Meraklis56 Δημοσιεύτηκε February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 27, 2006 αφου κλειδώθηκε το άλλο θέμα για εκείνον τον λόγο είπα να ξαναγράψω. Λοιπόν.Εκεί που έκανα scan για rootkit στην registry το pc κολλάει άγρια και εκει νευριάζω και reset.Μετά μόλις ξαναξεκινάει βλέπω το θέμα των Windows XP να έγινε Windows 98.Λέω εγώ τι έγινε?Πάω να βάλω θέματα των Windows XP τα μπλε αλλά δεν υπάρχουν.Ωχ λέω εγώ την γ#$#!@.Πάω να βάλω θέματα άλλα απο τον σκληρό (με κατάληξη msstyles) αλλά όλα στην οθόνη του υπολογιστή Στο παράθυρο ιδιότητες,εμφάνιση είναι μαύρο.Για άγνωστο λόγο,μετά δοκιμάζω να πατήσω Εφαρμογή και μου λέει οτι δεν μπορεί να εφαρμοστεί γιατι το αρχείο έχει τομή(κάτι τέτοιο),μετά δοκιμάζω επαναφορα κατάστασης αλλά τίποτα :( -------------- Παιδιά γοα βοηθήστε λίγο.Ι need your help.Μου φαίνεται η διαμόρφωση του σκληρου έρχεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Για δοκίμασε να πας από Command Prompt και να γράψεις "net start Themes", και μετά πάλι στα settings να δεις αν άλλαξε τίποτα... Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 τίποτα φίλε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Ισως απο την εμφανιση να δουλεψει....Οχι στην καρτελα θεματα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 πήρα βοήθεια απο άλλο φορουμ και με είπαν τι να κανω...Τώρα έχω των Windows Xp Blue αλλά δεν μπορώ να βάλω άλλα και να μεγαλώσω την γραμμή κατα ύψος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts