asikis Δημοσιεύτηκε November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 19, 2003 Καλησπερα σε ολους. Ειμαι φοιτητης στην Αγγλια και εχω εναν laptop με συνδεση DSL(Cable). Πως μπορω να κανω share την συνδεση και σε εναν ακομα υπολογιστη χωρις να ειναι απαραιτητο να εχω τον δικο μου υπολογιστη ανοιχτο?Χρειαζομαι καποιο hub ή router? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Με το hub δεν νομίζω να γίνει η δουλειά. Ψάξε για ένα broadband router (υπάρχουν φτηνές υλοποιήσεις όπως π.χ. απο την Dlink) και θα είσαι μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 19, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την βοηθεια σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts