T610lover Δημοσιεύτηκε March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 16, 2006 προχτες αγορασα το πρωτο μου pocket pc και επειδη το βρηκα και σε προσφορα 180ευρω το πηρα..εχω ομως ενα προβλημα βαζω αρχεια exe που κατεβασα απο το iphone και μου λεει οτι δεν ειναι αρχεια για pocket:X γιατι ετσι? ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Μηπως κατεβασες τιποτα αρχεια για smartphones και οχι για pocket pc? :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T610lover Δημ. March 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 οχι αυτο ειναι το περιεργο...:worry: αν καποιος εχει υποψιν κανενα site για WM3 software pm me! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Δες στο w3w.aivanet,com και στο w3w.iphone-forum,org Τα link τα εδωσα επιτηδες λαθος, απλα καντο www και . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Μηπως αντι να τρεχεις τα αρχεια απο το pc σου και να γινει εγκατασταση μεσω activesync, πας να τρεξεις απο το ppc σου?:confused: :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T610lover Δημ. March 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 αυτο ηταν psybill:O ευχαριστω παιδια!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 προχτες αγορασα το πρωτο μου pocket pc και επειδη το βρηκα και σε προσφορα 180ευρω το πηρα Από που το αγόρασες 180€ Μαγαζί στην Ελλάδα, ή κάποιο eShop ??? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts