Dynamic_125 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 :O :happy: :up: Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 καλησπερα παιδια.εχω το εξης προβλημα με το destinator 6.οταν βαζω μια διευθυνση και μετα εμφανιση στον χαρτη ολα καλα.αλλα οταν μηγενω στις ρυθμισεις για εκτελεση διαδρομης μου λεει αναμονη σηματος gps.τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 τωρα πηγαινω στο μενου-διευθυνση και βαζω μια.μου την βγαζει στο χαρτη και δεν μιλαει για λεπτομερειες πως να στριψω,που κ τετοια.περασα κ ενα φορητο ρανταρ και δεν ειδοποιησε.δεν ξερω τι να κανω.καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 τωρα πηγαινω στο μενου-διευθυνση και βαζω μια.μου την βγαζει στο χαρτη και δεν μιλαει για λεπτομερειες πως να στριψω,που κ τετοια.περασα κ ενα φορητο ρανταρ και δεν ειδοποιησε.δεν ξερω τι να κανω.καμια βοηθεια? Ποια συσκευή έχεις?Πρέπει να είσαι σε ανοιχτό χώρο,για να βρει δορυφόρους το gps.Χωρίς επαρκές σήμα,δεν μπορείς να κάνεις πλοήγηση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 τωρα πηγαινω στο μενου-διευθυνση και βαζω μια.μου την βγαζει στο χαρτη και δεν μιλαει για λεπτομερειες πως να στριψω,που κ τετοια.περασα κ ενα φορητο ρανταρ και δεν ειδοποιησε.δεν ξερω τι να κανω.καμια βοηθεια? Όταν λες φορητό ρανταρ τι εννοείς, το destinator έχει μόνο τα σταθερά ραντάρ (και αυτά χάρη στα παιδιά του bloka.gr) δεν είναι αντιραντάρ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 η συσκευη ειναι η mio p350.φορητο ρανταρ ειναι αυτο που εχουν στα μπλοκα με την σκανδαλη.το εχει μεσα.κ βεβαια ειναι σε ανοιχτο χωρο.κατω απο το παρμπριζ του αυτοκινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 η συσκευη ειναι η mio p350.φορητο ρανταρ ειναι αυτο που εχουν στα μπλοκα με την σκανδαλη.το εχει μεσα.κ βεβαια ειναι σε ανοιχτο χωρο.κατω απο το παρμπριζ του αυτοκινητου. Μπορει να ειναι κατω στο παρμπριζ αλλα πρεπει να καθισεις καποια λεπτα ακινητος ετσι ωστε να σε βρουν οι δορυφοροι!!! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 το δοκιμασα και αυτο!!πως γινεται να μου διχνει κανονικα που πηγαινω και να περναει απο ρανταρ και να μην ειδοποιει??ενεργοπιημενα μεσα απο τα favorites ολα.τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Το ρύθμισες να σε ειδοποιεί στα 200 μέτρα π.χ. ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 πρωτη ειδοποιηση στο 1χμ.δευτερη ειδοποιηση στα 100 μετρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Το ραντάρ το είδε αλλά απλά δεν σε ειδοποίησε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 το ρανταρ φαινοταν κανονικα στο χαρτη.σε ειδοποιει οταν του εχεις βαλει καποια διευθυνση να καθοδηγησει η κ στην κανονικη λειτουργια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Σε ειδοποιεί και στα δύο, μήπως δεν πέρασες σωστά και τους ήχους απο τα spedcam?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 οχι απλα το μονο που εχω κανει ειναι το εξης.ειχε περασμενα τα speedcams στα αγγλικα και εβαλα και τα ελληνικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 ξανακάντα απο την αρχή:D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FilthX Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Kalimera se olous, exw mia erwtisi gia tous xristes tou destinator 6. Dinetai i dinatotita na katagrapsoume mia diadromi pou den yparxei sto xarti kai na tin onomasoume? Eyxaristw, FilthX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Kalimera se olous, exw mia erwtisi gia tous xristes tou destinator 6. Dinetai i dinatotita na katagrapsoume mia diadromi pou den yparxei sto xarti kai na tin onomasoume? Eyxaristw, FilthX Δυστυχώς όχι φίλε μου...:( Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 αφου μπορουσαμε να την καταγράψουμε στο PN???? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 αφου μπορουσαμε να την καταγράψουμε στο PN???? Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, όπως και στο Pn, είναι να κάνουμε εγγραφή μίας διαδρομής και μετά απλώς αναπαραγωγή αυτής. *Το να κάνουμε καταγραφή σε μη χαρτογραφημένη περιοχή δεν νομίζω πως έχει νόημα, γιατί στην αναπαραγωγή θα βλέπουμε την κίνηση του βέλους σε κενό χάρτη, με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουμε που έγινε η εγγραφή. Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Panare, βλεπω οτι εχει και Today Plug-in για το Dest6 :X Αυτο πως μπαινει ????? Εμεις μπορουμε να το βαλουμε? Ειναι καποιο cab αρχειακι ? γιωργο υπαρχει μονο ενα dll το οποιο ειναι today plugin. το εκανα extract απο το cab, αλλα πρεπει καποιος που να δουλευει resource editotrs (pe explorer) η regsvr_ce να βρει ενα τροπο να φορτωνει στο today. Εγω βρηκα ενα προχειρο τρόπο, ετρεξα το main.cab, εκανε εγκατασταση, και μετα εκανα replace to destinator apps, με αυτό της ngi, και το εχω πλεον στην today screen οπως βλεπεις παρακατω. Επισυναπτω το dll για οποιον εχει χρονο να ασχοληθει στο thread του asus p535.http://img440.imageshack.us/img440/4317/screen001sy0.png http://img405.imageshack.us/img405/6961/screen004hl0.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 γιωργο υπαρχει μονο ενα dll το οποιο ειναι today plugin. το εκανα extract απο το cab, αλλα πρεπει καποιος που να δουλευει resource editotrs (pe explorer) η regsvr_ce να βρει ενα τροπο να φορτωνει στο today. Εγω βρηκα ενα προχειρο τρόπο, ετρεξα το main.cab, εκανε εγκατασταση, και μετα εκανα replace to destinator apps, με αυτό της ngi, και το εχω πλεον στην today screen οπως βλεπεις παρακατω. Επισυναπτω το dll για οποιον εχει χρονο να ασχοληθει στο thread του asus p535.http://img440.imageshack.us/img440/4317/screen001sy0.png ΘΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Και απλά υπάρχει σαν shortcut στην today? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Και απλά υπάρχει σαν shortcut στην today? ναι. οποιος βιαζεται ας παρει το main cab, να το τρεξει και να κανει replace μετα τα αρχεια απο to destinator apps της ngi. Προσοχη το destinatortoday.dll πρεπει να παραμεινει στο φακελο Destinator Apps. enjoy http://rapidshare.com/files/21024687/Main_dest6_navteq.zip.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 ναι. οποιος βιαζεται ας παρει το main cab, να το τρεξει και να κανει replace μετα τα αρχεια απο to destinator apps της ngi. Προσοχη το destinatortoday.dll πρεπει να παραμεινει στο φακελο Destinator Apps. enjoy http://rapidshare.com/files/21024687/Main_dest6_navteq.zip.html Γεια σου ρε Παναγιωταρε και πανω που ετοιμαζα pm ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Γεια σου ρε Παναγιωταρε και πανω που ετοιμαζα pm ! ηρθαν ηδη Μινο 4 pms:lol: :lol: :lol: για αυτο το ανεβασα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts