highwatcher Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Πήγαινε my bluetooth places και κάνε αναζήτηση. Αφού κάνεις pair με τη συσκευή που θες, άνοιξε τη με διπλό κλίκ. Αν η συσκευή υποστηρίζει OBEX File Transfer, θα μπορέσεις να περιηγηθείς στους φακέλους της ανοίγοντας το ανάλογο εικονίδιο. Δηλαδή κάτι σαν removable disk αλλά με ταχύτητες bluetooth. Πρέπει επίσης να σου πω οτι για να γίνει αυτό, πρέπει τόσο ο adaptor σου όσο και η συσκευή που θες να συνδέσεις να υποστηρίζουν το πρότυπο OBEX File Transfer :O Λοιπόν φίλε μου έκανα την εγκατάσταση από το bluetooth devices (..και όχι places) της δευτερης συσκευής μου (ένα SE Κ700i που έχω),όπως μου είπες.Από το bluetooth devices έγινε η εγκατάσταση-αναγνώριση της συσκευής (ξέρεις...->Found New Hardware->και μέσω Install Wizzard εγκατάσταση και μετά ->Your New Hardware Was Installed and Ready for Use).Ωραία μέχρι εδώ καλά....Τώρα πλέον στις Βluetooth devices μου δίπλα στο Nokia 6233 εμφανίζεται και το Κ700 ...... Και λοιπόν??....ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΝΕΤΑΙ????? ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΣΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ Removable Disk για να ξεκινήσω ενδεχόμενη μεταφορά αρχείων??? Γιατί στο My Computer δεν εμφανίζεται!! Και ρωτώ όχι μόνο για αυτή την συσκευή αλλά και για το ίδιο το 6233 ! Γιατί δεν πιστεύω ότι (αλλοίμονο αν) λειτουργεί μόνο μέσω του Nokia PC Suite,έτσι δεν είναι?????? Ευχαριστώ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Λοιπόν φίλε μου έκανα την εγκατάσταση από το bluetooth devices (..και όχι places) της δευτερης συσκευής μου (ένα SE Κ700i που έχω),όπως μου είπες.Από το bluetooth devices έγινε η εγκατάσταση-αναγνώριση της συσκευής (ξέρεις...->Found New Hardware->και μέσω Install Wizzard εγκατάσταση και μετά ->Your New Hardware Was Installed and Ready for Use).Ωραία μέχρι εδώ καλά....Τώρα πλέον στις Βluetooth devices μου δίπλα στο Nokia 6233 εμφανίζεται και το Κ700 ...... Και λοιπόν??....ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΝΕΤΑΙ????? ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΣΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ Removable Disk για να ξεκινήσω ενδεχόμενη μεταφορά αρχείων??? Γιατί στο My Computer δεν εμφανίζεται!! Και ρωτώ όχι μόνο για αυτή την συσκευή αλλά και για το ίδιο το 6233 ! Γιατί δεν πιστεύω ότι (αλλοίμονο αν) λειτουργεί μόνο μέσω του Nokia PC Suite,έτσι δεν είναι?????? Ευχαριστώ!!!!!!Πήγαινε Βluetooth devices και κάνε διπλό κλίκ πάνω σε κάποια συσκευή απο αυτές. Εκεί λογικά θα πρέπει να σου εμφανίζει ενα εικονίδιο OBEX File Transfer. Κάνοντας επίσης διπλό κλίκ σε αυτό θα έχεις πρόσβαση στα δεδομένα και τους φακέλους του κινητού. Για το k700 δεν ξέρω, αλλά το 6233 υποστηρίζει σίγουρα OBEX File Transfer :) . Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highwatcher Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Πήγαινε Βluetooth devices και κάνε διπλό κλίκ πάνω σε κάποια συσκευή απο αυτές. Εκεί λογικά θα πρέπει να σου εμφανίζει ενα εικονίδιο OBEX File Transfer. Κάνοντας επίσης διπλό κλίκ σε αυτό θα έχεις πρόσβαση στα δεδομένα και τους φακέλους του κινητού. Για το k700 δεν ξέρω, αλλά το 6233 υποστηρίζει σίγουρα OBEX File Transfer :) . Δοκίμασα φίλε μου αυτό που είπες αλλά δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα (δηλ. διπλό κλικ στα εικονίδια με τα κινητά τηλέφωνα (ούτε το Κ700 ανοίγει,ούτε το 6233 .......) Δεν ξέρω τι να κάνω.... ΜΗΠΩΣ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ CD ΤΗΣ LEVEL ONE????? ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (...ΤΩΝ DRIVERS) ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΤΑ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ (ΤΑ "ΒΛΕΠΕΙ") -ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΣΑΝ REMOVABLE DISK-ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕΙ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Δοκίμασα φίλε μου αυτό που είπες αλλά δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα (δηλ. διπλό κλικ στα εικονίδια με τα κινητά τηλέφωνα (ούτε το Κ700 ανοίγει,ούτε το 6233 .......) Δεν ξέρω τι να κάνω.... ΜΗΠΩΣ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ CD ΤΗΣ LEVEL ONE????? ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (...ΤΩΝ DRIVERS) ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΤΑ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ (ΤΑ "ΒΛΕΠΕΙ") -ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΣΑΝ REMOVABLE DISK-ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕΙ!!!!!!Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω...δεν είμαι βλέπεις και ιδιαίτερα ψαγμένος με υπολογιστές :O . Εγώ ακολουθώ την παραπάνω διαδικασία με τους drivers του bluetooth μου. Απ 'ότι καταλαβαίνω εσύ έχεις sp2, γι 'αυτό η εγκατάσταση έγινε αυτόματα...δεν ξέρω αν παίζει ρόλο :ninja: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Φίλε highwatcher μπορείς να μας πεις ποιον ακριβώς ΒΤ αντάπτορα αγόρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highwatcher Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Φίλε highwatcher μπορείς να μας πεις ποιον ακριβώς ΒΤ αντάπτορα αγόρασες; Level One MDU-0005 USB Bluetooth_class 1 USB Adapter (Σου γράφω ακριβώς ό,τι γράφει το κουτί.....!!!!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Φίλε μου διάβασες τις οδηγίες εγκατάστασης; Στις πρώτες σελίδες γράφει με κόκκινα γράμματα Don’t plug the Bluetooth USB Adapter into USB port on your PC before installation! Το ότι δούλεψε σε ένα κινητό πιστεύω είναι συμπτωματικό. Καλό είναι να κάνεις την εγκατάσταση όπως γράφει το manual. Αν δεν το έχεις, κατέβασέ το από εδώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highwatcher Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Φίλε μου διάβασες τις οδηγίες εγκατάστασης; Στις πρώτες σελίδες γράφει με κόκκινα γράμματα Don’t plug the Bluetooth USB Adapter into USB port on your PC before installation! Το ότι δούλεψε σε ένα κινητό πιστεύω είναι συμπτωματικό. Καλό είναι να κάνεις την εγκατάσταση όπως γράφει το manual. Αν δεν το έχεις, κατέβασέ το από εδώ :) Ναι έχεις απόλυτο δίκιο-ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ....... Αλλά εγώ συνήθως αποφεύγω στα νέα Hardware Devices, που κάνω εγκατάσταση - κατευθείαν και χωρίς λόγο να "βαζω το CD τους για Installation".....(το κάνω αυτό και με πολλές άλλες συσκευές....).ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΧΟΥΝ CD ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ?? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ..(ξέχασα να σου πω ότι έχω το SP2...) Περιμένω να δω εάν τις ανιχνεύει ο Η/Υ από μόνος του και EAN τις "βλέπει" ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΕΤΣΙ!!!!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ? Να σου πω την αλήθεια φοβάμαι μήπως εάν εγκαταστήσω το CD δεν θα συνεργαστεί με το Nokia PC Suite (αλλά μόνο μέσω του δικού του προγράμματος) !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Μπα δεν θα υπάρξει τέτοιο πρόβλημα. Εγώ έχω ένα Tornado 202 με drivers από Bluesoleil και ακολούθησα κανονικά τη διαδικασία εγκατάστασης. Κι εγώ έχω ΧΡ με SP2 αλλά για το συγκεκριμένο ακολούθησα τις οδηγίες. Καλού κακού πήγαινε στο Device Manager και απεγκατέστησε τον αντάπτορα και μετά κάνε τη διαδικασία από την αρχή. Όσο για το θέμα του αν συνεργαστεί με το PC Suite, απλά σου λέω πως το PC Suite είναι κατά τη γνώμη μου μία από τις πιο σταθερές και συνεργάσιμες εφαρμογές για σύνδεση κινητών με pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highwatcher Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Μπα δεν θα υπάρξει τέτοιο πρόβλημα. Εγώ έχω ένα Tornado 202 με drivers από Bluesoleil και ακολούθησα κανονικά τη διαδικασία εγκατάστασης. Κι εγώ έχω ΧΡ με SP2 αλλά για το συγκεκριμένο ακολούθησα τις οδηγίες. Καλού κακού πήγαινε στο Device Manager και απεγκατέστησε τον αντάπτορα και μετά κάνε τη διαδικασία από την αρχή. Όσο για το θέμα του αν συνεργαστεί με το PC Suite, απλά σου λέω πως το PC Suite είναι κατά τη γνώμη μου μία από τις πιο σταθερές και συνεργάσιμες εφαρμογές για σύνδεση κινητών με pc. Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις συμβουλές σου!! Θα το κάνω αυτό που μου είπες...... Γειά χαρά..;) ;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
augustenz Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Έχω ενα Nokia 6233 και ενα Mobile Action BT730 bluetooth dongle που δούλευε πάντα μια χαρά με το δικό του λογισμικό. Δεν δούλεψε όμως ποτέ με το Nokia PC Suite. Μετά απο τόσο καιρό μου ήρθε επιτέλους η ιδέα να χρησιμοποιήσω κάποιο driver της microsoft για το bluetooth dongle μου. Και δούλεψε! Δεν ξέρω αν αυτή η μέθοδος δουλεύει με όλα τα bluetooth dongles αλλά δοκιμάστε το, ίσως δουλέψει και για σας. Σιγουρευτείτε πως έχετε απεγκαταστήσει πλήρως το bluetooth dongle σας μαζί με τους drivers και το λογισμικό του. 1. Συνδέστε το bluetooth dongle σας. 2. Ανοίγει ενας διάλογος, "Windows needs to install driver software for your Device_Name_Here". Στην δική μου περίπτωση το device name ήταν "Unknown Device". Πατήστε Cancel. 3. Πηγαίνετε στον Device Manager (Start->Control Panel->Device Manager). 4. Εαν εμφανιστεί ενας ακόμα διάλογος, "Windows needs your permission to continue", απλά πατήστε Continue. 5. Βρείτε την μη-αναγνωρισμένη συσκευή στο device list (θα έχει ενα κίτρινο θαυμαστικό επάνω στο εικονίδιό της), στην δική μου περίπτωση ήταν στο "Other devices" με το όνομα "Unknown device". Κάνετε ενα δεξί κλικ επάνω του και επιλέγετε "Update Driver Software". 6. Στον διάλογο "How do you want to search for driver software" επιλέξτε "Browse my computer for driver software". 7. Στον διάλογο "Browse for driver software on your computer" επιλέξτε "Let me pick from a list of device drivers on my computer". 8. Επιλέξτε "Bluetooth Radios" απο την λίστα common hardware types, και πατήστε Next. 9. Τώρα, στην στήλη "Manufacturer" επιλέξτε "GenericAdapter", στην στήλη "Model" επιλέξτε "Generic Bluetooth Adapter" και πατήστε Νext. 10. Τώρα μπορεί να εμφανιστεί ενας διάλογος "Update Driver Warning", όπου τα windows δηλώνουν πως δεν μπορούν να επαληθεύσουν πως είναι συμβατός με το hardware σας. Πατήστε Yes. 11. Αν όλα πήγαν καλά θα δείτε τον διάλογο "Windows has successfully updated your driver software" σε αυτό το βήμα. Πατήστε Close. Αυτό ήταν! Καλό bluetoothing με το Mobile Action bluetooth dongle σας και το Nokia PC Suite! Πηροφορίες συστήματος παρμένες απο το Nokia PC Suite: Λειτουργικό σύστημα: Microsoft Windows Vista Build 6001 Service Pack 1 Γλώσσα: English Γλώσσα προγραμμάτων μη Unicode: Ελληνικά Τοπικές ρυθμίσεις: Ελληνικά Γλώσσα εισόδου: Deutsch Nokia PC Suite: Έκδοση 6.83.14.1 Γλώσσα: Ελληνικά Connectivity Cable Drivers: Έκδοση 6.83.9.0 PC Connectivity Solution: Έκδοση 7.7.10.0 Πρόγραμμα Bluetooth: Πρόγραμμα Bluetooth Microsoft Έκδοση 6.0.6000 Build 16386 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts