kakofonixx Δημοσιεύτηκε January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 4, 2006 εχω εγκαταστησει το Kaspersky Internet Security 2006 beta και η licence ληγει αυριο...:( Δε θα μπορεσω να το χρησιμοποιω πια? Απ'οτι ξερω το κλειδι ανανεωνεται αυτοματα οσο ειναι σε beta, αλλα βλεπω οτι τελικα δεν ανανεωνεται... Αν το απεγκαταστησω και μετα το ξαναεγκαταστησω θα δουλεψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Κακοφωνίξ, την καλημέρα μου. Θα επισκεφθείς το συγκεκριμένο link για να κατεβάσεις την νέα έκδοση (υπάρχει μια ακόμη πιο νέα, δυστυχώς όμως για να λάβεις το κλειδί απο τους servers θα πρεπει να εγκαταστήσεις αυτήν). Αμέσως μετα: Απεγκατέστησε την παλαιότερη έκδοση, restart your pc, εγκατέστησε το νέο, restart. Με την εκκίνηση πλέον της εφαρμογής θα σου ζητηθεί να κάνεις activate το πρόγραμμα. Επέλεξε το «Activate commercial or beta version». Θα σου ζητηθεί να εισάγεις κάποιο Activation Code. O σωστός κωδικός έρχεται από την ιδια την εταιρεία και είναι: 39517016-F10D-4101-8D51-FC41CAE0F7F9C Θα λάβεις ένα κλειδί με ισχυ που κυμαίνεται απο τις 3/3/06 ή 10/3/06. Πλέον, όταν βγει καινούρια έκδοση, θα απεγκαταστήσεις αυτη και όταν σου ζητηθεί να διατηρήσει τα license στοιχεία, θα επιλέξεις να μείνουν στον υπολογιστή σου ώστε να τα διαβάσει η νέα έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. January 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου φιλε και συμφορουμιτη GloBy :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Με το KIS αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα! Ενώ ως πρόγραμμα είναι εκπληκτικό, με τον καιρό βάρυνε ανυπόφορα. Αργούσε πάρα πολύ να ανοίξει στην εκκίνηση (κανένα λεπτό), ενώ γενικότερα η συμπεριφορά του έγινε... δυσκίνητη. Όλα αυτά με τον καιρό. Περίπου 10 μέρες πριν λήξει η beta έκδοση το απεγκατέστησα και έβαλα F-Secure IS. Τελικά τι γίνεται με το KIS; Σας παρουσιάζει και εσάς προβλήματα τέτοια ή είναι όπως όταν το βάζετε την πρώτη μέρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου φιλε και συμφορουμιτη GloBy :) Tίποτα παλληκάρι μου, να'σαι καλα :) LNinio: Σε αργό πισι μου έπαιρνε 30 δευτερολεπτα ακριβώς. (350 επεξεργαστη / 128 ραμ) Αλλα!, στο ίδιο μηχάνημα η νέα εκδοση θέλει 14-16 δευτερόλεπτα. Σε κάθε περίπτωση ομως, η παλιά beta εκδοση ήθελε απο την πρώτη μεχρι και την τελευταία ημέρα που το χρησιμοποιούσα πάντα τον ίδιο χρόνο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Ο υπολογιστής είναι αρκούντως ισχυρός με 1GB RAM, HT κλπ κλπ! Το πρόβλημα δεν ήταν το PC αλλά κάτι άλλο... καθαρά του KIS, γιατί όταν κάποια στιγμή (στο τέλος) το ξανα-εγκατέστησα πήγαινε σφαίρα πάλι. Δεν ξέρω τι να πω. Μακάρι να ήταν μόνο σε εμένα αυτό και όχι να το παρουσιάζει γενικότερα. Για να ξεκινήσει (στην εκκίνηση και προς το τέλος του beta testing) σε εμένα ήθελε περίπου 1 λεπτό!!! Ίσως το ξαναδοκιμάσω... αλλιώς θα περιμένω την τελική έκδοση. Ιδωμεν EDIT: Μόλις αποφάσισα να δοκιμάσω το PC-Cillin IS 2006. Το προγραμματάκι φαίνεται πολύ καλό και επίσης εξαιρετικά γρήγορο και ελαφρύ. Θα σας ενημερώνω για το μέλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Υπαρχει κανενα νεοτερο απο το πεδιο; Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να κανω activation στο KIS 2006 και ψαχνω καποιο αλλο καλο Internet Security ή το KIS 2006 παλι αλλα καποια εκδοση που να γινεται Activate... Please Help γιατι εμεινα χωρις AntiVirus κ.τ.λ :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Υπαρχει κανενα νεοτερο απο το πεδιο; Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να κανω activation στο KIS 2006 και ψαχνω καποιο αλλο καλο Internet Security ή το KIS 2006 παλι αλλα καποια εκδοση που να γινεται Activate... Please Help γιατι εμεινα χωρις AntiVirus κ.τ.λ :worry: Aν χρησιμοποιείς την beta 1, άσχημα νέα, έχει λήξει. Την beta 2 έκδοση μπορείς να την προμηθευθείς απο το Softpedia.com (εχω δώσει οδηγίες πιο πάνω θαρρώ) και να την ενεργοποιήσεις με τον activation code που δινεται απο την ίδια την εταιρεία και το έχω καταχωρήσει. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν και τα νεότερα builds, που όμως θα πρέπει να περιμένεις ώστε να σου βρώ links και activation codes απο τον FTP Server της εταιριας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Σ'ευχαριστω Globy για αλλη μια φορα για την βοηθεια σου :) Εχω κατεβασει την εκδοση που δινεις πιο πανω και εχω βαλει τον κωδικο αλλα μου λεει "Cannot register beta key for commercial product release" :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Επέλεξες το «Activate commercial or beta version»; Ή κάποια άλλη απο τις δωθείσες επιλογές; Γιατί προχθές που έκανα εγκατάσταση την συγκεκριμένη εφαρμογή (και όχι κάποιο later build) δούλεψε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Μονο Activate μου εχει σαν επιλογη... Αυτη πατησα και εβαλα τον αριθμο ! Οι αλλες επιλογες ειναι για trial και Activate later ! Παντως η περιοδος ειναι μονο μεχρι τις 10-3-2006; Μηπως εχεις να προτεινεις και καποιο αλλο καλο Internet Security; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Μονο Activate μου εχει σαν επιλογη... Αυτη πατησα και εβαλα τον αριθμο ! Οι αλλες επιλογες ειναι για trial και Activate later ! Παντως η περιοδος ειναι μονο μεχρι τις 10-3-2006; Μηπως εχεις να προτεινεις και καποιο αλλο καλο Internet Security; Μάλλον το trial έπρεπε να πατήσεις.... Το κλειδί που σου δίνει είναι trial license. Προφανώς όταν πατάς Activate περιμένει να του δώσεις κάποιο αγορασμένο license. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Δυστυχως δεν δινει κανενα key ετσι ωστε να χρησιμοποιησω την επιλογη Trial Version :( Κατι αλλο πρεπει να παιζεται γιατι παλιοτερα το ειχα κανει install οπως λεει ο Globy αλλα τωρα δεν μου το δεχεται... Δεν ξερω γιατι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Sadiagraxa, κάποια στιγμή μέχρι τις δυο το μεσημέρι θα έχεις τα απαραίτητα διαμέσου ενός νέου reply. (Η σωστη επιλογή που ειναι αυτή που προανέφερα, το γιατί δεν επιασε είναι ενα θέμα που χρήζει διεξοδικότερης απάντησης και δυστυχώς δεν διαθέτω τον χρόνο αυτή τη στιγμή). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Activation Codes: (για εκδόσεις ανω του 260) KIS 2006 - 2 desktop 39517016-F10D-4101-8D51-FC41CAE0F7F9C KIS2006 995DC2D2-BD00-41EE-9803-B736BF9B311A6 Direct link για την τελευταία έκδοση (latest build): ftp://ftp.kaspersky.com/beta/kis6.0/english/kis6.en.msi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Activation Codes: (για εκδόσεις ανω του 260) KIS 2006 - 2 desktop 39517016-F10D-4101-8D51-FC41CAE0F7F9C KIS2006 995DC2D2-BD00-41EE-9803-B736BF9B311A6 Direct link για την τελευταία έκδοση (latest build): ftp://ftp.kaspersky.com/beta/kis6.0/english/kis6.en.msi Globy, σ'ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου :) Το κατεβαζω αυτη τη στιγμη και θα κανω Edit στο post μου να σου πω τα αποτελεσματα... Ευχαριστω και παλι :) :) :) ΕDIT: Ολα δουλεψαν "ρολοϊ" :) Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Τπτ παλληκάρι μου. Δε με λες, μιας και είναι παλαιότερο build το δικό μου (είμαι με το παλιό activation code), ετούτο μέχρι πότε ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Τπτ παλληκάρι μου. Δε με λες, μιας και είναι παλαιότερο build το δικό μου (είμαι με το παλιό activation code), ετούτο μέχρι πότε ειναι; Μεχρι 3-3-2006 ειναι δυστυχως :( Πιστευω οτι θα βγαλουν καποιο καινουριο ομως... Αν μαθεις κατι, κρατησε μας ενημερους ;) Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 To πλέον πιθανόν; Δυο ή τρείς ημέρες νωρίτερα, θα κυκλοφορήσει είτε η Beta3 είτε η Gold εκδοση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 GloBy, απεγκατεστησα το McAfee (κυριως για να μη ζοριζω τοσο τον υπολογιστη) και εβαλα το kis απο το link που εδωσες εδω. Τωρα ομως εχω προβλημα με την συνδεση internet που μοιραζω, και δεν ξερω πως να το φτιαξω,εχεις καμμια ιδεα? Ενας 2ος υπολογιστης παιρνει συνδεση στο ιντερνετ μεσω αυτου, μεσω ad hoc. Αν εχεις καποια ιδεα, thanx :) edit: μαλλον θα το απεγκαταστησω γιατι απ'την στιγμη που το εβαλα ο υπολογιστης εχει τρελαθει στα restart :( Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Επειδη μου τιναξε το συστημα στον αερα, και τωρα εχω μεινει χωρις τιποτα (με το που το εβγαλα σταματησαν τα restart και τα κολληματα) εχει κανεις να προτεινει καποιο καλο internet security? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Kαλησπέρα. Πρώτον, αν απεγκατέστησες ένα single antivirus για μια suite, αν και θα σε γελάσω ποιο ειναι το amount of ram τουλάχιστο αλλά και η χρήση επεξεργαστη απο το McAfee, το πλέον πιθανόν ειναι να το φόρτωσες παραπάνω. Για την δυσλειτουργία του Internet, το πλέον πιθανό ειναι πως έπρεπε να παίξεις με την καρτέλα Zones των κανόνων του Anti-Hacker. Οσο για τα restarts, χμ, χρησιμοποιήσα την Prototype εκδοση (πάνε μήνες τώρα), τις beta 1 και 2, ποτέ δεν είχα πρόβλημα εκτός κάποιου παλαιότερου build που κατα την εγκατάσταση ήθελε διπλή επανεκκίνηση ώστε να δεχθει τα updates (και αργοτερα, στα κρίσιμα Updates ήθελε πάλι επανεκκίνηση). Το πρόβλημα ομως αυτο, πλέον έχει διορθωθεί. Δεν το έχω αντιμετωπίσει και χρησιμοποιώ οχι νεότερο build, αλλά την public beta 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Σ'ευχαριστω για την απαντηση, η αληθεια ειναι οτι χρησιμοποιουσα την σουιτα Mcafee, που λογικα χρησιμοποιουσε τουλαχιστον την ιδια ram και επεξεργαστη. Δεν ξερω τι μπορει να προκαλεσε το προβλημα, αλλα πραγματικα ανα 5 λεπτα crashαρε. Θα δοκιμασω να περασω μονο ενα antivirus και firewall και θα αφησω τις σουιτες κατα μερος :p Eπειδη εκανα restore και πλεον τα εχει παιξει και το Mcafee, εχει κανεις ιδεα πως μπορω να το απεγκαταστησω (απο την αφαιρεση προγραμματων μου βγαζει μια ασπρη οθονη που κολαει) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Εμένα η 251 του KIS δεν μου κανει update εδω και 2 μερες. Αποφασισα να κατεβασω την πιο προσφατη για να δω τι παιζει. Οσον αφορα τα restart ειναι γεγονος οτι τα παρατηρω και εγω αραια και που και εχω την βεβαιότητα οτι ειναι απο το KIS. EDIT: Κατεβασα την 271 απο softpedia. Κανενα απο τα keys που δινει ο GloBy (KIS 2006 - 2 desktop 39517016-F10D-4101-8D51-FC41CAE0F7F9C KIS2006 995DC2D2-BD00-41EE-9803-B736BF9B311A6) δεν "πέρασαν" και αναγκάστηκα να κάνω trial εγκατασταση. Εκανα update και έγινε κανονικά! Το μόνο πρόβλημα πλέον, είναι οτι είναι trial (30 μερες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Χμ, θαρρώ πως το latest build ειναι το 281. (οχι απο SoftPedia.com, απο τον επίσημο FTP Server της Kaspersky). Nαι, το πρόβλημα το έχω και εγώ και βαριέμαι να κάνω απεγκατάσταση. :P Aπο ότι διάβασα, συμβαίνει στα παλιά builds. Απλα έχει δωθει ενα νέο .txt με activation codes, αύριο που θα κατεβάσω και για μένα το νέο build, θα δω τι γίνεται και αναλόγως μοιράζομαι πληροφορίες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts