Inevar Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Όχι, η φοιτητική προσφορά σταμάτησε την 1η Ιούνη. Μόνο τα φοιτητικά πακέτα είναι διαθέσιμα εκτός κι αν προκύψει κάτι καινούργιο μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός. Και ξαναμπαίνουν αυτόματα από 1/9; ΥΓ. Σρρυ για το πρήξιμο.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Και ξαναμπαίνουν αυτόματα από 1/9; ΥΓ. Σρρυ για το πρήξιμο.. Η προσφορά τελείωσε και δεν υπάρχει νεότερη πληροφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Όσον αφορά την προσφορά που βγάλαν πριν ένα μήνα που αναφέρει ότι αν βάλεις 10 ευρώ στο διάστημα 22/5-22/6 θα σου δωρίσουν το πακέτο xclusive 5, υπάρχει περίπτωση να το αυξήσουν , δλδ από 22/6-22/7 κ.ο.κ; Για να κοντράρουν και εδώ την wu με το πακέτο των 1200'.. Η αλήθεια είναι ότι μπήκα στο site της vodafone cu πριν ρωτήσω εδώ και εκεί ανέφερε ότι η προσφορά θα ισχύει έως 22/6..αλλά θέλω να πιστεύω πως το κάνουν αυτό για εμπορικούς λόγους.. Θεωρητικά αυτό το δώρο ήταν λόγω εξεταστικής. Όπως και το Φεβρουάριο είχαν δώσει κάποιο δώρο, αν και δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς ήταν αυτό. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Θεωρητικά αυτό το δώρο ήταν λόγω εξεταστικής. Όπως και το Φεβρουάριο είχαν δώσει κάποιο δώρο, αν και δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς ήταν αυτό. Αν θυμάμαι καλά, το Φλεβάρη είχε ξαναδώσει το xClusive 5 ως δώρο επειδή τελείωσε η χειμερινή εξεταστική, αλλά δεν ήταν απαραίτητη η ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Από ότι είδα άλλαξε το μενού στο 1252 ακούμε τα πακέτα και τα λεπτά πατώντας το 1. Και οχι το 4 που ήτανε πριν για τα λεπτά και μετά ξανά πατώντας το 1 σου λέει πότε ληγουν. Το ίδιο ισχύει και στο νέο καρτοκινητο ήδη και μπήκε και στο cu. Αλλά είναι σπαστικο που δεν τα λέει ξεχωριστά όπως ήτανε πριν απλά τώρα λίγο μπέρδευεσαι διότι εάν έχεις πχ 0,03ευρώ υπόλοιπο δεν σου λέει έχετε μηδέν ευρώ και 3 λεπτά αλλά αναφέρει τα λεπτά μόνο . Και είναι μπέρδεμα. Αλλά από ότι είδα η ενημέρωση με sms δεν έχει αλλάξει κακώς !. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 εγώ απέκτησα το φοιτητικό cu στις 7 Ιουνίου (κι άρα δεν έχω λάβει το sms που ενημερώνει για το δώρο 500' & 200MB) και μου έδωσε εκείνη την ώρα που ενεργοποιήθηκε το φοιτητικό και χωρίς ανανέωση, 500' προς όλους και 200MB. Αν ανανεώσω στις 22/6 με 5€ θα μου δώσει πάλι 500' & 200'; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 εγώ απέκτησα το φοιτητικό cu στις 7 Ιουνίου (κι άρα δεν έχω λάβει το sms που ενημερώνει για το δώρο 500' & 200MB) και μου έδωσε εκείνη την ώρα που ενεργοποιήθηκε το φοιτητικό και χωρίς ανανέωση, 500' προς όλους και 200MB. Αν ανανεώσω στις 22/6 με 5€ θα μου δώσει πάλι 500' & 200'; Ναι θα στο δώσει κανονικά είναι για όλους τους συνδρομητές. Κ αν βάλεις 10 ευρώ θα σου δώσει και τα 500mb της ανανεωσης Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 εγω μπερδευτηκα λιγο.δλδ κανεις ανανεωση 5 ευρω δινονται αυτα τα δωρα,αλλα δε χανεις τα 5 ευρω(μειον τον φορο)? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 εγω μπερδευτηκα λιγο.δλδ κανεις ανανεωση 5 ευρω δινονται αυτα τα δωρα,αλλα δε χανεις τα 5 ευρω(μειον τον φορο)? αφού θα κάνεις ανανέωση με κάρτα αξίας 5ευρώ αμέσως θα σου πιστωθεί το xclusive 5 χωρίς να σου τα φάει... εννοείται όμως λόγω φορολογίας θα έχεις γύρω στα 4.46ευρώ συν τα πόσα είχες πριν...δηλαδή αυτοί δεν κοιτάνε αν μέσα έχεις υπόλοιπο τουλάχιστον 5 ευρώ αλλά αν έχεις ανανεώσει με 5ευρη. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Παιδιά αν υπάρχει κάποιος που ΔΕΝ είναι φοιτητής και θέλει CU XCLUSIVE στο όνομά του να μου στείλει PM Φίλε Θανάση να σε ευχαριστήσω και δημοσίως πήραν σήμερα από τα κεντρικά όπως κατάλαβα γιατί έβγαλε 13830 για το cu φοιτητικό τον αριθμό που σου έδωσα! Είναι ως το 2018 το δικό μου είναι ως το 2016... :-( Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Παιδιά αν υπάρχει κάποιος που ΔΕΝ είναι φοιτητής και θέλει CU XCLUSIVE στο όνομά του να μου στείλει PM Θαναση και απο μενα ενα μεγαλο ευχαριστω για το πακετακι, απο βδομαδα θα το εχω και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 πολυ ενδιαφερον,με πηραν σημερα κ προχωραει η αιτηση μου δλδ εστω οτι 2 μηνες βαζουμε απο 5 ευρω,μας μενουν κοντα 8 και τον τριτο μηνα πληρωνουμε εμεις το πακετο?ωραια πραματα :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 πολυ ενδιαφερον,με πηραν σημερα κ προχωραει η αιτηση μου δλδ εστω οτι 2 μηνες βαζουμε απο 5 ευρω,μας μενουν κοντα 8 και τον τριτο μηνα πληρωνουμε εμεις το πακετο?ωραια πραματα :) Το πρώτο πακέτο XCLUSIVE το παίρνεις δωρεάν με την ενεργοποίηση. Η προσφορά με ανανέωση 5ευρω είναι ως 22/6 οπότε δε τη προλαβαίνεις αν δε παραταθεί. Από τον επόμενο μήνα απλά βάζεις πακετάκι 5ευρω κάθε μηνα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 παλι μια χαρα ;) τους μιλησα για κατι που ηθελα μεσω WhatsApp και μου απαντησαν αμεσα..ενω απο το τηλεφωνο η χρεωση ειναι 30 λεπτα το λεπτο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 24/6/2013 Εκτύπωση Τιμολογιακές αλλαγές Α) Από 24/07/2013 αυξάνεται το πάγιο της υπηρεσίας Welcome Tones από 0,75€ σε 0,85€ ανά εβδομάδα και από 1,23€ σε 1,5€ ανά μήνα. ΠΗΓΗ: http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40083&dateFrom=&dateUntil= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Εμενα ποιος θα με βοηθησει για ενα φοιτιτικο; Οποιος εχει δυνατοτητα ας μου στειλει ενα pm. Ευχαριστω την παρεα. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Εμενα ποιος θα με βοηθησει για ενα φοιτιτικο; Οποιος εχει δυνατοτητα ας μου στειλει ενα pm. Ευχαριστω την παρεα. τι βοηθεια θελεις ; να παρεις νουμερο; κατι ακυρο το δικτυο 4g ενεργοποειται και με κληση στο 1285 με την επιλογη 0 και μετα 2 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Παιδιά αν υπάρχει κάποιος που ΔΕΝ είναι φοιτητής και θέλει CU XCLUSIVE στο όνομά του να μου στείλει PM Μαλλον αργησα πολύ, ε? Κρίμα.. εχω wind και θα ηθελα να γυρισω στη vodafone με αυτό το πακέτο, αλλα δεν το δικαιούμαι :cry::cry::cry: Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Μαλλον αργησα πολύ, ε? Κρίμα.. εχω wind και θα ηθελα να γυρισω στη vodafone με αυτό το πακέτο, αλλα δεν το δικαιούμαι :cry::cry::cry: βρες κανενα φιλο σου που εχει πασο και πες να του παρει το νουμερο το φοιτητικο αμα δεν το εχει παρει εκεινος και πες του οτι θα το χρησιμοποεις κανονικα!!!! και οχι για βλακειες για μην θικτει που θα ειναι στο ονομα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Εχει μια φιλη μου και το χρισιμοποιει :( Πηρε και USB stick. Εγω ειμαι ηδη σε Vodafone καρτοκινητο. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Παιδιά αν υπάρχει κάποιος που ΔΕΝ είναι φοιτητής και θέλει CU XCLUSIVE στο όνομά του να μου στείλει PM Να ευχαριστήσω κ εγώ δημόσια τον φίλο Θανάση,για το πνεύμα προσφοράς που τον διακρινει! Με πήραν κ εμένα σήμερα το μεσημέρι και έκανα την φορητότητα από cosmote στο cu xclusive.Από βδομάδα θα έρθει και η νέα SIM στο σπίτι μέσω courier,όπως με ενημέρωσαν. Το ήθελα πολύ αυτό το πακέτο και χάρις στο φίλο Θανάση,τώρα θα το έχω μέχρι το 2018 :-) Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) Φίλε Θανάση να σε ευχαριστήσω και δημοσίως πήραν σήμερα από τα κεντρικά όπως κατάλαβα γιατί έβγαλε 13830 για το cu φοιτητικό τον αριθμό που σου έδωσα! Είναι ως το 2018 το δικό μου είναι ως το 2016... :-( Φίλε μου πως έμαθες μέχρι πότε είναι;;; Εννοείται πως ευχαριστώ πολύ τον φίλο Θάνο για το δωράκι που μας έκανε!!! Μακάρι όλοι εδώ μέσα να είμασταν έτσι!! Edited June 21, 2013 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Φίλε μου πως έμαθες μέχρι πότε είναι;;; Εννοείται πως ευχαριστώ πολύ τον φίλο Θάνο για το δωράκι που μας έκανε!!! Μακάρι όλοι εδώ μέσα να είμασταν έτσι!! Ήταν το πρώτο που ρωτήσαμε στο τηλέφωνο όταν πήρε η κοπέλα γιατί αν ήταν για ένα χρόνο μόνο δεν άξιζε να αφήσει το free2go2 . Απλά ξέροντας από το δικό μου που έχει ισχύ για 3 χρόνια ρωτήσαμε για σιγουριά και μας είπαν ως το 2018 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Ήταν το πρώτο που ρωτήσαμε στο τηλέφωνο όταν πήρε η κοπέλα γιατί αν ήταν για ένα χρόνο μόνο δεν άξιζε να αφήσει το free2go2 . Απλά ξέροντας από το δικό μου που έχει ισχύ για 3 χρόνια ρωτήσαμε για σιγουριά και μας είπαν ως το 2018 Άρα και το δικό μου λογικά για τόσο θα ναι ε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Μέχρι τότε ποιος ζει... Τα πακέτα αλλάζουν για πλάκα.. Καλη μας φοιτητική ζωή! Ευχαριστούμε Θάνο! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts