_NeC_ Δημοσιεύτηκε February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 20, 2006 Μπορεί κάποιος να μου πει συγκεκριμένα: 1ον)αν ο AMD SEMPRON 3000+ είναι όντως 64bit(ος) όπως αναφέρεται σε ιστοσελίδα γνωστής αλυσίδας καταστημάτων? 2ον) ο εν λόγω επεξεργαστής (που τρέχει στα 1,8GHz) είναι καλύτερος απο τον INTEL CELERON D που τρέχει στα 2,4 GHz? και αν ναι τότε με ποίον επεξεργαστή της INTEL συγκρίνεται?Αν όχι τότε πάλι, με ποιον επεξεργαστή της ΙNTEL συγκρίνεται? Ευχαριστώ προκαταβολικά:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Ναι είναι 64μπιτος... Είναι καλύτερος από τον celeron που λες, αλλά δεν ξέρω με ποιον Intel μπορεί να συγκριθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Κατά τη γνώμη μου η κατάταξη είναι ως εξης: 1.Athlon 2. Intel 3. Sempron 4. Celeron Από τους καλύτερους προς τους χειρότερους. Η συχνότητα δε παίζει καθοριστικό ρόλο στην επεξεργαστική ισχύ. Ο sempron 3000+ 64bit συγκρίνεται με celeron D340 o οποίος είναι χειρότερος κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Κατά τη γνώμη μου η κατάταξη είναι ως εξης: 1.Athlon 2. Intel 3. Sempron 4. Celeron Από τους καλύτερους προς τους χειρότερους. Η συχνότητα δε παίζει καθοριστικό ρόλο στην επεξεργαστική ισχύ. Ο sempron 3000+ 64bit συγκρίνεται με celeron D340 o οποίος είναι χειρότερος κατά τη γνώμη μου. file GKa oi sempron kai oi celeron einai ftinoteres paralages twn athlon kai intel antisthxa ......... exoyn diafores sthn kataskeyh toys kai sthn apodosh toys kai xpisimopiountai se doylies grafioy ,kyrios logo stho xamilotero kostos kai sth xamiloterh isxy poy xreizonte gia na doylepsoy........ ena exw na sas pw....... AMD Athlon FOR EVER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 file GKa oi sempron kai oi celeron einai ftinoteres paralages twn athlon kai intel antisthxa ......... exoyn diafores sthn kataskeyh toys kai sthn apodosh toys kai xpisimopiountai se doylies grafioy ,kyrios logo stho xamilotero kostos kai sth xamiloterh isxy poy xreizonte gia na doylepsoy........ ena exw na sas pw....... AMD Athlon FOR EVERΕγώ το ξέρω απλά τα λέω για το φίλο πιο πάνω. Ίσως να θέλει ένα σύστημα για internet γι΄αυτό και ρωτάει για sempron & celeron ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts