Deadly_Sin1629395575 Δημοσιεύτηκε March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 17, 2006 εχω ενα προβλημα : θελω να ανεβασω καπου μια φωτο αλλα δεν την δεχεται λογω μεγεθους. Υπαρχει καποιος τροπος να της αλλαξω το μεγεθος? Δεν μιλαω για πιξελς, για kb αναφερομαι. μια βοηθεια ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Σε πολλά είδη αρχείων εικόνας (π.χ. jpeg) μπορείς να το κάνεις αυτό αυξάνοντας τη συμπίεση. Εννοείται βέβαια ότι έτσι μειώνεται και η ποιότητα της εικόνας. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 ναι κατι σαν αυτο θα ηθελα εφοσον ειναι jpeg... αλλα δεν ξερω πως γινεται :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Αν έχεις το Photoshop μπορείς να το κάνεις από κει... Save as... και το κάνεις jpeg. Μετά θα σε ρωτήσει. Αν και μετά τη συμπίεση είναι πολύ μεγάλη, μείωσε και το μέγεθός της (τα pixel). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 μα ειναι ηδη jpeg η φωτο.μαλλον 8α μειωσω τα pixels. Eυχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 Ε ναι το ξέρω ότι είναι jpeg. Απλά αν το κάνεις αυτό θα σου βγάλει να επιλέξεις την ποιότητά της αφού πατήσεις το save. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 α οκ πολυ ωραια! (δεν το δοκιμασα ακομα,στο αλλο pc εχω το photoshop) Ευχαριστω πολυ , problem solved :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 α οκ πολυ ωραια! (δεν το δοκιμασα ακομα,στο αλλο pc εχω το photoshop) Ευχαριστω πολυ , problem solved :D αν εχεις προβλημα ανεβασε τη σε rapidshare και να σου τη στειλω αλλαγμενη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts