gager Δημοσιεύτηκε February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 19, 2006 Αγόρασα ένα λαπτοπ και θελω να μεταφέρω ΟΛΑ τα αρχεία (προγράμματα, ρυθμίσεις κτλ) από pc --> laptop. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αυτό "αναιμακτα"; Θέλω πχ τα smilleys που έχω στο msn. Θέλω τα "αγαπημενα" του explorer. κτλ κτλ. Και οι δύο υπολογιστές έχουν ΧP home.(ο ένας ελληνικά ο άλλος αγγλικά δεν ξερω αν παιζει κάποιο ρόλο). Σκέφτηκα να βγάλω τον σκληρό δίσκο από το pc και να τον βάλω σε εξωτερικό κουτί για να κάνω τη μεταφορά πιο εύκολα μέσω usb 2.0 γιατί με το firewire δεν τα πήγα πολύ καλα. Γιοα πείτε καμμιά ιδέα. Παράθεση Άμα κολλήσει να το σουτάρω??? Kawasaki Street Warriors Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Πιστεύω πως το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ενα Image με το Ghost και να τελειώνεις. Αν δεν ξέρεις τι είναι και που θα το βρείς, PM me. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Παρε ενα καλοδιακι δικτυου εφοσων εχουν και τα δυο pc καρτες δυκτιου , και λυνεις ευκολα και γριγορα το προβλημα σου:) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Πιστεύω πως το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ενα Image με το Ghost και να τελειώνεις. Αν δεν ξέρεις τι είναι και που θα το βρείς, PM me.Όταν πρόκειται να αλλάξεις απλά τον δίσκο που έχεις το λειτουργικό και δεν θέλεις να στήνεις το μηχάνημα από την αρχή, το ghost είναι μια καλή λύση. Εδώ όμως πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό μηχάνημα, άλλος επεξεργαστής, άλλο chipset, άλλοι drivers. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι στην περίπτωσή σου, πέρα από το να κάνεις install τα προγράμματα στο laptop και μετά να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα όπως το allway sync για να κάνεις συγχρονισμό μεταξύ των καταλόγων (ΜΟΝΟ) που περιέχουν τα προγράμματα ώστε να περαστούν τα settings από το ένα στο άλλο. Αν κάποια settings αποθηκεύονται στην registry, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, εκτός κι αν το κάνεις χειροκίνητα (δεν αξίζει τον κόπο). Φυσικά εννοείται ότι θα συνδέσεις τα δύο μηχανήματα σε δίκτυο. Το ghost (κι άλλα παρόμοια προγράμματα) δεν βοηθούν καθόλου σε περιπτώσεις όπως η δική σου γιατί συνήθως τα laptops έχουν περίεργους drivers τους οποίους θα πρέπει να κατεβάσεις από το internet (αν τους βρεις) μετά την μεταφορά του ενός δίσκου στον άλλον. Με άλλα λόγια, θα χρειαστείς τον τριπλάσιο χρόνο (με αμφίβολλα αποτελέσματα) απ'ότι αν εγκαθιστούσες τα προγράμματα στο laptop από την αρχή! Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Αυτή η ιστορία που έχουν τα ΧΡ (εννοώ το File and Settings Transfer Wizard - Accessories -> System Tools) κάνει δουλειά; Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά ίσως κάνει για την περίπτωσή σου... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts