Jump to content

Problhma me to pc... Synexeia kremaei

multidanze
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Έβαλα μία άλλη κάρτα γραφικών για να τον δοκιμάσω και όλα πήγαιναν ρολόι. Ξαναβάζω λοιπόν την κάρτα γραφικών που φορούσε πριν (ASUS 9250) και βάζω ένα USB Mouse Microsoft. Το ποντίκι μετά από λίγη ώρα έσβησε και δεν λειτουργούσε. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα άναβε για λίγο και ξαναέσβηνε. Βγάζω το ποντίκι και βάζω ένα απλό PS/2. Συνδέω στον υπολογιστή μία WiFi card netgear USB2.0, έναν εξωτερικό σκληρό 2.5", το USB modem της forthnet και τον εκτυπωτή μου. Δούλευε κανονικά ο υπολογιστής ώσπου κάποια στιγμή μετά από λίγα λεπτά ακούγεται ενα "γκλουκ" από τον εσωτερικό (κύριο) σκληρό δίσκο* και κρεμάει όλο το σύστημα. Τον κλείνω, τον ξανανοίγω δουλεύει κανονικά. Μετά από λίγο το ξανακάνει. Βγάζω την κάρτα δικτύου και δεν το κάνει... (Υπόψιν ότι ο υπολογιστής δούλευε με την συγκεκριμένη κάρτα 2 μήνες πριν παρουσιάσει αυτό το πρόβλημα). Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να είναι. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει παρακαλώ ας το κάνει γιατί αφήνω τον υπολογιστή με την DSL ανοιχτό να κατεβάζει και κρεμάει συνέχεια. Ευχαριστώ όσους απαντήσουν εκ των προτέρων.

*τον συγκεκριμένο θόρυβο τον κάνει και χωρίς να έχω την ασύρματη κάρτα συνδεδεμένη αλλά δεν κρεμάει.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Τι τροφοδοτικό έχεις; Μήπως δουλεύει οριακά με όλα αυτά που έχεις συνδέσει και άρχισε να τα παίζει; Αν είσαι ΟΚ από θέμα τροφοδοτικού, μήπως ο σκληρός ετοιμάζεται να παραδώσει το πνεύμα του; Αν μπορείς συνέδεσε κάποιον άλλο στη θέση του, άναψε τον Η/Υ και παρατήρησε αν και ο άλλος σκληρός κάνει τον θόρυβο (μπορεί να σβήνει και να ακούγεται έτσι). Αν και ο άλλος ακούγεται, τσέκαρε τα καλώδια ρεύματος ή το τροφοδοτικό.

χρησιμοποιησε καποιο προγραμματακι που να υποστηριζει το S.M.A.R.T για να βεβαιωθεις για τον σκληρο...οσο για το τροφοδοτικο εαν σου το εμφανιζει το προβλημα απο τη στιγμη που αλλαξες κατι πανω στο pc κοιταξε, εξαλλου ο 2.5" πιστευω οτι δεν εχει αυτονομη τροφοδοσια (δεν νομιζω να κυκλοφορουν και πολλα κουτια με αυτονομη για 2.5")