Jump to content

Κλοπη κωδικων!!!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα απο ολα αυτα τελικα πιστευω πως κατι θελανε να καλυψουν απο οτενετ... το θεμα ειναι οτι οπως παντα δεν υπαρχουν ουτε αποδειξεις ουτε στοιχεια.

τεσπα, ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν με το θεμα και... να προσεχουμε.

den theloun na kalupsoun kati apla einai asxetoi..polu aplo!

gauromaniakos89

file alpha an eixes anti gia router modem opos exo ego den tha eixes apolitos kanena problima dioti den mporoun na se kanoun tipota sto modem.

pas stoixima?

PS ta router kostizoun gurw sta 70 euro kai ta modem sta 10 ;) ...asxeto..

gauromaniakos89

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΙ ISPs. Εξηγω τι εννοω ...

σημερα απο το πρωι προσπαθω ματαια να μπω στο ιντερνετ με FORTHNET 384 και το router της Linkys του IN A BOX PLUS... Επειδη ξερω τι κολληματα τρωει ωρες ωρες το ρουτερ κανω υπομονη... αρχικα μετα απο αλλεπαλληλες προσπαθειες απο το πρωι - soft,hard resets- το LED του ιντερνετ ειναι ΚΟΚΚΙΝΟ και δε λεει να πρασινισει ... ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ και αφου εσκασα πλεον και νομιζα πως η γραμμη μου ειχε προβλημα παιρνω τηλεφωνο τη γραμμη υποστηριξης της forthnet... κανω reset το ρουτερ και παλι κοκκινο το λεντακι ωσπου ακουω απο τη γραμμη ενα ΑΑΑ....ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ...(καπως ετσι) και η κοπελα απο τη γραμμη μετα απο λιγο ψαξιμο και αναμονη μου λεει πως ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!!

( ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥΣ !!! )

περιμενω κανενα 10-λεπτο και το λεντακι πρασινιζει και μπορω πλεον να μπω στο ιντερνετ κανονικα ... ΡΩΤΑΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ... ! απο το πρωι ... ?

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ??? θα τρελαθουμε τελειως - υποκλοπες και στο ιντερνετ ? -

P.S. δεν εχω δωσει τους κωδικους μου πουθενα ...

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ADMIN/ADMIN ΤΙ ΑΛΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ?

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΓΚΟΧΡΕΩΣΗ ΟΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΕ OTENET ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student

το να πάρεις 2-3account απο κάποιο χρήστη adsl δεν είναι και τπτ τρομερό. 10 λεπτά στο irc κάνεις μερικά /whois κ βλέπεις ποιοί έχουν adsl κ ποιοί όχι. μετά με ένα απλό dns βλέπεις κ την ip τους η μάλλον την ip του router τους. τα πράγματα μετά είναι αρκετά απλά. οι περισσότεροι όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω δεν έχουν αλλάξει το pass κ το usernmae του router τους(δλδ admin admin). οπότε αν κ εσύ δεν το είχες κάνει :O ...

μετά υπάρχουν αρκετά προγραμματάκια που μπορούν να σου δώσουν τα pass κτλπ.. εκτώς του να αλλάξεις το username κ pass υπάρχει κ κάτι άλλο ώστε που επιλέγεις κ δεν μπορεί να έχει κανείς πρόσβαση στο router εκτώς τους lan clients. δλδ κάποιος που θα προσπαθήσει να ξαναμπεί στο router σου, θα τρώει άκυρο.

α! δεν μου λές είδες καθόλου τα logs του router σου?? λογικά θα έχουν κρατήσει κάποια ip εφόσον κάποιος άλλος μπήκε μέσα..

To πιο απλό και ασφαλές είναι να απενεργοποιήσετε την πρόσβαση στον router μέσω WAN , τόσο με http όσο και με telnet..

Αν ο router σας δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία μέσω http admin panel επιχειρήστε με telnet..

Όσο για το πως μπορεί κάποιος να δει τον κωδικό είναι ακόμα πιο απλό.. Κάνεις απλά backup το configuration του Router και μετά ανοίγεις το αρχείο..

Γιά άκου και την εκδοχή του γερό-τράγου.:blink: :blink:

Είχε πέσει και στα δικά μου χεράκια ένα απλό μικρούλικο προγραμματάκι που έμπαινε σε οποιονδήποτε υπολογιστή, δούλευε στην αφάνεια και κατέγραφε:

Ο,ΤΙ πατιώνταν στο πληκτρολόγια

Ο,ΤΙ έγραφε με γραμματάκια η οθόνη

Εμφάνιζε τα αστερακια του pass

Ρύθμιση για να παίρνει όποτε θες screenshot

Ρύθμιση για να στέλνει κάθε ορισμένη ώρα e-mail σε συγκεκριμένη ώρα τα κλοπιμαία σε μορφη .html

Το είχαμε κάνει κάποτε εις βάρος ένος φίλου για να δούμε τι συνομιλίες εκανε στο irc, και τελικά αυτά που είδαν τα ματάκια μας ήταν απίστευτα.:blink: :blink:

Πρόσπαθησε να θυμιθείς : α) Ποιος είχε πρόσφατα πρόσβαση στο pc σου

β) Τι ελληνικό soft από internet φόρτωσες πρόσφατα και πές μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...
Γιά άκου και την εκδοχή του γερό-τράγου.:blink: :blink:

Είχε πέσει και στα δικά μου χεράκια ένα απλό μικρούλικο προγραμματάκι που έμπαινε σε οποιονδήποτε υπολογιστή, δούλευε στην αφάνεια και κατέγραφε:

Ο,ΤΙ πατιώνταν στο πληκτρολόγια

Ο,ΤΙ έγραφε με γραμματάκια η οθόνη

Εμφάνιζε τα αστερακια του pass

Ρύθμιση για να παίρνει όποτε θες screenshot

Ρύθμιση για να στέλνει κάθε ορισμένη ώρα e-mail σε συγκεκριμένη ώρα τα κλοπιμαία σε μορφη .html

Το είχαμε κάνει κάποτε εις βάρος ένος φίλου για να δούμε τι συνομιλίες εκανε στο irc, και τελικά αυτά που είδαν τα ματάκια μας ήταν απίστευτα.:blink: :blink:

Πρόσπαθησε να θυμιθείς : α) Ποιος είχε πρόσφατα πρόσβαση στο pc σου

β) Τι ελληνικό soft από internet φόρτωσες πρόσφατα και πές μας.

...keylogger alla an exei ena programa prostasias o allos to briskei me ti mia..ff me etoima programata den ginete tpt ;) tespa den tha kanoume mathimata edw ;) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

PS ARGISA NA MILISW GIATI EIXA KSEXASEI TO THEMA KAI DEN POLYMPAINW EDW...

gauromaniakos89