MiKe-Dee Δημοσιεύτηκε March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 14, 2006 Σας παραπέμπω στη σελίδα που υπάρχει πρόβλημα: http://www.pape2006.net/summetoxess.html Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Από τον browser μου και με εγκατεστημένο το plug in της Sun για να βλέπω Java μόλις κάνω roll over πάνω στο κίτρινο σηματάκι που βρίσκεται πάνω απο την Τρίπολη (Πελοπόννησος...) μου εμφανίζεται το παραθυράκι που έχω εγκαταστήσει, σε κάποιους όμως δεν εμφανίζεται... Γιατί; Πως θα λύσω αυτό το πρόβλημα για όλους;; Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Δεν είναι Java το συγκεκριμένο, αλλά Javascirpt. Στον Firefox: Tools->options->καρτέλα content->enable javascript Λογικά και στον IE κάπου εκεί θα είναι. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. March 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Σε άλλη σελίδα όμως που μπήκα σε javascript μενού περιήγησης όλα δούλευαν κομπλέ, μήπως φταίει ο κώδικας; Μπορεί κάποιος να τον κοιτάξει; Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. March 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Μπόρεσα και έφτιαξα αυτό που ήθελα, παρακαλώ να κλειδωθεί/διαγραφεί.. :) Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts