machos Δημοσιεύτηκε February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 16, 2006 Εχω ενα φακελο με διαφορες εικονες πολλες ανοιγουν κανονικα αλλες παλι στην πρασπαθεια ανοιγματος μου εμφανιζουν αλλη εικονα αλλα παντα την ιδια δηλ ανοιγω την β βγαινει η α, ανοιγω την γ βγαινει η α.Πως διορθωνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Ισως αν δοκιμασεις να σβησεις τις μικρογραφιες.... Πηγαινε στις επιλογες φακελων και στο tab προβολη εκει που λεει αποκρυψη προστατευμενων αρχειων λειτουργικου ή κατι παρομοιο αστο κενο βαλε και εμφανιση κρυφων αρχειων και θα δεις σε καθε φακελο με φωτο το αρχειο Thumbs! Διέγραψε το και αυτο θα ξαναδημιουργηθει οταν τις ξαναεπεξεργαστεις.... Ελπιζω να δουλεψει ετσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Thumbs.db λέγεται αυτό που πρέπει να σβήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machos Δημ. February 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Οταν πηγαινω προβολη και παω να κανω κενο το αποκρυψη προστατευομενων αρχειων μου βγαζει την παρακατω προειδοποιηση, αν πατησω ναι δεν θα εχω προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Μην ανησυχείς, δεν θα έχεις πρόβλημα αν πειράξεις μόνο το thumbs.db :wink:. Μετά αν θες κάνε πάλι απόκρυψη των αρχείων του συστήματος να μην αγχώνεσαι :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts