shodanjr_gr Δημοσιεύτηκε March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 17, 2006 Επειδή είχα την φαεινή ιδέα να καθαρίσω το cooler της Χ800 Pro μου με σπρέυ πεπιεσμένου αέρα, μάλλον έπαθε κάποιο σοκ από την πολύ καθαριώτητα και τώρα περιστασιακά μουγκρίζει σαν φορτηγό. Κατά συνέπεια θέλω να το αλλάξω. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποια καλή εναλλακτική; Η εγκατάταση είναι εύκολη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 και μενα καπως ετσι ακουγοταν το ανεμηστηρακι της καρτας μου και προχωρησα στην αγορα μιας arctic silencer και βρηκα την ησυχια μου. πραγματικα δεν ακουγεται τιποτα. το κακο της ειναι οτι καταλαμβανει αλλη μια pci slot. και για τις zalman ομως εχω ακουσει τα καλυτερα!! δες τις ολες εδω και αποφασισε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts