zepelin Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 καλησπερα παιδια ειμαι κατοχοσ ενοσ μιο α701 και θα ηθελα να σασ κανω 2 ερωτησεις . αν μπορειτε και σας ειναι ευκολο να μου πειτε πρωτον που μπορω να βρω αστεια και μη ( σε ελληνικη γλωσσα κυριως ) φωνες πλοηγησης οπως συτη της sapfo απο ngi και δευτερον κανοντας συνδεση με σιρφ ενω βρεισκει το GPS δεν βρεισκει δορυφορους τι πρεπει να κανω οχι οτι με χαλαει αλλα ακουσα και θελω να ξερω αν ειναι πιο γρηγορο σας ευχαριστω εκ των προτερων. Sapfo από εδώ: http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 Δε πρόκειται να δεις ουσιαστικές διαφορές αλλάζοντας προωτόκολλο επικοινωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grioan Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Periergi marka, ""twinmos"" Ναι όντως περίεργη μάρκα και από ότι είδα στο φόρουμ και άλλοι έιχαν πρόβλημα συμβατότητας με τη συγκεκριμένη μάρκα. Θα τηλ στο E-shop από όπου την πείρα μπας και μπορούν να μου την αλλάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xasomerh Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Sapfo από εδώ: http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 Δε πρόκειται να δεις ουσιαστικές διαφορές αλλάζοντας προωτόκολλο επικοινωνίας. THANX ALLA THN SAPFO THN EXO EIDH KAPOIES ALLES ENNOO SE EYXARISTO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 καλησπερα, τρεις ερωτησεις που ισως εχουν απαντηθει παραπανω αλλα δεν τις βρηκα: εχω ενα qtek g100 και το εχω αγορασει με το pn. στο συγκεκριμενο μοτερακι ειναι καλυτερο το destinator ή το destinator 6??? αν κανω update σε 6 μπορω να το ξαναγυρισω μετα σε pn και πως? το αρχειακι για τα επικυνδυνα σημεια ειναι συμβατο μονο με το 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmitsos Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟ DESTINATOR PN6??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 καλησπερα, τρεις ερωτησεις που ισως εχουν απαντηθει παραπανω αλλα δεν τις βρηκα: εχω ενα qtek g100 και το εχω αγορασει με το pn. στο συγκεκριμενο μοτερακι ειναι καλυτερο το destinator ή το destinator 6??? αν κανω update σε 6 μπορω να το ξαναγυρισω μετα σε pn και πως? το αρχειακι για τα επικυνδυνα σημεια ειναι συμβατο μονο με το 6? To destinator 6 είναι σαφώς καλύτερο,κατά γενική ομολογία ανεξάρτητα το pda.H αναβάθμιση σε 6 είναι πολύ εύκολη.Για να γυρίσεις στο pn αρκεί να κρατήσεις backup το φάκελο του pn και από το φάκελο των windows το αρχείο destcore.dll. Έπειτα ακόμη και μετά από hard reset,αν αντιγράψεις και πάλι στο pda σου το φάκελο και το destcore το pn θα λειτουργεί χωρίς να χρειαστεί να το ξαναεγκαταστήσεις.Για να μην χρειαστεί να ξαναενεργοποιήσεις τον χάρτη κράτα και το φάκελο HSTC που βρίσκεται στο my documents και περιέχει τις πληροφορίες για την ενεργοποίηση του χάρτη. Τα επικίνδυνα σημεία λειτουργούν και στο pn Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 ευχαριστω πολυ bbbb ηδη εβαλα το 6 και το δοκιμασα<στον δρομο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟ DESTINATOR PN6??????? Εδώ και ένα μήνα περίπου, διατίθεται από τη σελίδα της NGI (http://www.ngi.gr) η επίσημη ελληνική αναβάθμιση του D6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_C Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Παιδιά καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση. Έχω βάλει το 6 στο Qtek 2020i και παίζει μια χαρά. Έχω παρατηρήσει κάτι το οποίο μάλλον το έκανε και στο PN. Όταν με ειδοποιεί για να στρίψω ακού κάτι τέτοιο: "μπιπ Σε 200 μπιπ μέτρα στρίψτε δεξιά" Το δεύτερο μπιπ ίσως είναι πιο μετά δεν είμαι σίγουρος. Έχετε καμμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Παιδιά καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση. Έχω βάλει το 6 στο Qtek 2020i και παίζει μια χαρά. Έχω παρατηρήσει κάτι το οποίο μάλλον το έκανε και στο PN. Όταν με ειδοποιεί για να στρίψω ακού κάτι τέτοιο: "μπιπ Σε 200 μπιπ μέτρα στρίψτε δεξιά" Το δεύτερο μπιπ ίσως είναι πιο μετά δεν είμαι σίγουρος. Έχετε καμμιά ιδέα; Κάτα πάσα πιθανότητα λείπουν κάποιοι ήχοι και αντί αυτών ακούς μπίπ. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_C Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Πάνω δε νομίζω να λοίπουν ήχοι γιατί τα λέει όλα το κορίτσι... Έχω βάλει όλους τους .wav σίγουρα. Τα .spx πρέπει να παραμείνουν; Πως διαλέγει το πρόγραμμα ποιόν θα πει (wav ή spx); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Πάνω δε νομίζω να λοίπουν ήχοι γιατί τα λέει όλα το κορίτσι... Έχω βάλει όλους τους .wav σίγουρα. Τα .spx πρέπει να παραμείνουν; Πως διαλέγει το πρόγραμμα ποιόν θα πει (wav ή spx); Γνήσιο είναι ? Μετά την εγκατάσταση γιά να αλάξεις ήχους απλά προσθέτεις τα wav και όπου χρειαστεί κάνεις αντικατάσταση. Τα spx μένουν. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_C Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Ναι, σε όλα... Αλλά το μπιπ τι να είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_C Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Λοιπόν βρήκα τι φταίει. Μέσα στο DestinatorVoiceManeuvers.ini για κάθε μανούβρα έχει το εξής: ::MC,TURN_LEFT*FIRST_DISTANCE,0,0,in;3*2;UNITS;EMPTY;t_l,"In UNITS Turn left" Τα έντονα γράμματα δηλώνουν τι μήνυμα θα ακουστεί. Το "in" ("Σε" δηλαδή) σε εμένα δεν υπάρχει επειδή έχω βάλει τους παλιούς ήχους από το PN. Αν προσθέσω το "in.wav" θα ακούγετε 2 φορές η λέξη "σε" γιατί είναι ήδη ηχογραφημένη σε κάθε μονάδα μέτρησης (1,100 κλπ.) Νομίζω ότι το διπλό "σε" το είχαν και κάποιοι άλλοι φίλοι. Το "EMPTY" επίσης δεν υπάρχει σαν .wav παρά μόνο σαν .spx το οποίο όταν το μετέτρεψα σε .wav είναι κενό οπότε μάλλον δουλεύει σαν πάυση. Άρα η λύση είναι να αφαιρέσουμε από το ini το in και μάλλον και το empty. Καμμιά γνώμη; Αν θέλετε μόλις το διορθώσω το ανεβάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palaboul156 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 το μπιπ εμενα μου θυμιζει ηχογραφιση απο το ppc κατευθειαν και απλα εχει αποθηκευτει ετσι γιατι αν ακουσετε τους ηχους εναν εναν θα δειτε πως δεν υπαρχει προταση σε 200 μετρα στριψτε αριστερα . υπαρχουν 3 σετ. 1) σε 200 2 ) μετρα 3) στριψτε δεξια. αυτα, ισως εχει γινει καμια λαθος κινηση. δε πιστευω πως ειναι και τπτ σπουδαιο παντως...!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_C Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Όχι, αλλά είναι λίγο ενοχλητικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ 3 ΚΑΙ 6??? ΤΗΑΝΚΣΣΣΣΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Λοιπόν βρήκα τι φταίει. Μέσα στο DestinatorVoiceManeuvers.ini για κάθε μανούβρα έχει το εξής: ::MC,TURN_LEFT*FIRST_DISTANCE,0,0,in;3*2;UNITS;EMPTY;t_l,"In UNITS Turn left" Τα έντονα γράμματα δηλώνουν τι μήνυμα θα ακουστεί. Το "in" ("Σε" δηλαδή) σε εμένα δεν υπάρχει επειδή έχω βάλει τους παλιούς ήχους από το PN. Αν προσθέσω το "in.wav" θα ακούγετε 2 φορές η λέξη "σε" γιατί είναι ήδη ηχογραφημένη σε κάθε μονάδα μέτρησης (1,100 κλπ.) Νομίζω ότι το διπλό "σε" το είχαν και κάποιοι άλλοι φίλοι. Το "EMPTY" επίσης δεν υπάρχει σαν .wav παρά μόνο σαν .spx το οποίο όταν το μετέτρεψα σε .wav είναι κενό οπότε μάλλον δουλεύει σαν πάυση. Άρα η λύση είναι να αφαιρέσουμε από το ini το in και μάλλον και το empty. Καμμιά γνώμη; Αν θέλετε μόλις το διορθώσω το ανεβάζω. Σβήσε τα spx και άσε τα αντίστοιχα wav... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fridaydude Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Παιδιά μία ερώτηση να κάνω.Έχω το Destinator 6 και κατέβασα την τελευταία έκδοση των ελληνικών χαρτών.Έκανα install ένα patch απο την εξής link: hxxp://www.pxdxa.com/read.php?tid=14801.Το θέμα είναι ότι δεν μου αναγνωρίζει κάποια γράμματα στην αναζήτηση.Μπορείτε να πείτε καμιά ιδέα? Η να μου πείτε που μπορώ να βρω ένα activation code για να τους ενεργοποιήσω χωρίς κανένα patch? Οι χάρτες που έχω κατεβάσει είναι οι εξής:NGi_Map_Destinator_Greek-v2006.Q3.4503__bugs_fixed_.zip Παρακαλώ απαντήστε μου γιατί μου είναι απαραίτητοι:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Παρακαλώ απαντήστε μου γιατί μου είναι απαραίτητοι:( Αν οντως σου είναι απαραίτητοι, γιατί δεν αγοράζεις το Destinator; Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fridaydude Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Αν οντως σου είναι απαραίτητοι, γιατί δεν αγοράζεις το Destinator; Είναι πολλά τα λεφτά... Αν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση αυτό θα κάνω στο τέλος αλλά θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάτι που να μπορεί να γίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stehellas Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Είναι πολλά τα λεφτά... Αν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση αυτό θα κάνω στο τέλος αλλά θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάτι που να μπορεί να γίνει kalo einai ean exeis thn oikonomiki dinatotita na to agorasis ean den exeis rota me p.m Παράθεση stehellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Είναι πολλά τα λεφτά... Αν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση αυτό θα κάνω στο τέλος αλλά θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάτι που να μπορεί να γίνει Δεν νομίζω γιά κάποιον που το χρειάζεται τα 140 με ΦΠΑ να είναι πολλά γιά ένα τέτοιο εργαλείο, με δωρεάν ανανεώσεις χαρτών και υποστήριξη. Πως αλλιώς θα υποστηρίξουμε την προσπάθεια γιά πλήρη χαρτογράφηση της Ελλάδας ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Δεν νομίζω γιά κάποιον που το χρειάζεται τα 140 με ΦΠΑ να είναι πολλά γιά ένα τέτοιο εργαλείο, με δωρεάν ανανεώσεις χαρτών και υποστήριξη. Πως αλλιώς θα υποστηρίξουμε την προσπάθεια γιά πλήρη χαρτογράφηση της Ελλάδας ? :rolleyes: +1000 :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 +1000 :cool: +10000 Από τα λίγα software που αγόρασα για προσωπική χρήση. Δεν το μετάνοιωσα καθόλου, αξίζει και το τελευταίο €! Αν δεν θέλουμε κάλυψη 80% και μόνο στην Αθήνα, κάποιοι άνθρωποιθ πρέπει να πληρωθούν. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts