ael1964 Δημοσιεύτηκε March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 1, 2006 Πόσο χρόνο χρειάζεται για να διαμορφωθεί ένας σκληρός δισκός χωριτικότητας 80 GB;;; Γιατί εμένα τα 40-50 λεπτά που κάνει ο δικός μου, φαίνονται υπερβολικά. Δεν είναι καινούριος, απλά χθές ξαφνικά τα WIN2000 μου 'βγάλαν το μήνυμα οτι το αρχείο ntoskrnl.exe λείπει και δεν μπορούσα να επισκευάσω την εγκατάσταση απο το CD, καθώς δεν έβρισκε πουθενά εγκατάσταση των Windows 2000 στον σκληρό. To πρόβλημα εμφανίστηκε ύστερα απο πλήρης έλεγχο του δίσκου και αφού ολοκλήρωσε και τις 5 φάσεις. Προσπαθώντας, αφού συνέδεσα τον δίσκο στο άλλο pc, που έχω τα ΧΡ να περάσω μηχανικά το αρχείο στον φάκελο που προϋπήρχε, δεν μπορούσε να ανοίξει τον φάκελο WINNT γιατί μου έβγαζε μήνυμα οτι ήταν κατεστραμένος!!! Κάνοντας νέο έλεγχο δίαμέσω των XP μου τον έσβησε τελείως τον συγκεκριμένο φάκελο.... Πρίν απο λίγο καιρό και αρκετές φορές ο συγκεκριμένος δίσκος δεν μπορούσε μερικές φορές να εκιννήσει σωστά και ακουγόταν ένας θόρυβος, νομίζω σαν να κολλούσε η κεφαλή εγγραφής και σκάλωνε κάπου. Αλλάζοντας όμως τροφοδοτικό το πρόβλημα λύθηκε, μήπως ο δίσκος τα παίξε;;; Δεν έχει πρόβλημα τώρα, απλά μου φαίνεται περίεργος ο χρόνος που κάνει για να διαμορφωθεί ο δίσκος.... Ο σκληρός είναι ο : MAXTOR 80GB 7200RPM ATA/133 8MB Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Πόσο χρόνο χρειάζεται για να διαμορφωθεί ένας σκληρός δισκός χωριτικότητας 80 GB;;; Γιατί εμένα τα 40-50 λεπτά που κάνει ο δικός μου, φαίνονται υπερβολικά. Δεν είναι καινούριος, απλά χθές ξαφνικά τα WIN2000 μου 'βγάλαν το μήνυμα οτι το αρχείο ntoskrnl.exe λείπει και δεν μπορούσα να επισκευάσω την εγκατάσταση απο το CD, καθώς δεν έβρισκε πουθενά εγκατάσταση των Windows 2000 στον σκληρό. To πρόβλημα εμφανίστηκε ύστερα απο πλήρης έλεγχο του δίσκου και αφού ολοκλήρωσε και τις 5 φάσεις. Προσπαθώντας, αφού συνέδεσα τον δίσκο στο άλλο pc, που έχω τα ΧΡ να περάσω μηχανικά το αρχείο στον φάκελο που προϋπήρχε, δεν μπορούσε να ανοίξει τον φάκελο WINNT γιατί μου έβγαζε μήνυμα οτι ήταν κατεστραμένος!!! Κάνοντας νέο έλεγχο δίαμέσω των XP μου τον έσβησε τελείως τον συγκεκριμένο φάκελο.... Πρίν απο λίγο καιρό και αρκετές φορές ο συγκεκριμένος δίσκος δεν μπορούσε μερικές φορέςη να εκιννήσει σωστά και ακουγόταν ένας θόρυβος, νομίζω σαν να κολλούσε κεφαλή εγγραφής και σκάλωνε κάπου. Αλλάζοντας όμως τροφοδοτικό το πρόβλημα λύθηκε, μήπως ο δίσκος τα παίξε;;; Δεν έχει πρόβλημα τώρα, απλά μου φαίνεται περίεργος ο χρόνος που κάνει για να διαμορφωθεί ο δίσκος.... Ο σκληρός είναι ο : MAXTOR 80GB 7200RPM ATA/133 8MB Εμενα και ο Sata και ο IDE κανουν 40 λεπτα περιπου......Τωρα για το λειτουργικο δεν γνωριζω:) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts