tzivanas Δημοσιεύτηκε March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 17, 2006 Μέσα στις επόμενες μέρες το ΟΤ C652 θα βρίσκεται στα καταστήματα Cosmote. http://img.gsmarena.com/i/pics/alcatel/alcatel-c652-00.jpg Network GSM 900 / GSM 1800 Size Dimensions 90 x 45 x 23 mm Weight 90 g Display Type CSTN, 65K colors, Size 128 x 160 pixels Second external CSTN display 4096 colors (128 x 128 pixels) Ringtones Type Polyphonic (40 channels) Vibration Yes Phonebook 500 entries, Photo call Call records 10 dialed, 10 received, 10 missed calls Card slot No 3 MB shared memory GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps HSCSD No EDGE No 3G No WLAN No Bluetooth No Infrared port Yes USB Features Messaging SMS, MMS, Email Browser WAP 2.0/xHTML Games Yes 2 Radio No Camera VGA, 640x480 pixels, video 30 sec με ήχο - Java MIDP 2.0 - T9 - Calendar Standard battery, Li-Ion 650 mAh Stand-by Up to 250 h Talk time Up to 7 h Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimko Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Το αγορασα προχθες , με επιδοτηση + 14 € και ειναι καλουλι. Στα χαρακτηριστικα του ομως στη cosmote εγραφε οτι περνει υχους mp3 αλλα εγω δεν βρηκα τιποτα. Ουτε φορτωνει mp3. Πηρα τηλ και μου ειπαν οτι δεν πεζει.Παρολαυτα στο μενου του γραφει τους codecs (mp4,jpeg) κλπ. Μηπως γινεται κατι εκεί?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Πως και το παθε η Cosmote και εφερε σε αποκλειστικότητα συσκευη που ΔΕΝ ειναι imode? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. May 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Το αγορασα προχθες , με επιδοτηση + 14 € και ειναι καλουλι. Στα χαρακτηριστικα του ομως στη cosmote εγραφε οτι περνει υχους mp3 αλλα εγω δεν βρηκα τιποτα. Ουτε φορτωνει mp3. Πηρα τηλ και μου ειπαν οτι δεν πεζει.Παρολαυτα στο μενου του γραφει τους codecs (mp4,jpeg) κλπ. Μηπως γινεται κατι εκεί?:D Δεν παίζει mp3 (με 3 ΜΒ μνήμης τι περιμένεις!). Όσον αφορά τον codec mp4 είναι για το video. Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts