multidanze Δημοσιεύτηκε March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 15, 2006 Καλησπέρα σας. Είμαι φοιτητής στο ΤΕΙ Πληροφορικής κι Επικοινωνιών στις Σέρρες. Στα λειτουργικά συστήματα 1 μου έτυχε αυτή η εργασία: "Μελέτη της εγκατάστασης ενός Web Server στα Windows 2000. Εγκατάσταση Συµπληρωµατικών Προγραµµάτων (IIS), διαδικασία εγκατάστασης, ρύθµιση παραµέτρων, δυνατότητες του Web Server." Όποιος μπορεί να ποστάρει λινκς με βοηθήματα να διαβάσω, διάφορες παρόμοιες εργασίες. Γενικά ότι γνώσεις έχετε καλώς ορίσετε να τις μοιραστείτε μαζί μου για να μπορέσω να παραδόσω εργασία. Καταρχάς να πω ότι σκέφτομαι για τον Apache επειδή έχω δουλέψει ελάχιστα επάνω του. Αν κάποιος έχει διαφορετική γνώμη παρακαλώ να την πει. Ευχαριστώ όλους σας εκ των προτέρων. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Απ ότι βλέπω h εργασία σου ζητά ο σερβερ να τρέχει IIS. χωρίς να είμαι πολύ σχετικός με το θέμα, με λίγο googling, είδα πως ο apache κάνει (με περισσότερα features) την ίδια δουλειά με το IIS. Άρα πως θα τα έχεις και τα 2; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. March 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Ξέρω κι εγώ? Γιατι νομίζεις εγώ είμαι πιο σχετικός? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Η εργασία ζητά να στήσεις έναν web server σε περιβάλλον Windows 2000 και να γράψεις τα βήματα. Αν κατάλαβα καλά από την παρένθεση απλά σου προτείνει να χρησιμοποιήσεις τον IIS. Λογικά κανείς δεν σου απαγορεύει να χρησιμοποιήσεις τον Apache. Δες κι αυτό για αρχή (για IIS σε XP όμως) http://www.razorx.com/tutorials/IISonXPPro/ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts