Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατάλαβα για αυτό πάει σαν κότα στο ίντερνετ. Οκ σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση θα το εχω υπόψιν μου . Τότε λογικά πήγαινε σαν κότα όταν συνδεεα το κινητό σαν μόντεμ στον υπολογιστή. Κάτι άλλο αυτό αφορά την σύνδεση στο ίντερνετ και μέσω του ίδιου του κινητού και χρησιμοποιώντας το ως μόντεμ ως μόντεμ για σύνδεση με τον υπολογιστή ; . Άρα άμα είχα συσκευή που γράφει έως 10,6μβς σημαίνει ότι γύρω στα 2μβς τουλάχιστον το λιγότερο με κάλυψη 3G θα πιανω.

την ταχυτητα που υποστηριζει η συσκευη δεν προκειται οπως καταλαβες να την πιασεις ποτε.. εγω στις καλες περιπτωσεις πετυχαινω αυτες τις ταχυτητες..

"Δωρεάν Chatελείωτο Mobile Internet με την προσφορά γνωριμίας του 'chat me olous'. Εντελώς δωρεάν 30mb/εβδομάδα μέχρι 1/5. Στείλε 'chat' στο 19109 ή κάλεσε 1286."

ήρθε πριν λίγο στο cu μου.

σε εμένα δεν ήρθε τίποτα αλλά πήρα στο: 1286 -> 3

και έλεγε..

δοκίμασε τωρα μεχρι και 1/5 το νεο πακέτο chat με όλους δωρεάν.......

άρα δεν είναι επιλεκτική προσφορά. ισχύει για όλους.

:rolleyes:

μια χαρά. το ενεργοποίησα.

ευχαριστούμε για την ενημέρωση

Edited by nif

μηπως μετα της 1-5-2011 θα πρεπει αν δωσουμε καποια εντολη απενεργοποιησης της δωρεαν προσφορας??
http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

προφανώς ναι, διότι μετά θα αρχίσει να χρεώνει κανονικά.

απότε αν δεν το χρειάζεσαι βάλε ένα memo να στο θυμήσει. :rolleyes:

"Δωρεάν Chatελείωτο Mobile Internet με την προσφορά γνωριμίας του 'chat me olous'. Εντελώς δωρεάν 30mb/εβδομάδα μέχρι 1/5. Στείλε 'chat' στο 19109 ή κάλεσε 1286."

ήρθε πριν λίγο στο cu μου.

χανεις λεφτα απο την ενεργοποιηση?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

σε εμένα δεν ήρθε τίποτα αλλά πήρα στο: 1286 -> 3

και έλεγε..

δοκίμασε τωρα μεχρι και 1/5 το νεο πακέτο chat με όλους δωρεάν.......

άρα δεν είναι επιλεκτική προσφορά. ισχύει για όλους.

:rolleyes:

μια χαρά. το ενεργοποίησα.

ευχαριστούμε για την ενημέρωση

τώρα το είδατε το πρόγραμμα αυτό; έχει παρά πολύ καιρό που έχει βγει . 30μβ ίντερνετ ισχύουν μέχρι 1/5 και μετά θα γίνουνε 15μβ. Η χρέωση γίνεται κάθε εβδομάδα με 1€. Και το υπόλοιπο τις μιας εβδομάδας δεν μεταφέρεται στην επόμενη εβδομάδα. Η χρήση μπορεί να γίνει σε όλες τις σελίδες από ότι ρώτησα ανεξάρτητα από ότι αν διαφημίζει ότι είναι μόνο για τσάτ

προφανώς ναι, διότι μετά θα αρχίσει να χρεώνει κανονικά.

απότε αν δεν το χρειάζεσαι βάλε ένα memo να στο θυμήσει. :rolleyes:

και πως απενεργοποιειται? :confused:

Vodafone CU Μετά την 1η Μαΐου, το "Ch@t ME OLOUS" δίνει 15ΜΒ την εβδομάδα, μόνο με 1€! Αν θελήσετε κάποια στιγμή να το απενεργοποιήσετε, μπορείτε απλά να στείλετε "CHATOFF" στo 19109!

τώρα το είδατε το πρόγραμμα αυτό; έχει παρά πολύ καιρό που έχει βγει . 30μβ ίντερνετ ισχύουν μέχρι 1/5 και μετά θα γίνουνε 15μβ. Η χρέωση γίνεται κάθε εβδομάδα με 1€. Και το υπόλοιπο τις μιας εβδομάδας δεν μεταφέρεται στην επόμενη εβδομάδα. Η χρήση μπορεί να γίνει σε όλες τις σελίδες από ότι ρώτησα ανεξάρτητα από ότι αν διαφημίζει ότι είναι μόνο για τσάτ

Δεν λεμε για το προγραμμα γαι την προσφορα που το δινει δωρεαν λεμε.:cool:

Τωρα που ενεργοποιησα το surf200 τι να το κανω...:(

Vodafone CU Μετά την 1η Μαΐου, το "Ch@t ME OLOUS" δίνει 15ΜΒ την εβδομάδα, μόνο με 1€! Αν θελήσετε κάποια στιγμή να το απενεργοποιήσετε, μπορείτε απλά να στείλετε "CHATOFF" στo 19109!

σευχαριστω.

γιατί να μην ενεργοποιήσω για ένα μήνα το surf&email 60 δεν είναι δωρεάν; έτσι λέει: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10036

και μετά κάνω απενεργοποίηση 2 μέρες πριν λήξη να είμαι σίγουρος;

συμφέρει καλύτερα επειδή είναι 30μβ/βδομάδα;

από το http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10571 από που πηγάζει ότι δεν πληρώνεις για τον Απρίλη 1€/βδομάδα;

Ευχαριστώ.

γιατί να μην ενεργοποιήσω για ένα μήνα το surf&email 60 δεν είναι δωρεάν; έτσι λέει: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10036

και μετά κάνω απενεργοποίηση 2 μέρες πριν λήξη να είμαι σίγουρος;

συμφέρει καλύτερα επειδή είναι 30μβ/βδομάδα;

από το http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10571 από που πηγάζει ότι δεν πληρώνεις για τον Απρίλη 1€/βδομάδα;

Ευχαριστώ.

εάν δεν έχεις ξανά ενεργοποιήσει το Surf and email 60 το ενεργοποιείς και δεν χρεώνεςαι τον πρώτο μήνα. Και μετά στέλνεις το λεκτικό απενεργοποίησης και το έχεις για έναν μήνα εντελώς δωρεάν. Όσο για το εβδομαδιαίο πακέτο υπάρχει προσφορά και είναι δωρεάν μέχρι 1/5 προφανώς η προσφορά αυτή είναι πασχαλινή. Σου δίνει 30μβ ίντερνετ ανά εβδομάδα για ίντερνετ. Εγώ στην θέση σου θα τα ενεργοποιούσα και τα δύο πακέτα εάν μπορούσα αυτα. Από 1 μαϊου θα σε χρεώνει 1€/εβδομάδα και θα σου δίνει 15μβ ίντερνετ . Αυτα γνωρίζω..

τα οποια 30mb/εβδομαδα λειτουργουν και με μηδενικο υπολοιπο :)

μολις το τσεκαρα :)

καλεις το 1286, πατας 3 και νομιζω μετα 2. (ακολουθα τις ηχογραφημενες οδηγιες)

τα οποια 30mb/εβδομαδα λειτουργουν και με μηδενικο υπολοιπο :)

μολις το τσεκαρα :)

ειναι γρηγορο καλο??

Φιλικά Γιώργος

δε δοκιμασα εκτενεστερα! μεσω vodafone live μπηκα για λιγο. οποτε συμπερασμα για ταχυτητα δε μπορω να βγαλω.

αργοτερα (ισως αυριο) να το δοκιμασω στο 3250 με οπερα μινι :)

δε δοκιμασα εκτενεστερα! μεσω vodafone live μπηκα για λιγο. οποτε συμπερασμα για ταχυτητα δε μπορω να βγαλω.

αργοτερα (ισως αυριο) να το δοκιμασω στο 3250 με οπερα μινι :)

γινεται να εχω 2 προγραμματα ιντερνετ μαζι..το ολη μερα και αυτο???

Φιλικά Γιώργος

ποιος ο σκοπος και των 2 μαζι? κρατα αυτο (που ειναι δωρεαν μεχρι 1/5/11) και οταν τελειωσει, πχ σε 2 μερες, ενεργοποιησε το "ολη μερα"

ποιος ο σκοπος και των 2 μαζι? κρατα αυτο (που ειναι δωρεαν μεχρι 1/5/11) και οταν τελειωσει, πχ σε 2 μερες, ενεργοποιησε το "ολη μερα"

ευχαριστω φιλε μου...θα το ενεργοποιησω

Φιλικά Γιώργος

κληση στο 1286, πατας 3, μετα 1 και εισαι ετοιμος! για καλο και για κακο, ακου και τις οδηγιες :)

το ηξερα φιλε μου αλλα καλα και παλι που μου τις εδωσες για να μην το ξεχασω ευχαριστω:):):lol::lol:

Φιλικά Γιώργος

Εχω ένα νουμεράκι Vodafone που ξέχασα να το ενεργοποιήσω. Η ημερομηνία ενεργοποίησης ήταν μέχρι 16/3/2010. Να υποθέσω ότι το έχω χάσει;

εδω και 1 χρονο το χω το cu και καθεται. καρτα δεν εβαλα και ληγει 21/4.

δε θυμαμαι να ειχα εμεργοποιησει κατι. απλα καλεσα 1286 και εβαλα 30mb/βδομαδα.

για προσπαθησε μπας και γινει τιποτα.

εδιτ:

τα ειδατε αυτα? απο το site

Tips:

Για να ενεργοποιήσεις το πακέτο, διάλεξε έναν από τους 3 τρόπους:

1. Στείλε δωρεάν SMS με τη λέξη “CHAT” ή “ΤΣΑΤ” στο 19109.

2. Πάρε τηλέφωνο δωρεάν στο 1286.

3. Μπες στο Vodafone Live! και ενεργοποίησέ το!

Η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις αλλά και ανανεώσεις του πακέτου, μέχρι και την 1η Μαΐου.

Δηλαδή, αν έχεις ήδη ενεργοποιημένο το πακέτο, κάθε φορά που αυτό θα ανανεώνεται μέχρι και την 1η Μαΐου δεν θα σου αφαιρούνται χρήματα από τον λογαριασμό σου, ενώ θα παίρνεις 30ΜΒ την εβδομάδα να τα κάνεις ό,τι θες.

Για κάθε αγορά ή ανανέωση του “Ch@t Me Olous” που γίνεται από 2 Μαΐου και μετά, το πακέτο θα προσφέρει 15ΜΒ για μία εβδομάδα μόνο με 1€ και θα ανανεώνεται αυτόματα κάθε εβδομάδα.

Για να μην χάνεις τον έλεγχο, to CU θα σε ενημερώσει όταν θα έχεις χρησιμοποιήσει το 80% των ΜΒ του “Ch@t ME OLOUS”, αλλά και όταν αυτά εξαντληθούν.

Μπορείς να μαθαίνεις ανά πάσα στιγμή τα υπολειπόμενα MB του πακέτου σου, στέλνοντας δωρεάν κενό SMS στο 1286 ή καλώντας δωρεάν στο 1252 στην επιλογή 4. Διαφορετικά, κάνε login στο http://www.vodafoneCU.gr και τσέκαρε το υπόλοιπό σου online!

Σε περίπτωση που δεν έχεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να μπαίνεις στο Internet από το κινητό σου, πάρε τηλέφωνο δωρεάν στο 1392, για να σου σταλούν με SMS!

Tell me more, tell me more…!

Το εβδομαδιαίο πακέτο “Ch@t ME OLOUS” ανανεώνεται αυτόματα κάθε 7 ημέρες για να μην μείνεις ποτέ χωρίς Chat. Κι αν θελήσεις κάποια στιγμή να το απενεργοποιήσεις, στείλε “CHATOFF” στo 19109.

Σε περίπτωση που την ημερομηνία της προγραμματισμένης ανανέωσης του πακέτου δεν έχεις αρκετό υπόλοιπο στην κάρτα σου, τότε η ανανέωση θα αναβληθεί και θα γίνει μόλις βρεθεί επαρκές υπόλοιπο.

Αν δεν βρεθεί επαρκές υπόλοιπο μέσα σε 30 ημέρες από την αρχική προγραμματισμένη ημερομηνία ανανέωσης, η συνδρομή στο πακέτο θα ακυρωθεί και θα πρέπει να το ξανα-ενεργοποιήσεις με ένα δωρεάν τηλέφωνο στο 1286.

Πρόσεξε, όμως, το “Ch@t ME OLOUS” μπορείς να το ενεργοποιήσεις μόνο μία φορά κάθε 7 ημέρες.

Tα ΜΒ του πακέτου έχουν ισχύ 7 ημέρες και αν δεν καταναλωθούν, δεν θα μεταφέρονται και θα χάνονται.

Σε περίπτωση που ξεπεράσεις τα ΜΒ του πακέτου, η επιπλέον πλοήγηση χρεώνεται με 1€ ανά ημέρα χρήσης. Πιο συγκεκριμένα, η χρέωση του 1€ θα πραγματοποιείται με την πρώτη είσοδο σου στο Internet και θα σου εξασφαλίζει απεριόριστη πλοήγηση έως τις 4 π.μ.

Tο “Ch@t ME OLOUS” είναι συμβατό με όλα τα πακέτα Internet. Σε περίπτωση που είναι ενεργοποιημένα περισσότερα από ένα πακέτα Internet ταυτόχρονα, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα ΜΒ του πακέτου με την συντομότερη ημερομηνία λήξης.

Για να κάνεις chat και να μπεις στα αγαπημένα σου Social Networks, πρέπει να έχεις εγκατεστημένες τις κατάλληλες εφαρμογές (Facebook, MSN, Twitter κ.λπ.).

Οι φίλοι σου που θα κάνεις Ch@t δεν είναι ανάγκη να βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο και μπορούν να chatάρουν από οποιαδήποτε συσκευή κινητού με τις κατάλληλες εφαρμογές για chatting ή από οποιοδήποτε υπολογιστή ή laptop.

Tα ΜΒ του πακέτου “Ch@t ME OLOUS” δεν ισχύουν όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό.

Edited by mol

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked