minovg Δημοσιεύτηκε February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 15, 2006 Εγώ πάλι έχω ένα πρόγραμμα, το Web Shots στο οποίο βάζεις καμιά 100αριά wallpapers και σου τα εναλλάσσει κατά το χρονικό διάστημα που δηλώνεις εσύ. Το έχω βάλει στις 4 ώρες. Κάθε 4 ώρες αλλάζει αυτόματα το wallpaper. :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 kai pou mporo na to bro ayto to programa?se periptosh pou esu de prolabaineis na mou to steileis dld...:p :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 http://www.google.com/search?q=webshots [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Της βάζεις δύσκολα κι εσύ gkr41. :lol: Ακριβές λινκ θέλει η FREAΚ. :p Webshots Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 de sxoliazo...merci minovg ps. o sxoliasmos 8a ginontan gia ton minovg kai oxi gia esena agaphte moderatora :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 1. Πρώτα ψάχνουμε λίγο και μετά ρωτάμε 2. Google is your friend Έχε υπόψιν τα παραπάνω για μελλοντικες περιπτώσεις. Κάπως έτσι λειτουργούν τα forums, αν δεν το χεις καταλάβει. Άσε τα περιττα σχόλια, μην τα περιμένεις όλα στο χέρι και μην πας να βγεις κι απο πάνω κιόλας :mad: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts