jog Δημοσιεύτηκε March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 5, 2006 Εδώ μπορείτε να πείτε τα αγαπημένα σας εξώφυλλα cd/dvd Εγώ τρελαίνομαι με το Iron Maiden - A real dead one :D Δεν βρήκα κάτι παρόμοιο,αν υπάρχει παρόμοιο θρεντ ας κλειδωθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Θεωρώ πολύ καλό το εξώφυλλο του To Mega Therion των Celtic Frost. Το αγαπημένο μου είναι μάλλον το εξώφυλλο του Lateralus των θεων Tool. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Θεωρώ πολύ καλό το εξώφυλλο του To Mega Therion των Celtic Frost. Επίσης μου αρέσει το Lateralus των θεων Tool. Για το 2ο απλά respect:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Και του Ænima δεν είναι καθόλου κακό βέβαια. Ειδικά αν πιάσεις το νόημα. ψ: έλα ρε, δεν ήξερα ότι είσαι toolας...! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Και του Ænima δεν είναι καθόλου κακό βέβαια. Ειδικά αν πιάσεις το νόημα. ψ: έλα ρε, δεν ήξερα ότι είσαι toolας...! [off topic]Είμαι και toolας - αλλά έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ σοβαρά :cry: [/off-topic] Ωραίο είναι και το εξώφυλλο του The Dark side of the moon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Επίσης φοβερό εξώφυλλο έχει το ...And Justice For All Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 http://www.rock-cd.info/album/albumpic/aqualung.jpg Sigklonistiko album...opws k to exwfullo tou! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts