Harry636 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 9 minutes ago, elkons said: Γιατρεε @Harry636 Εγώ σε χειρότερη κατάσταση κρασάκι στο χέρι άσε είχα την μικρή δεν άφηνε το Mac να κοιμηθεί αυτή την Πέπα την άκουσα ένας θεός ξέρει πόσες φορές ας πω και την συμβουλή μου μόνο νερό 1 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 minute ago, Harry636 said: Εγώ σε χειρότερη κατάσταση κρασάκι στο χέρι άσε είχα την μικρή δεν άφηνε το Mac να κοιμηθεί αυτή την Πέπα την άκουσα ένας θεός ξέρει πόσες φορές ας πω και την συμβουλή μου μόνο νερό Εάν είναι κόκκινο θα ήθελα ένα ποτήρι. 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) 27 minutes ago, Harry636 said: Εγώ σε χειρότερη κατάσταση κρασάκι στο χέρι άσε είχα την μικρή δεν άφηνε το Mac να κοιμηθεί αυτή την Πέπα την άκουσα ένας θεός ξέρει πόσες φορές ας πω και την συμβουλή μου μόνο νερό Καλά σίγουρα μόνο νερό... Και αυτό ποιοτικό νερό, σίγουρα όχι εμφιαλωμένα και κατά προτίμηση φιλτραρισμένο... 😊 Αλλά παλεύεται μία ζωή μόνο με νερό... Ξέρω εγώ... 🤔😊😂😋😉 (Νοσηλευτής χειρουργείου εδώ... 😊😋) 32 minutes ago, RAVEN_ said: νομιζα οτι δε θα εβρησκα, οτι θα ετρωγα γιουχαρισμα. Αλλα ημουν τυχερη. Πιστευω οτι θα ηταν καλο να υπηρχε ενα θεμα, το οποιο θα ηταν για αυτο το σκοπο, ανεξαρτητα απο την εταιρια του καθενα. Ανθρωποι που θα χρειαζονται κωδικους, να ανταλλασουν. Εχει και για αεροπορικα,κλπ. Καλή η ιδέα, αλλά μην το κάνετε γιατί θα κόψουν και του κωδικούς... Σας το λέω από τώρα... 😉😉😂😂 Πάντως πέρα από την πλάκα καλό είναι να αναφέρουμε όσοι έχουμε εναπομείναντες κωδικούς για να μην πάνε έτσι... 😉 Εγώ έχω!! Αυτό... 😊 Edited 4 ώρες πριν by konstantinos77 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Οπως "σας" βλεπω (και οχι απλα κοιταω), ειστε τα τελεια "ψαρια", σουρωμ€να για το αγκιστρι του Βλαξς Monday, μετα την Βλαξς fried they. Them all €τοιμα για τον κουβα του "ψαρα": 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 23 minutes ago, alteisei said: Οπως "σας" βλεπω (και οχι απλα κοιταω), ειστε τα τελεια "ψαρια", σουρωμ€να για το αγκιστρι του Βλαξς Monday, μετα την Βλαξς fried they. Them all €τοιμα για τον κουβα του "ψαρα": Προσωπικά όπως σε βλέπω... Επειγόντως ψυχοθεραπεία... Φιλική συμβουλή... 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts