Jump to content

Πρόβλημα με ίντερνετ

cocu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το ρούτερ speedtouch530i και εδώ και μια βδομάδα που κάνω το τέστ να δώ αν είναι όλα οκ!Όταν ελέγχω την σύνδεση μου, μου βγάζει σφάλμα ότι έχω βάλει λάθος proxy server και αυτό έχει και σαν αποτέλεσμα μερικές πόρτες που έχω ανοίξει να είναι κλειστές!Πηγαίνω στις ιδιότητες ίντερνετ και κοιτώ για τα proxy αλλά δεν έχω βάλει τίποτα!Έχω κάνει και restart το modem και ελέγξει και όλες του τις ρυθμίσεις αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει!Το firewall των windows xp service pack 2 το έχω απενεργοποιημένο!

Στην κάρτα δικτύου έχεις βάλει manual την ip και τους dns servers ή έχεις ενεργοποιημένο τον dhcp server και το έχεις αυτόματα;

Ίσως είναι κάποιο νουμεράκι λάθος εκεί.

Αν δείς ότι δε γίνεται τπτ, κάνεις ένα restore τα default settings και ρυθμίζεις το ρουτεράκι από την αρχή.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Στην κάρτα δικτύου έχεις βάλει manual την ip και τους dns servers ή έχεις ενεργοποιημένο τον dhcp server και το έχεις αυτόματα;

Ίσως είναι κάποιο νουμεράκι λάθος εκεί.

Αν δείς ότι δε γίνεται τπτ, κάνεις ένα restore τα default settings και ρυθμίζεις το ρουτεράκι από την αρχή.

Χειροκίνητα όλα τα έχω βάλει!Τα έχω κοιτάξει και αυτά αλλά τίποτα!

Το 530i έχει dhcp server, δοκίμασε να βάλεις τις ρυθμίσες ip/dns στο auto και να δεις αν δουλεύει.

Το 530i έχει dhcp server, δοκίμασε να βάλεις τις ρυθμίσες ip/dns στο auto και να δεις αν δουλεύει.

Πάλι τα ίδια μου βγάζει ακριβώς το ίδιο σφάλμα!Το απεγκατέστησα το ξαναέκανα εγκατάσταση αλά πάλι τα ίδια!

To σφάλμα είναι το εξής που μου βγάζει:

Connecting to a Website Failed

Dr SpeedTouch was unable to reach a Website via HTTP.

This is typically due to an incorrect Proxy server configuration. Using a Proxy server is currently disabled.

Please make sure no Firewall or local proxy software is preventing Dr SpeedTouch from connecting to the Internet.

Verify your service provider installation instructions for Proxy server configuration and press the link below to verify or reconfigure your computer's Internet Settings.

Δικέ μου ή έχεις βάλει μέσα στο ρούτερ κάποια ρύθμιση ώστε να μπαίνεις από το Proxy της Forthnet πχ και δεν έχει μπει σωστά ή σε κόβει κάποιο προστατευτικό πρόγραμμα. Σίγουρα το windows firewall ή κάποιο άλλο fw δεν είναι ανοιχτό ;

Επίσης δοκίμασε να μπείς από άλλο browser.

Μόνο http δεν ανοίγει ; Στο irc μπαίνει ; msn ;

Δικέ μου ή έχεις βάλει μέσα στο ρούτερ κάποια ρύθμιση ώστε να μπαίνεις από το Proxy της Forthnet πχ και δεν έχει μπει σωστά ή σε κόβει κάποιο προστατευτικό πρόγραμμα. Σίγουρα το windows firewall ή κάποιο άλλο fw δεν είναι ανοιχτό ;

Επίσης δοκίμασε να μπείς από άλλο browser.

Μόνο http δεν ανοίγει ; Στο irc μπαίνει ; msn ;

Μπαίνει σε όλα απλά στο mirc καθυστερεί να συνδεθεί σαν να είναι κλειστή η πόρτα 113 ενώ την έχω ανοιχτή!Σε μερικά όμως προγράμματα που έκλεισα τις πορτες συνεχίσουν να λειτουργούν(azureus) στις επιλογές ίντερνετ κοίταξα αλλά δεν έχω τίποτα τσεκαρισμένο για proxy!Το windows firewall το έχω κλειστό και έλεγξα και κάτι άλλα προγράμματα που έχω για spyware και ads που έχω!Για ιούς πρόγραμμα δεν έχω, αλλά κάνω live scan μέσω housecall,panda,kaspesky!΄

Μερικές φορές μου βγάζει και αυτό το σφάλμα:

The Ethernet interface of the computer does not have a valid DNS server configured.

Please rerun the Setup program from the SpeedTouch installation CD-ROM or if you are an expert user, configure a DNS server IP address manually.

Μπαίνει σε όλα απλά στο mirc καθυστερεί να συνδεθεί σαν να είναι κλειστή η πόρτα 113 ενώ την έχω ανοιχτή!Σε μερικά όμως προγράμματα που έκλεισα τις πορτες συνεχίσουν να λειτουργούν(azureus) στις επιλογές ίντερνετ κοίταξα αλλά δεν έχω τίποτα τσεκαρισμένο για proxy!Το windows firewall το έχω κλειστό και έλεγξα και κάτι άλλα προγράμματα που έχω για spyware και ads που έχω!Για ιούς πρόγραμμα δεν έχω, αλλά κάνω live scan μέσω housecall,panda,kaspesky!΄

Μερικές φορές μου βγάζει και αυτό το σφάλμα:

The Ethernet interface of the computer does not have a valid DNS server configured.

Please rerun the Setup program from the SpeedTouch installation CD-ROM or if you are an expert user, configure a DNS server IP address manually.

Στο λέει καθαρά νομίζω . Οι dns servers που έχεις βάλει στην κάρτα δικτύου είναι λάθος. Κι εγώ καμιά φορά επειδή άλλαζα από HOL σε Forthnet και Otenet, δε μπορούσα να ανοίξω κάποιες σελίδες.

Το μήνυμα που βγάζει αυτό λέει και όταν είχα αυτό το πρόβλημα, αυτό το λάθος είχα κάνει. Όταν βάζεις λάθος διακομιστές, το internet συνεχίζει να υπάρχει αλλά δεν ανήγουν κάποιες σελίδες.

Και αφού βλέπεις ίντερνετ όλες οι άλλες ρυθμίσεις στο modem είναι σωστές. Πόρτα δε χρειάζεται ανοιχτή για browsers οπότε...δες καλύτερα τους διακομιστές!

Στο λέει καθαρά νομίζω . Οι dns servers που έχεις βάλει στην κάρτα δικτύου είναι λάθος. Κι εγώ καμιά φορά επειδή άλλαζα από HOL σε Forthnet και Otenet, δε μπορούσα να ανοίξω κάποιες σελίδες.

Το μήνυμα που βγάζει αυτό λέει και όταν είχα αυτό το πρόβλημα, αυτό το λάθος είχα κάνει. Όταν βάζεις λάθος διακομιστές, το internet συνεχίζει να υπάρχει αλλά δεν ανήγουν κάποιες σελίδες.

Και αφού βλέπεις ίντερνετ όλες οι άλλες ρυθμίσεις στο modem είναι σωστές. Πόρτα δε χρειάζεται ανοιχτή για browsers οπότε...δες καλύτερα τους διακομιστές!

Σωστοί είναι και αυτοί της otenet έχω κανονικά!