gaidarakos Δημοσιεύτηκε March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 16, 2006 προσπαθω να κανω install σε ενα σχεδιαστικο προγραμμα καθως γινεται η προετοιμασια για την εγκατασταση και αναζητα το java virtual machine (ψαχνει για το java 1.4.2) μου πετα το παρακατω μηνυμα. ''Δεν βρεθηκε καταλληλο λογισμικο JVM.Εκτελεστε ξανα το προγραμμα με την επιλογη -is:javahome<ονομα_καταλογου_java>'' δεν ξερω τι ακριβως να κανω...:O εαν μπορει να βοηθησει καποιος πραγματικα θα με βγαλει απο πολυ δυσκολη θεση. ειμαι 100% σιγουρος οτι εχω εγατεστημενο το java και οτι λειτουργει σωστα :)ευχαριστω προκαταβοληκα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Δες μηπως θελει καποιο update η Java. Mου συνεβη προσφατα κατι παρομοιο. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaidarakos Δημ. March 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Διστυχως δεν ειναι αυτο.To τσεκαρα εχω φορτωμενη και την τελευταια ενημερωση .Οπως επισης δοκιμα να κανω την εγκατασταση εχoντας πανω μονο το java 1.4.2 που υποτιθεται οτι ψαχνει το προγραμμα:O :)thanks anyway:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor_pin Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Μου εχει τυχει εφαρμογη που να θελει συγκεκριμενα runtimes της java οποτε καλο θα ηταν να δεις στο manual την εκδοση που θελει και να βαλεις ακριβως το release που ζηταει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaidarakos Δημ. March 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Μου εχει τυχει εφαρμογη που να θελει συγκεκριμενα runtimes της java οποτε καλο θα ηταν να δεις στο manual την εκδοση που θελει και να βαλεις ακριβως το release που ζηταει το προσπα8ησα και αυτο αλλα παλι τα ιδια :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts