RAVER Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 αν καταλαβα καλα θα μου παιρνει 4 ποντους την ημερα.και σε περιπτωσεις που κατεβαζω πολυ εως και 20 ποντους. με λιγα λογια με συμφερει αυτο..γιατι ηδη εχω 6500 πρεμιουμ ραπιντ και με 4 ποντους την ημερα..θελω τον 1 χρονο 1465 ποντους.αρα για τον 2-3 χρονο με τους καβαντζωμενους ποντους να εχω "δωρεαν" πρεμιουμ. βεβαια εχω και 65000 ποντους φρεε..και δεν εχω ιδεα τι μπορω να τους κανω.δεν εχω καταλαβει απο'που "τραβαει" ο λογαριασμος του ποντους :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) αν καταλαβα καλα θα μου παιρνει 4 ποντους την ημερα.και σε περιπτωσεις που κατεβαζω πολυ εως και 20 ποντους. με λιγα λογια με συμφερει αυτο..γιατι ηδη εχω 6500 πρεμιουμ ραπιντ και με 4 ποντους την ημερα..θελω τον 1 χρονο 1465 ποντους.αρα για τον 2-3 χρονο με τους καβαντζωμενους ποντους να εχω "δωρεαν" πρεμιουμ. βεβαια εχω και 65000 ποντους φρεε..και δεν εχω ιδεα τι μπορω να τους κανω.δεν εχω καταλαβει απο'που "τραβαει" ο λογαριασμος του ποντους :O Κανεις λαθος.Πλεον δεν θα υπαρχουν free και premium points,αλλα rapids και αυτα που θα ξοδευεις θα ειναι rapids.Επισης 1465 rapids κοστιζουν περιπου 15€ αρα συμφερει αν κατεβαζεις κατω απο 1gb την ημερα και επισης δεν πρεπει να εχεις πανω απο 10 gb upload στο account σου.Εαν εχεις πανω απο 10gb δεν μπορεις να επιλεξεις το πρωτο πακετο.Δες την εικονα θα καταλαβεις καλυτερα.Εγω ας πουμε που εχω 300gb uploads πρεπει να τους πληρωνω 70€/μηνα και 840€/χρονο για να διατηρησω τα Uploads μου :) ενω παλια δεν πληρωνα τιποτα γιαυτο. http://i47.tinypic.com/15g6xok.jpg Edited June 30, 2010 by aytach Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 και το κουμαντο με ποιος ποντους θα το κανω.εγω ανανεωσα πριν 20 μερες και εχω μεχρι το 2011 τον Ιουνιο. οι ποντοι που εχω θα μετατραπουν-διαγραφουν..θα γινουν τιποτα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 και το κουμαντο με ποιος ποντους θα το κανω.εγω ανανεωσα πριν 20 μερες και εχω μεχρι το 2011 τον Ιουνιο. οι ποντοι που εχω θα μετατραπουν-διαγραφουν..θα γινουν τιποτα?? Δε ξερω ακριβως αλλα θα σου δωσουνε μαλλον 600 rapids για καθε μηνα,δηλαδη 7200 rapids αν το εχεις μεχρι τον Ιουνιο :(. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Δηλαδη σε αναγκαζουν με το νεο συστημα να αγορασεις συνδρομη. Π.χ. για καποιον που δεν κατεβαζει αλλα εχει καποια αρχεια ανεβασμενα (εστω και 50ΜΒ) θα χρειαστει καπου στα 15 ευρω/χρονο για να διατηρησει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Δηλαδη σε αναγκαζουν με το νεο συστημα να αγορασεις συνδρομη. Π.χ. για καποιον που δεν κατεβαζει αλλα εχει καποια αρχεια ανεβασμενα (εστω και 50ΜΒ) θα χρειαστει καπου στα 15 ευρω/χρονο για να διατηρησει. Ακριβως,εγω για παραδειγμα φιλε μου τωρα που υπολόγισα πρεπει να τους πληρωνω 70ευρω/μηνα για 300gb που εχω :lol::lol::lol::lol:.Γιαυτο αν συνεχισουν με αυτο το συστημα δεν θα βρησκεις rapidshare links απο δω και περα,εγω θα ανεβαζω hotfile και να παει να ........ το rapidshare . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Εντελως λαθος η πολιτικη τους.. Θα επρεπε τουλαχιστον να εχουν ενα free προγραμμα με minimum οριο 100-200MB upload για καθε χρηστη. Δεν ειναι δυνατον να πληρωνει το ιδιο αυτος με τα 10MB upload και αυτος με τα 10GB. Ετσι ουτε τους "μικρους" πελατες θα χασει και δεν νομιζω οι χρηστες με πολλα GigaByte Upload θα κατσουν να φτιαξουν 50 free λογαριασμους για να μοιρασουν τα αρχεια τους.. Και με το κατεβασμα γενικα δεν εχω καταλαβει τι θα γινεται. Δεν θα εχει επιλογη για free download πλεον? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Εντελως λαθος η πολιτικη τους.. Θα επρεπε τουλαχιστον να εχουν ενα free προγραμμα με minimum οριο 100-200MB upload για καθε χρηστη. Δεν ειναι δυνατον να πληρωνει το ιδιο αυτος με τα 10MB upload και αυτος με τα 10GB. Ετσι ουτε τους "μικρους" πελατες θα χασει και δεν νομιζω οι χρηστες με πολλα GigaByte Upload θα κατσουν να φτιαξουν 50 free λογαριασμους για να μοιρασουν τα αρχεια τους.. Και με το κατεβασμα γενικα δεν εχω καταλαβει τι θα γινεται. Δεν θα εχει επιλογη για free download πλεον? Δεν ξερω φιλε οτι γουστραουν κανουν αυτοι οι ανθρωποι:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Πάντως εμένα έναν free collector account μου τον έκαναν premium. Αλλά ούτε που με νοιάζει μιας και ούτε rapids έχει ούτε ένα αρχείο. Πως διαγράφονται οι λογαριασμοί τώρα από πλευράς χρήστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Παιδια μπορειτε να πατε σε οποιο πακετο θελετε ασχετα απο τα uploads σας,απλα αν εχετε παραπανω uploads απο αυτα που εξασφαλιζει το καθε πακετο οτι δεν κατεβαινει μετα απο 2 μηνες διαγραφεται.Να επιλεξετε την επιλογη στις ρυθμισεις delete files after 60 days γιατι αλλιως θα σε παει μονο του σε ακριβοτερο πακετο Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 εμενα βγαζει αυτη την εικονα. http://img156.imageshack.us/img156/1974/rapidye.jpg Uploaded with ImageShack.us αμα αφησω αυτη την επιλογη θα εχω λογαριασμο ακομη 1949 μερες!!! :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 (edited) Παιδια μπορειτε να πατε σε οποιο πακετο θελετε ασχετα απο τα uploads σας,απλα αν εχετε παραπανω uploads απο αυτα που εξασφαλιζει το καθε πακετο οτι δεν κατεβαινει μετα απο 2 μηνες διαγραφεται.Να επιλεξετε την επιλογη στις ρυθμισεις delete files after 60 days γιατι αλλιως θα σε παει μονο του σε ακριβοτερο πακετο και σε εμενα δηλαδη που εχω 1Gb upload και 0 rapids γιατι δεν μου τα εχουν σβησει? Δεν υποτιθεται οτι θα μου τρωει 4 rapids/μερα για τα uploads μου? ---edit--- Τωρα το ειδα.. *Files which are stored without a Hosting-Package are subject to the file inactivity regulation. The file inactivity regulation states that if a file has not been up- or downloaded within the past 60 days, our system clears it from our servers. Αρα στην ουσια δεν αλλαζει κατι για τους free users Edited July 1, 2010 by dkostas Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 ρε παιδια ,υπαρχει τροπος καποιος να μου δανισει 3000 Free RapidPoints? εχω 7000 και δεν μπορω να κανω convert rapid points γιατι μου λειπουν αλλες 3000 free rapid points! δεν θελω να πανε χαμενοι οι ποντοι!αν θελει καποιος να με βοηθησει ας μου στειλει Pm. ευχαριστω Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 ρε παιδια ,υπαρχει τροπος καποιος να μου δανισει 3000 Free RapidPoints? εχω 7000 και δεν μπορω να κανω convert rapid points γιατι μου λειπουν αλλες 3000 free rapid points! δεν θελω να πανε χαμενοι οι ποντοι!αν θελει καποιος να με βοηθησει ας μου στειλει Pm. ευχαριστω απ'οτι ξερω δεν μπορεις να δωσεις free ποντους σε αλλον και επισης πλεον δεν μπορεις π.χ. με 10000 ποντους να τους μετατρεψεις σε δωρεαν μηνα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 απ'οτι ξερω δεν μπορεις να δωσεις free ποντους σε αλλον και επισης πλεον δεν μπορεις π.χ. με 10000 ποντους να τους μετατρεψεις σε δωρεαν μηνα. μπορεισ ομωσ να τουσ μετατρεψεισ τουσ 10000 ποντουσ σε rapid points ,συμφωνα με την νεα τιμολογιακη πολιτηκη ,που δεν εχω πολυ καταλαβει,καθωσ δεν χρησιμοποιω κατα κορον το rapidshare,απλα οταν θελω να κατεβασω κατι κ πεφτω πανω σε rapidshare link πρεπει να περιμενω!αν εχει καποιοσ 3000 περισιουσ ποντουσ κ αχρειαστουσ,θα το εκτιμουσα πολυ αν τουσ μοιραζοταν μαζί μου! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 μπορεισ ομωσ να τουσ μετατρεψεισ τουσ 10000 ποντουσ σε rapid points ,συμφωνα με την νεα τιμολογιακη πολιτηκη ,που δεν εχω πολυ καταλαβει,καθωσ δεν χρησιμοποιω κατα κορον το rapidshare,απλα οταν θελω να κατεβασω κατι κ πεφτω πανω σε rapidshare link πρεπει να περιμενω!αν εχει καποιοσ 3000 περισιουσ ποντουσ κ αχρειαστουσ,θα το εκτιμουσα πολυ αν τουσ μοιραζοταν μαζί μου! εχω φρεε 60000 ποντους αλλα δεν μπορω να τους δωσω καπου.παλιοτερα δεν γινοτανε..φανταζομαι ουτε τωρα.αμ μου βρεις τροπο εγω στους στελνω ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Πάω να κατεβάσω ένα αρχείο από το Rapidshare και μου ζητάει κωδικό, γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 (edited) καλησπερα, μπορει να γινει και το αλλο για τους downloaders, δε ξερω βεβαια αν γινεται... Τις μερες που δε θα κατεβαζεις να το αφηνεις στο RapidSmall και την μερα που θα θες να κατεβαζεις να το αυξανεις στα υπολοιπα...ΓΙΝΕΤΑΙ ομως αυτο? να το αλλαζεις οποτε θες??? EDIT: Καθε 20 ωρες μπορεις να κανεις downgrade! αρα λογικα αυτο θα βοηθησει (καπως) το να μην χαλας ασκοπα τους rapid ποντους καθε μερα! ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ;) Edited July 2, 2010 by angel1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 και πάλι σκ***** τα κανανε. Ενσωματωσανε στην ουσια τα premium με το trafficshare που το χρεωναν εξτρα και τα κανανε... σα τα μουτρα τους Ελπιζω οσοι ανεβαζουν να αλλαξουν παροχεα να βαλουν μυαλο Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 και πάλι σκ***** τα κανανε. Ενσωματωσανε στην ουσια τα premium με το trafficshare που το χρεωναν εξτρα και τα κανανε... σα τα μουτρα τους Ελπιζω οσοι ανεβαζουν να αλλαξουν παροχεα να βαλουν μυαλο Σε αλλες χωρες δεν χρησιμοποιουν τοσο πολυ rapidshare οσο χρησιμοποιουμε εμεις.Δειτε απαυτο το link απο ποιες χωρες μπαινουν περισσοτερο rapidshare :lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 ρε παιδια πριν την αλλαγη εκανα highlight πολλα λινκς(παααρα πολλα) και με το flashgot και τον orbit download manager κατεβαζε τα αρχεια οσες ωρες-μερες κρατουσε αυτο.τωρα εβαλα παλι πολλα λινκς αλλα το αλλο πρωι ειδα οτι τα πιο πολλα ειναι μονο μερικα kb αρα δεν κατεβηκαν!γιατι αυτο?υπαρχει οριο τωρα ημερησιο?παλαιοτερα υπηρχε οριο ημερησιο για τους premium? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 ρε παιδια πριν την αλλαγη εκανα highlight πολλα λινκς(παααρα πολλα) και με το flashgot και τον orbit download manager κατεβαζε τα αρχεια οσες ωρες-μερες κρατουσε αυτο.τωρα εβαλα παλι πολλα λινκς αλλα το αλλο πρωι ειδα οτι τα πιο πολλα ειναι μονο μερικα kb αρα δεν κατεβηκαν!γιατι αυτο?υπαρχει οριο τωρα ημερησιο?παλαιοτερα υπηρχε οριο ημερησιο για τους premium? ναι εχει αλλαξει το συστημα και π.χ. με 4 ραπιντ ποντους εχεις δικαιωμα 1gb την ημερα,με 20 rapind ποντους εχεις 5gb την ημερα. δες εδω http://img156.imageshack.us/img156/1974/rapidye.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 εβαλα στον idm καμποσα λινκς για να τα εχω για το βραδυ (happy hours) κ μου εφαγε το μισο traffic!!! απο 1gb εχω 460mb ακομα!!! :mad::mad::mad::mad: Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 ναι εχει αλλαξει το συστημα και π.χ. με 4 ραπιντ ποντους εχεις δικαιωμα 1gb την ημερα,με 20 rapind ποντους εχεις 5gb την ημερα. δες εδω http://img156.imageshack.us/img156/1974/rapidye.jpg κατσε πριν με 6.99 γιουρο για ενα μηνα premium ποσα μπορουσα να κατεβασω?γιατι ΟΣΑ λινκ και να ειχα βαλει ΠΟΤΕ δεν μου ειχε περιορισμο και ηξερα οτι για ενα μηνα κατεβαζα ΟΤΙ ηθελα!τωρα τι βλακεια ειναι αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 κατσε πριν με 6.99 γιουρο για ενα μηνα premium ποσα μπορουσα να κατεβασω?γιατι ΟΣΑ λινκ και να ειχα βαλει ΠΟΤΕ δεν μου ειχε περιορισμο και ηξερα οτι για ενα μηνα κατεβαζα ΟΤΙ ηθελα!τωρα τι βλακεια ειναι αυτη? τωρα εχει αλλαξει κι'εχεις περιορισμο.επισης με ποντους που αν ειχες μαζεψει,δεν μπορεις να τους αξιοποιησεις π.χ. για να αγορασεις αλλο εναν μηνα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts