Angeldust Δημοσιεύτηκε November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 17, 2003 Το πρόβλημα έχει ως εξής: χτύπησε ο σκληρός μου πριν μερικές μέρες. Με τα 1000 ζόρια κατάφερα και επανέφερα το ενα απο τα δύο partitions μέσα στο οποίο είχα εναν φάκελο με mp3 (περίπου 15gb). Ξαναεγκαθιστώ λοιπόν WindowsXP σε εναν άλλο δίσκο, ολα καλα, ολα ΟΚ, πάω να ανοίξω τον φάκελο αυτόν, και μου βγάζει μήνυμα "Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση". Δε μπορώ να τον ανοίξω καν, ούτε να δω τα περιεχόμενα του, τίποτα. Μου βγάζει στα properties οτι είναι 0 bytes το μέγεθος του. Κατέβασα ενα προγραμματάκι που λέγεται NTFS Restore το οποίο κάνει μια bootdisk και επανεκινεί σε περιβάλλον DOS με υποστήριξη για NTFS. Βλέπει κανονικά τον φάκελο και μπορώ να αντιγράψω κανονικά, αλλά δεν υποστηρίζει long filenames και τα βγάζει όλα οπως να'ναι. Μήπως αν μετατρέψω όλο τον δίσκο σε FAT32 θα φτιαχτεί το πρόβλημα? Δε μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχει φάει. Απο'δω και πέρα τερμα το NTFS. FAT32 για να έχω την ησυχία μου. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ωστε να μπορέσω να αποκτήσω πρόσβαση στον φάκελο αυτόν, και να τον αντιγράψω σε αλλο δίσκο? Ευχαριστώ. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts