei apo 6 mines ews kai 2 xronia!i blakeia einai oti otan arxizei kai feygei fainetai poly xalia mexri eytyxws na fygei olokliro... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiRLiE Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 pantws sigoura einai kalutero apo th xenna :D °*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*° Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiRLiE (31 Ιούλ. 2004 , 20:14) sigoura einai kalutero apo th xenna :D Το καλυτερο απ' ολα ειναι το μονιμο :up: ...once and forever! :rotfl: Καντο και 'συ, μπορεις!! :p (καλο ολυμπιακο μηνα!) http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts