Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσφορές;;; Δεν μειώνουν καμμιά χρέωση λέω εγώ;;; Στην Αγγλία το έτος 1999 είχα καρτοκινητό vodafone με off peak χρέωση 1p/λεπτό για ΌΛΑ τα vodafone και σταθερά! 7 χρόνια μετά βλέπω στη μπανανία μας να δίνουν ανάλογη χρέωση για 2 ολόκληρους αριθμούς vodafone!!! Πραγματική εξέλιξη!!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Προσφορές;;; Δεν μειώνουν καμμιά χρέωση λέω εγώ;;; Στην Αγγλία το έτος 1999 είχα καρτοκινητό vodafone με off peak χρέωση 1p/λεπτό για ΌΛΑ τα vodafone και σταθερά! 7 χρόνια μετά βλέπω στη μπανανία μας να δίνουν ανάλογη χρέωση για 2 ολόκληρους αριθμούς vodafone!!! Πραγματική εξέλιξη!!!

Ωραία σύγκριση διότι μιλάμε για δύο ολόιδιες αγορές.......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

Ωραια μερα για προσφορες η σημερινη, συμφωνα με τα αστρα. :X

Κι άλλη προσφορά στα καρτοκινητά; Μήπως ο/η αστολόγος σου τα 'παιξε λίγο; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κι άλλη προσφορά στα καρτοκινητά; Μήπως ο/η αστολόγος σου τα 'παιξε λίγο; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ενα κενο μηνυμα στο 1331 απο καρτοκινητο θα σε πεισει.

ΜΜS στην τιμή του SMS;:drool:

Ελπίζω να μη χρεώθηκα τπτ!!!!

Για δώσε πληροφορίες μέχρι πότε ισχύει,υπάρχει χρέωση κλπ...

Wirelessly posted (Vodafone/1.0/903SH/SHG001 Browser/UP.Browser/7.0.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 Ext-J-Profile/JSCL-1.2.2 Ext-V-Profile/VSCL-2.0.0)

Ωραια προσφορουλα... Αντε παιρνει μπρος σιγα σιγα η βονταφον.. Ξερετε μεχρι ποτε ισχυει η προσφορα;

Που είναι η Vodafone οεο; :shifty: Στην κορυφή! :D

Με εκπλήσσει ευχάριστα! Μπράβο!

Το μηνυμα χρεωνεται? Αντε ενημερωστε οσοι στειλετε και μαθαιτε λεπτομεριες!!

Το μηνυμα χρεωνεται? Αντε ενημερωστε οσοι στειλετε και μαθαιτε λεπτομεριες!!

Εγώ το έστειλα 18:05 αλλά δεν με χρέωσε (ως τώρα τουλάχιστον)...

Δεν έλεγε τπτ άλλο παρά μόνο σε ενημέρωνε ότι γράφτηκες στην προσφορά του MMS σε τιμή του SMS.:)

Ενδιαφερον αν δεν εχει επιπλεον κοστος, θα το τιμησουμε δεοντως :D

Νομιζω ισχυει για 1 εβδομαδα.

Παντως, και κατι πιο μονιμο και οχι προσφορα που βγηκε σημερα, ειναι και η καρτα ανανεωσης για CU αξιας 3 Ευρώ.

Αυτό με το 1331 τι είναι ? Υπάρχει χρεώσει για αυτό ?

3 ευρώ κάρτα; Ρε παιδιά πότε βγαίνουν όλα αυτά; Θα μας τρελάνει η Vodafone! Όσα δεν έβγαλε όλο αυτόν τον καιρό τα βγάζει όλα μαζί...

Μαλλον αυτο εγινε :S Παντως εστειλα μηνυμα και λεει αυτο ακριβως mms= κοστος sms. Ολα αυτα καλοδεχουμενα ειναι :)

Wirelessly posted (Vodafone/1.0/903SH/SHG001 Browser/UP.Browser/7.0.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 Ext-J-Profile/JSCL-1.2.2 Ext-V-Profile/VSCL-2.0.0)

Entaxei kalh einai h karta twn 3 eurw an thn pareis gia simplirwma sthn karta pou hdh exeis. Alla an exeis xemeinei teleiws apo karta 3 eurw ti na sou kanoun?

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω δύο απορίες σχετικά με τις video-κλήσεις του CU:

1. Είχα διαβάσει ότι για να πραγματοποιήσει κάποιος videocall πρέπει η SIM του να είναι 3G. Ισύει; Τα πακέτα σύνδεσης CU που κυκλοφορούν περιέχουν 3G SIM?

2. Πως ενεργοποιείται η προσφορά; Αν στείλω CUALOT στο 1286, θα ενεργοποιήσω τις video-κλήσεις ή μηπως τις 100 πεντάλεπτες τις παλιάς προσφοράς;

Thanx! :)

:elephant:

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω δύο απορίες σχετικά με τις video-κλήσεις του CU:

1. Είχα διαβάσει ότι για να πραγματοποιήσει κάποιος videocall πρέπει η SIM του να είναι 3G. Ισύει; Τα πακέτα σύνδεσης CU που κυκλοφορούν περιέχουν 3G SIM?

2. Πως ενεργοποιείται η προσφορά; Αν στείλω CUALOT στο 1286, θα ενεργοποιήσω τις video-κλήσεις ή μηπως τις 100 πεντάλεπτες τις παλιάς προσφοράς;

Thanx! :)

1. Όχι δεν χρειάζεται. Απλώς κάλεσε 13830 για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία (αν δεν είναι ήδη ενεργοποιημένη).

2.Για κάλεσε το 1286... Νομίζω πλέον γίνεται τηλεφωνικά, όχι με sms, ας το επιβεβαιώσει κάποιος...

1. Όχι δεν χρειάζεται. Απλώς κάλεσε 13830 για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία (αν δεν είναι ήδη ενεργοποιημένη).

2.Για κάλεσε το 1286... Νομίζω πλέον γίνεται τηλεφωνικά, όχι με sms, ας το επιβεβαιώσει κάποιος...

Ναι μέσω 1286 είναι. Νομίζω πατάς 1 και μετά 2.

Απορία: αν πάρω την κάρτα των 3 ευρώ και πάω να την βάλω στο Vodafone a' la Carte, δεν θα την πάρει;

Απορία: αν πάρω την κάρτα των 3 ευρώ και πάω να την βάλω στο Vodafone a' la Carte, δεν θα την πάρει;

Λογικά θα τη πάρει...:rolleyes:

Επάνω στην κάρτα τι γράφει; Μόνο CU; Γιατί και στο παρελθόν που έβγαζαν ξεχωριστά κάρτες έχω την αίσθηση ότι τις έπαιρνε κανονικά...

Άσχετο: είδα την κάρτα στην TV και ήταν αισθητικά πολύ ωραία! Αλλά δεν πρόσεξα τι έλεγε πάνω...

Επάνω στην κάρτα τι γράφει; Μόνο CU; Γιατί και στο παρελθόν που έβγαζαν ξεχωριστά κάρτες έχω την αίσθηση ότι τις έπαιρνε κανονικά...

Άσχετο: είδα την κάρτα στην TV και ήταν αισθητικά πολύ ωραία! Αλλά δεν πρόσεξα τι έλεγε πάνω...

Cu γράφει. Παλιά που έβγαζαν διαφορετικές κάρτες τις έπαιρνε κανονικά. άρα λογικά το ίδιο θα ισχύει και τώρα...:confused: ;)

Αν τη βαλεις σε a la carte, θα μπει την επομενη φορα που θα βαλεις κανονικη καρτα.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked