salonicafan_TASO Δημοσιεύτηκε February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 18, 2006 εβαλα κατι πολυ ενδιαφερον..ενα προγραμμα , το earthview , που ειναι wallpaper και screen saver και επιλεγεις την περιοχη που θελεις και αυτο κανει ανανεωση καθε τοσο και σου τη δειχνει την εκαστοτε ωρα πως ειναι, Τη μερα ειναι μερα, τη νυχτα φαινεται με τα φωτακια των πολεων απο κατω κτλ... μαγικο! Το κατέβασα και μόλις πήγα να το τρέξω ο kaspersky το είδε σαν ιό και μου συνέστησε να το διαγράψω! Όπως και έπραξα... ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Το κατέβασα και μόλις πήγα να το τρέξω ο kaspersky το είδε σαν ιό και μου συνέστησε να το διαγράψω! Όπως και έπραξα... εγω με το avast δεν ειχα προβλημα... και οχι δεν ειναι βαρύ σαν εφαρμογή... απεναντίας. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Το κατέβασα και μόλις πήγα να το τρέξω ο kaspersky το είδε σαν ιό και μου συνέστησε να το διαγράψω! Όπως και έπραξα... απο την επισημη σελίδα του προγραμματος... ATTENTION Kaspersky antivirus incorrectly reports the virus "Virus.Win32.KME2" in the file "EarthView.exe". If you use Kaspersky antivirus and you get this alert, please don't be alarmed. Our program is 100% virus free and the alert is due to a malfunction of Kaspersky. We recommend using a better and more reliable antivirus program. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 απο την επισημη σελίδα του προγραμματος... ATTENTION Kaspersky antivirus incorrectly reports the virus "Virus.Win32.KME2" in the file "EarthView.exe". If you use Kaspersky antivirus and you get this alert, please don't be alarmed. Our program is 100% virus free and the alert is due to a malfunction of Kaspersky. We recommend using a better and more reliable antivirus program. :offtopic: Μας "την λένε" δηλαδή; Ας μου βρούν αυτοί καλύτερο και θα το βάλω. ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 :offtopic: Μας "την λένε" δηλαδή; Ας μου βρούν αυτοί καλύτερο και θα το βάλω. offtopic again Η επιτυχία του Kaspersky εκεί βασίζεται φίλε μου. Όσο και αν φαίνεται περίεργο. Απέκτησε φανατικούς υποστηρικτές αναγνωρίζοντας τα πάντα ως ιούς. Τα 90% από τα alerts του φυσικά δεν είναι αφορούν κάτι επικίνδυνο. Θα μπορούσε οποιοδήποτε άλλο antivirus να τα δει έτσι. Απλά το Kaspersky ακολουθεί άλλη τακτική. offtopic τέλος. http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Μα ναι. Είναι γνωστό οτι τα samples που έχει το virus.gr είναι κανονικά αρχεία, αλλά το Kaspersky τα αναγνωρίζει σαν ιούς γι' αυτό βγαίνει κάθε φορά πρώτο στα τεστς... Μη λέμε κι ότι θέλουμε ρε παιδιά... [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 <OFFTOPIC> ESET Nod32. Kai dn 8a ginei tpt apo ta parapanw ;) </OFFTOPIC> oso gia wallpaper atm, exw mia alfa spor, h opoia petaei.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Ωραίο το EarthView, το έβαλα κι εγώ για wallpaper. βρηκες κωδικο (που να λειτουργεί? ) :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 exei sto piratebay... Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 βρηκες κωδικο (που να λειτουργεί? ) Έχεις PM. Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts