PrivateeR Δημοσιεύτηκε February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 25, 2006 Θα ήθελα την γνώμη σας. Εχω καινουριο τροφοδοτικό (Q-Tec 400W) , CPU prescott 3.0 , 2x kingston DDR 256 400 PC 3200 , Asus Ati Radeon 9600 SE. Όλα ειναι δοκιμασμένα σε αλλό PC και παίζουν κανονικά. Το πρόβλημα είναι οτι πήρα ενα καινουριο mοtherboard - Albarton 865PEC pro το οποίο όταν το βάλω και του δώσω ρέυμα ,είτε έχω την cpu πάνω μόνο, είτε και τα υπόλοιπα κάνει ενα συνεχόμενο beep για 2-3 sec, μετά σταματάει για 1-2sec και μετά πάλι beep για 2-3sec... Αυτο επαναλαμβάνεται συνέχεια μέχρι να βγαλω την τροφοδοσία. Φοβάμαι μην γίνεται κάτι με την BIOS (phoenix 868) και επειδή έχει μια μ.....ια (dog watch timer) κάνει reset αν κάτι δεν του αρέσει στο boot. Το θέμα είναι οτι έχω καινουρια m/b και αλλα περιφεριακά τα οποία παίζουν σε αλλο PC όμως m/b και τα άλλα ΜΑΖΙ δεν παιζουν.... Το έχει συναντήσει κανεις αλλος αυτό το πρόβλημα?? Καμία λύση?? Thanx:ninja: Παράθεση "Imagination Im More Importnant Than Knowledge" Albert... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 antre3e sto manual ths mobo sou... ekei anaferei analytika kai "apokwdikopoihmena" ti shmainoun ta beep;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateeR Δημ. February 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Ευχαριστώ για το reply. Μετα κόπων και βασάνων έπαιξε. Κάτι τρέχει με τις μνήμες σχετικά με ασυμβατότητα....Kingston σου λεει μετα.... Anyway το topic μπορεί να κλειδωθει. :X Παράθεση "Imagination Im More Importnant Than Knowledge" Albert... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts