redalert19882000 Δημοσιεύτηκε February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 28, 2006 Τι πιστευετε ??Ποιο ειναι καλυτερο? Το ανοιγω βασικα γιατι μερικα ατομα λενε οτι τα linux ειναι καλυτερα απο τα windows.... Σε καθε απαντηση εαν μπορειτε γραφετε και αιτιολογιση..:happy: ;) Κατα δικια μου προτιμηση λεω windows.. 1.Τα χρισιμοποιει περισοτερος κοσμος. 2.περισοτερες εφαρμογες Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 ta linux einai sxetika neo litoyrgiko , twra to gnorise o kosmos .......... kai den exei akoma apoktisei thn epafh poy exoyme me ta windows.......shmera oloi tha legane h h pliopsifia , windows,,,,,,,,,,alla se 10 xronia mpori na lene linux,,,,,,,,,,,,,,opote to kathena exei ta kala toy kai tis efarmoges toy..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Ψήφισα windows με το σκεπτικό όχι linux γιατί ακόμα και τώρα δεν είναι φιλικό προς τον χρήστη (πολύ καλύτερα απ' οτι παλιά) αλλά υπάρχει σοβαρο πρόβλημα με τις συσκευές που ακόμα και αν υπάρχουν drivers πρέπει να τους βρεις και μετά να κάνεις ταρζανιές για να δουλέψουν καθώς και το θέμα των εφαρμογών. Επίσης μου την σπάνε οι τύποι που προσπαθούν να σε πείσουν με το ζόρι οτι είναι σούπερ και τα κάνει όλα κ.τ.λ. (σίγουρα τα κάνει, το έχω δει, αλλά πως?) Έχω δοκιμάσει τις εξής διανομές xandros 2, suse 9.1 k. 9.2 καθώς και το Ubumtu 5.10 που τελικά δεν ήταν τόσο εύκολο στη χρήση όσο λέγανε... Θα προτιμούσα επίσης και άλλες επιλογές στην δημοσκόπιση όπως το Mac os και το Άλλο λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 :) Ψήφισα windows με το σκεπτικό όχι linux γιατί ακόμα και τώρα δεν είναι φιλικό προς τον χρήστη (πολύ καλύτερα απ' οτι παλιά) αλλά υπάρχει σοβαρο πρόβλημα με τις συσκευές που ακόμα και αν υπάρχουν drivers πρέπει να τους βρεις και μετά να κάνεις ταρζανιές για να δουλέψουν καθώς και το θέμα των εφαρμογών. Επίσης μου την σπάνε οι τύποι που προσπαθούν να σε πείσουν με το ζόρι οτι είναι σούπερ και τα κάνει όλα κ.τ.λ. (σίγουρα τα κάνει, το έχω δει, αλλά πως?) Έχω δοκιμάσει τις εξής διανομές xandros 2, suse 9.1 k. 9.2 καθώς και το Ubumtu 5.10 που τελικά δεν ήταν τόσο εύκολο στη χρήση όσο λέγανε... Θα προτιμούσα επίσης και άλλες επιλογές στην δημοσκόπιση όπως το Mac os και το Άλλο λειτουργικό. Δεν το σκεφτηκα...Μπορει να το κανει καποιος mod??? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Το θέμα νομίζω ότι έχει συζητηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν και κατά τη γνώμη μου, ούτε αυτή τη φορά θα προσθέσει κάτι το εποικοδομητικό. Απλή παράθεση απόψεων και όχι γνώσεων, που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες στους υπόλοιπους. Ε, λοιπόν, και σε μένα αρέσει η τυρόπιτα περισσότερο από την κολοκυθόπιτα. Αιτιολογία; η τυρόπιτα είναι αλμυρή και όχι γλυκιά. So what? έχει καμμιά σημασία; Χωρίς να προσπαθώ να υποκαταστήσω τους moderators (που εξάλλου έχουν γνώση του θέματος), επιμένω πως η παρούσα δημοσκόπηση ανήκει στο C&F, δίπλα στη δημοσκόπηση για τις τυρόπιτες, τις μπουγάτσες και τα μουστάκια. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Σίγουρα το θέμα το έχουμε ξαναδεί, αλλά δεν ανήκει στο C&F δεν μιλάμε για φαγητό ή αισθητική προτίμηση (εαν λέγαμε για themes π.χ. ) οπότε... ;) Εξάλου τα λειτουργικά αλλάζουν και αναβαθμίζονται (ειδικά το Linux) οπότε εαν θέμα σαν και αυτό δεν παύει να είναι επίκαιρο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Το θέμα νομίζω ότι έχει συζητηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν και κατά τη γνώμη μου, ούτε αυτή τη φορά θα προσθέσει κάτι το εποικοδομητικό. Απλή παράθεση απόψεων και όχι γνώσεων, που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες στους υπόλοιπους. Ε, λοιπόν, και σε μένα αρέσει η τυρόπιτα περισσότερο από την κολοκυθόπιτα. Αιτιολογία; η τυρόπιτα είναι αλμυρή και όχι γλυκιά. So what? έχει καμμιά σημασία; Χωρίς να προσπαθώ να υποκαταστήσω τους moderators (που εξάλλου έχουν γνώση του θέματος), επιμένω πως η παρούσα δημοσκόπηση ανήκει στο C&F, δίπλα στη δημοσκόπηση για τις τυρόπιτες, τις μπουγάτσες και τα μουστάκια.Δεν διαφωνώ ότι αποτέλεσμα δεν βγαίνει γιατί πρώτον τον καθένα τον βολεύουν άλλα πράγματα και δεύτερον τα δύο λειτουργικά έχουν (ακόμα και τώρα) αρκετά διαφορετικό προσανατολισμό και εξυπηρετούν -κατά κανόνα- διαφορετικές ανάγκες. Τα υπόλοιπα για τυρόπιτες κλπ, είναι γνώμη σου και μόνο. Το topic σε λειτουργικά Η/Υ αναφέρεται και άρα η θέση του είναι στο computing. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 έχω linux από Σεπτέμβρη... Είναι πολύ καλή φάση... Στην καθημερινότητα μου παίζει να το χρησιμοποιώ και πιο πολύ από τα win. Δυστυχώς όμως ακόμα δεν είναι τόσο εύκολη η εγκατάσταση υλικού κυρίως λόγο έλλειψης drivers και υποστήριξης από τους κατασκευαστές... Όπως και γενικά νομίζω ότι αν και έχει βελτιώθει πολύ το Linux στον τομέα ευχρηστία (κάποτε η εγκατάσταση του και μόνο ήταν μεγάλο κατόρθωμα!) μένει ακόμα αρκετός δρόμος πιστεύω για να γίνει αρκετά εύχρηστο για τον μέσο χρήστη... Επίσης, πάντα υπάρχουν πράγματα που ακόμα χρειάζεσαι τα win (πχ παιχνίδια κλπ άντε να τρέχεις με wine και αν...)... Οπότε πιστεύω ότι το dual boot είναι η καλύτερη λύση. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Δεν διαφωνώ ότι αποτέλεσμα δεν βγαίνει γιατί πρώτον τον καθένα τον βολεύουν άλλα πράγματα και δεύτερον τα δύο λειτουργικά έχουν (ακόμα και τώρα) αρκετά διαφορετικό προσανατολισμό και εξυπηρετούν -κατά κανόνα- διαφορετικές ανάγκες. Τα υπόλοιπα για τυρόπιτες κλπ, είναι γνώμη σου και μόνο. Το topic σε λειτουργικά Η/Υ αναφέρεται και άρα η θέση του είναι στο computing. Προφανώς υπάρχει κάποια παρεξήγηση. Προφανώς επίσης και όσα γράφω, είναι προσωπική μου γνώμη. Πιστεύω πως κι αυτά που εσύ γράφεις, είναι δική σου γνώμη. Δεν είμαι κι ούτε θα κάνω ποτέ τον moderator, οπότε μπορείς να θεωρείς ότι το περί c/f δεν ήταν υπόδειξη για μεταφοράς του εκεί. Ένας επιεικής χαρακτηρισμός ήταν. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts