panosha Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Σε προηγούμενο PN παίζουν κανονικά? Αψογα παίζουν. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonisatis Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Αδέλφια καινούριος γαρ στον τομέα των destinator. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου πείτε πως βάζω στο Q-TEK 9000 με destinator 6 έκδοση, το απαραίτητο για εμένα αρχείο των στροφών και των ραντάρ που αναφέρεστε στα προηγούμενα posts. Το έχω κατεβάσει αλλά επειδή την εγκατάσταση στο pocket μου την είχε εξαρχής δεν γνωρίζω ποια διαδικασία ακολουθώ για να το προσθέσω μέσα στο πρόγραμμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και παρακαλώ θερμά προς επίλυση της απορίας μου. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Αδέλφια καινούριος γαρ στον τομέα των destinator. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου πείτε πως βάζω στο Q-TEK 9000 με destinator 6 έκδοση, το απαραίτητο για εμένα αρχείο των στροφών και των ραντάρ που αναφέρεστε στα προηγούμενα posts. Το έχω κατεβάσει αλλά επειδή την εγκατάσταση στο pocket μου την είχε εξαρχής δεν γνωρίζω ποια διαδικασία ακολουθώ για να το προσθέσω μέσα στο πρόγραμμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και παρακαλώ θερμά προς επίλυση της απορίας μου. Ευχαριστώ! Μέσα στο zip υπάρχει ένα αρχείο text με τίτλο ''Οδηγίες Εισαγωγής'' το οποίο είναι αναλυτικότατο και κατατοπιστικότατο.;) Ενα απλό copy-paste είναι στην τελική.:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Αδέλφια καινούριος γαρ στον τομέα των destinator. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου πείτε πως βάζω στο Q-TEK 9000 με destinator 6 έκδοση, το απαραίτητο για εμένα αρχείο των στροφών και των ραντάρ που αναφέρεστε στα προηγούμενα posts. Το έχω κατεβάσει αλλά επειδή την εγκατάσταση στο pocket μου την είχε εξαρχής δεν γνωρίζω ποια διαδικασία ακολουθώ για να το προσθέσω μέσα στο πρόγραμμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και παρακαλώ θερμά προς επίλυση της απορίας μου. Ευχαριστώ! Καλώς ήρθες φίλε στην παρέα των ''Destinator fun'' . Για τα Speedcameras, θα πρέπει να διαγράψεις (αν υπάρχει) οποιοδήποτε αρχείο σχετικό με τα speedcameras μέσα στους φακέλους: \DestinatorApps\Destinator\Userdata\Favorites & \DestinatorApps\Destinator\Voice\Greek. Έπειτα ακολουθείς τις οδηγίες που περιέχονται μέσα στα update http://gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?p=2863#2863 και είσαι οκ. Αν πάλι δεν τα καταφέρεις εδώ είμαστε...;) Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Αδέλφια καινούριος γαρ στον τομέα των destinator. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου πείτε πως βάζω στο Q-TEK 9000 με destinator 6 έκδοση, το απαραίτητο για εμένα αρχείο των στροφών και των ραντάρ που αναφέρεστε στα προηγούμενα posts. Το έχω κατεβάσει αλλά επειδή την εγκατάσταση στο pocket μου την είχε εξαρχής δεν γνωρίζω ποια διαδικασία ακολουθώ για να το προσθέσω μέσα στο πρόγραμμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και παρακαλώ θερμά προς επίλυση της απορίας μου. Ευχαριστώ! Gia odhgies sxetika meta Dangerous Points (strofes) edw fisika opws eipe kai o filos odytsak uparxoun kai sxetikes odhgies mesa sto rar file tou paketou :cool: .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Αν πάλι σου μείνουν κι άλλες απορίες εδώ http://www.ngi.gr/forum/index.php :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Αν πάλι σου μείνουν κι άλλες απορίες εδώ http://www.ngi.gr/forum/index.php :lol: :lol: :lol: Fisika kai afto tha eprepe na to eixa anaferei prwtos !! Mhn xechname apo pou xekinisan kapoia pragmata, oxi san kapoious allous onomata den leme pou frontizoun na to ypovathmizoun :rolleyes::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Fisika kai afto tha eprepe na to eixa anaferei prwtos !! Mhn xechname apo pou xekinisan kapoia pragmata, oxi san kapoious allous onomata den leme pou frontizoun na to ypovathmizoun :rolleyes::lol: η υπογραφη σου με εστειλε :blink: λεει πολλα μινο ;);) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 η υπογραφη σου με εστειλε :blink: λεει πολλα μινο ;);) Dhmhtrh exw ki alles me to idio nohma orexi na exeis na tis vlepeis :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Dhmhtrh exw ki alles me to idio nohma orexi na exeis na tis vlepeis :lol: :respect: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myga Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 'Εφαγα το κόσμο να βρω το post με τις οδηγίες για να παίξει το Destinator 6.1 στο HTC P3300 αλλά μάταια. Βρήκα τις οδηγίες από το forum με το patch αλλά ψάχνω το άλλο που έλυνε το πρόβλημα με το Gpsgate. Δοκίμασα και με το destinator 6.0 και εκεί παρουσιάζονται τα ίδια προβλήματα. Αν μπορεί κάποιος να με οδηγήσει στις πολυπόθητες οδηγίες θα το εκτιμήσω και δε θα το ξεχάσω όταν γίνω πλούσιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 'Εφαγα το κόσμο να βρω το post με τις οδηγίες για να παίξει το Destinator 6.1 στο HTC P3300 αλλά μάταια. Βρήκα τις οδηγίες από το forum με το patch αλλά ψάχνω το άλλο που έλυνε το πρόβλημα με το Gpsgate. Δοκίμασα και με το destinator 6.0 και εκεί παρουσιάζονται τα ίδια προβλήματα. Αν μπορεί κάποιος να με οδηγήσει στις πολυπόθητες οδηγίες θα το εκτιμήσω και δε θα το ξεχάσω όταν γίνω πλούσιος Afto thes edw :cool: Diqvase prosektika tis odhgies kai psaxe gia to swsto link tou gpsgate ;) Perimenw ena diamerisma stou Filopapou me thea thn Akropoli molis piaseis to loto :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 καλησπερα και απο εμενα.ξερει κανεις απο που μπορω να κατεβασω την τελευταια εκδοση του destinator??οποιος ξερει ας στειλει ενα pm.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myga Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Afto thes edw :cool: Diqvase prosektika tis odhgies kai psaxe gia to swsto link tou gpsgate ;) Perimenw ena diamerisma stou Filopapou me thea thn Akropoli molis piaseis to loto :lol: Ευχαριστό Minotavrs. Επιφυλλάσομαι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitakfi Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Ε καλά ρε Πάνο, δεν έχουμε και την ίδια έκδοση Destinator 6!:lol: H δικιά μου είναι η multilanguage έκδοση, σε 3 CD's παρακαλώ, με όλους τους χάρτες της Ευρώπης (Maps Navteq q1.2006):p tous xartes tis europis exeis dinatotita na tis diatheseis???tous psaxno kairo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 tous xartes tis europis exeis dinatotita na tis diatheseis???tous psaxno kairo Εχεις p.m.;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Μπορείς να μου στείλεις και εμένα pm? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonisatis Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Καλώς ήρθες φίλε στην παρέα των ''Destinator fun'' . Για τα Speedcameras, θα πρέπει να διαγράψεις (αν υπάρχει) οποιοδήποτε αρχείο σχετικό με τα speedcameras μέσα στους φακέλους: \DestinatorApps\Destinator\Userdata\Favorites & \DestinatorApps\Destinator\Voice\Greek. Έπειτα ακολουθείς τις οδηγίες που περιέχονται μέσα στα update http://gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?p=2863#2863 και είσαι οκ. Αν πάλι δεν τα καταφέρεις εδώ είμαστε...;) Eyxaristo para poly tis apanthseis sas (kai thn dikh soy kai toy agaphtoy odytsak parapano. Na ste kala adelfia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 καλησπερα και απο εμενα.ξερει κανεις απο που μπορω να κατεβασω την τελευταια εκδοση του destinator??οποιος ξερει ας στειλει ενα pm.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Προβληματάκι με Destinator 6.. Ξαφνικά μου έχει σαν γλώσσα τα Αγγλικά και στο μενού και στους χάρτες και παρόλο που το αλλάζει επιμένει να μην με αφήνει να γράψω ελληνικα.. Και κάθε φορά που ανοίγω Destinator το έχει default στα Αγγλικα.. !! βοήθεια κανείς? Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά έκανα χθες εγκατάσταση το Papago.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: Τι εγινε ρε παιδια βγηκε καινουργιος χαρτης ανανεωμενος για Destinator 6??? Εγω εχω τον GreeceU 2006.Q3.4503 Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KingDom19 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Kalisperas Sas. Mipos Gnwrizei kapoios giati molis pernaw to resco sto ETEN X500 thelei registry delete? kolaei se aspro fonto:cry: :cry: !!! Rom 354 Efxaristw poly ek twn proterwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Kalisperas Sas. Mipos Gnwrizei kapoios giati molis pernaw to resco sto ETEN X500 thelei registry delete? kolaei se aspro fonto:cry: :cry: !!! Rom 354 Efxaristw poly ek twn proterwn :offtopic: :rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: Τι εγινε ρε παιδια βγηκε καινουργιος χαρτης ανανεωμενος για Destinator 6??? Εγω εχω τον GreeceU 2006.Q3.4503 Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ngi ο νέος χάρτης θα βγει τέλος Μαρτίου... http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=33962#33962 Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Εχεις p.m.;) Thelo kai ego PM, plzzzzz Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts