ipnotistis Δημοσιεύτηκε February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 19, 2006 Γεια χαρα. Έχω στο σπίτι μου 4 κομπιούτερ συνδεδεμένα με LAN (WORKGROUP). Όταν κάνω share εναν φάκελο, υπάρχει δυνατότητα να φαίνεται απ'έξω? (Απο Hackers εννοω, όχι πως με ανησυχεί πολύ το θεμα, σιγα μην ασχολούνταν με εμένα, αλλα ας έχω και το κεφάλι μου ήσυχο.) Όταν δηλαδή δίνω την δυνατότητα να αλλάζουν τα αρχεία (οπως move delete κτλ), σε ποιόν πάει η δυνατότητα αυτη? ΜΟΝΟ στο WORKGROUP ή και έξω απο το LAN, δηλαδη στο WAN (Wide Area Network ή κοινώς Internet)?? Τελευταία ερώτηση.. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ να βάλω PASSWORDS? Στα Win2000 υπήρχε αυτη η δυνατότητα αν δεν κάνω λάθος... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Δεν γινεται να το δει ο αλλος..Αν δεις ειναι μονο για lan kai για wan...Αν θες για μια καλυτερη προστασια βαλε ενα firewall (Zone alarm) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. February 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Δεν γινεται να το δει ο αλλος..Αν δεις ειναι μονο για lan kai για wan...Αν θες για μια καλυτερη προστασια βαλε ενα firewall (Zone alarm) Συγγνωμη αλλα δεν καταλαβα. Τι εννοεις "Αν δεις, ειναι μονο για lan και για wan" ? Να δω, τι? Γίνε πιο ξεκάθαρος pls.. ευχαριστώ ΥΓ. Firewall εχω, φυσικά, βάλει σε όλα τα PCs :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 1) Αυτό που σου είπε ο redalert είναι ότι δεν γίνεται να τα δει κάποιος άλλος έξω από το workgroup σου δηλαδή από το internet. 2) Control panel -> User Accounts, click στο account που θες να βάλεις password και στη συνέχεις click στο Create a Password Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. February 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 1) Αυτό που σου είπε ο redalert είναι ότι δεν γίνεται να τα δει κάποιος άλλος έξω από το workgroup σου δηλαδή από το internet. 2) Control panel -> User Accounts, click στο account που θες να βάλεις password και στη συνέχεις click στο Create a Password Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά για το 2ο θέμα... Συγγνώμη, δικό μου λάθος. Εννοώ Να βάλω passwords για το τι μπορεί να δει ο καθε χρήστης απο το pc μου (πχ. Να μπόρεί να βλέπει ο Νο2 αυτα που κάνει share ο Νο3 αλλά οχι όσα θέλω να μπορει να δει ο Νο4) Μου φαίνεται οτι για αυτό το θεμα ζητάω πολλά.. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts