Jump to content

Παγοδρόμια

trod
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει παγοδρομιο στην Μαρινα του Φλοισβου για οσους ενδιαφερονται

κοστιζει 10 ευρω την μια ωρα (με ενοικιαση παγοπεδιλων)

ο τυπος που ειναι εκει μου ειπε οτι ειναι ανοιχτα 10πρωι-10 βραδυ

και θα ειναι μεχρι 10 Ιανουαριου

ωωωωωω πολυ καλο!

που ακριβως βρισκεται? η μαρινα του Φλοισβου ειναι αυτη πισω απο το kitchen bar? :)

• Απαντήσεις 94
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι εκει εννοω

Μαρινα Φλοισβου λεγεται, εχουν ανοιξει πολλα μαγαζια εκει σαν υπαιθριο εμπορικο κεντρο, καφετεριες κλπ

δεν ειναι τιποτε το φοβερο αλλα στους τυφλους κυριαρχει ο μονοφθαλμος

ΘΑ ΠΑΩ ΣΙΓΟΥΡΑ

logika trokantero ennoei...sto aberof

koitaqxte na dite oloi emeois fteme pou den exoume twra pagodromio

giati den to stirizoume pragmatika kai oloi katigorouste to K.Xatsia8anasiou

alla toulaxiston autos mas parixe pagodromio twra oloi oi alloi oti kai na lene

den mas parexoun tipota kai stin teliki an exw pagodromio na patinarw den me noiazei

poios pernei tin epixorigisi...twra osi 8eloun pagodromio prepoi na to stirixoun...

auto ixa na pw oi perisoteroi xerete kala poios eimai kai gia osous pigan na kanoun magies

fagane to kefalaki tous perisi kai polu pi8anon na min exoun 8esi kan sto kainourio pagodromio

...gia auto ta stomatakia klista kai na min lene megales kouventes giati o koiklos mas einai

mikros kai ola ma8euonte...idi 5 atoma 8a einai ektos...kali sinexia kai na agapate to a8lima...twra oi upolipoi 8a me dite sto pagodromio opou kai an anixei...tin agapi mou mexi tote kai patinareta mexri 8anatou

για πες μας και ποιος εισαι

koitaqxte na dite oloi emeois fteme pou den exoume twra pagodromio

giati den to stirizoume pragmatika kai oloi katigorouste to K.Xatsia8anasiou

alla toulaxiston autos mas parixe pagodromio twra oloi oi alloi oti kai na lene

den mas parexoun tipota kai stin teliki an exw pagodromio na patinarw den me noiazei

poios pernei tin epixorigisi...twra osi 8eloun pagodromio prepoi na to stirixoun...

auto ixa na pw oi perisoteroi xerete kala poios eimai kai gia osous pigan na kanoun magies

fagane to kefalaki tous perisi kai polu pi8anon na min exoun 8esi kan sto kainourio pagodromio

...gia auto ta stomatakia klista kai na min lene megales kouventes giati o koiklos mas einai

mikros kai ola ma8euonte...idi 5 atoma 8a einai ektos...kali sinexia kai na agapate to a8lima...twra oi upolipoi 8a me dite sto pagodromio opou kai an anixei...tin agapi mou mexi tote kai patinareta mexri 8anatou

geia sas paidia.thelw na paw se pagodromio.den exw paei pote k thelw na pae san trelos.uparxei kapoios pou na min exei thn entuposi alla na xerei sigoura pou tha brw?euxaristw giati to endiaferon sas.filakia k kales giortes sas euxomai

δεν ξερω ποσο πιο απλα μπορω να το πω

ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΦΛΟΙΣΒΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ

ειναι ανοιχτο απο 10 το πρωι μεχρι 10 το απογευμα θα ειναι εκει μεχρι 7 η 10 Ιανουριου (δεν θυμαμαι ακριβως την ημερομηνια

δεν νομιζω οτι εχει, ουτε μου το ειπαν, ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΕΔΩΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΟΥ 10ΕΥΡΩ, ΦΟΡΕΣΑ ΤΑ ΠΑΓΟΠΕΔΙΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ειναι απο παγο οχι κατι γυφτιες που εχουν κατι πλαστικα πλακακια που απλα γλιστρανε

geia sas paidia.thelw na paw se pagodromio.den exw paei pote k thelw na pae san trelos.uparxei kapoios pou na min exei thn entuposi alla na xerei sigoura pou tha brw?euxaristw giati to endiaferon sas.filakia k kales giortes sas euxomai

Χθες πηγα στο παγοδρομιο στο cosmos.μεχρι χθες ηταν δωρεαν για διαφημιστικους λογους οποτε για οση ωρα ηθελα εκανα πατιναζ(λεμε τωρα,δεν ηταν καν παγος αλλα μου εφυγε το αχτι...)Η κανονικη τιμη ειναι 8 ευρω την ωρα!:)

sthn Larissa re paidia exei pagodromio sthn neapolh kai anoikse ton noemvrio!!!:happy:

to opoio einai mikro alla o kosmos pigenei ( 7 eurw/ wra me ta pagopedila - 5eurw foititiki timi)

na prosthesw oti exei pagodromio k sta carrefour larisas ..

IPHONE 4 The Ultimate

βαζουν κατι πλαστικα πλακακια που συνδεονται μεταξυ τους σαν παζλ

αυτα ειναι ιδιαιτερα λεια και γλιστρανε, σου δινουν και κατι πεδιλα που προφανος δεν εχουν λεπιδα απο μεταλο απο κατω αλα απο ενα αλλο υλικο, και κλεινεις τα ματια και φανταζεσαι οτι εισαι σε παγοδρομιο

δεν ηταν καν παγος αλλα τι ητανε?

βαζουν κατι πλαστικα πλακακια που συνδεονται μεταξυ τους σαν παζλ

αυτα ειναι ιδιαιτερα λεια και γλιστρανε, σου δινουν και κατι πεδιλα που προφανος δεν εχουν λεπιδα απο μεταλο απο κατω αλα απο ενα αλλο υλικο, και κλεινεις τα ματια και φανταζεσαι οτι εισαι σε παγοδρομιο

τεφλον πρεπει να ηταν.Και με ανοιχτα ματια ομως φαινεται σαν παγος!

απο μακρυα ναι (1 χιλιομετρο)

εγω φαινεται οτι εχω σουπερ ματια και μηχανημα με ακτινες που ανελυσα το υλικο :) :)

τεφλον πρεπει να ηταν.Και με ανοιχτα ματια ομως φαινεται σαν παγος!

σημερα ηταν δωρεαν στο cosmos!

δυο ωρες εκανα!

χαχαχαχαχα

• 11 months later...
Μπορεί ένα χρόνο να έχει μείνει ανενεργό το thread αλλά ήρθα να το ξαναζωντανέψω :p Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει κανένα παγοδρόμιο στην Αθήνα ή τουλάχιστον κοντά στην Αθήνα?
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Έχει και στα village στου Ρέντη μια ωραία πίστα ...για καλές τούμπες!:)

Πήγα προχθές και έκανα - πολύ γέλιο! Δυνατή ωραία μουσική , και γενικά ένα προσωπικό από 7-8 άτομα πολύ συνεργάσιμο και πρόθυμο να σε βοηθήσει - ειδικά αν είσαι αρχάριος!

Μαζεύεται και αρκετός κόσμος γύρω από την πίστα για να σε θαυμάσει να πέφτεις με την μούρη στον πάγο!

Πέρασα ωραία πάντως, μιας και μέσα στην πίστα πέφτει πολύ γέλιο - δεν ξέρω αν τα 10 ευρώ για μια ώρα είναι φυσιολογική τιμή για κάτι ανάλογο...δεν έχω κάνει και αλλού να ξέρω!

Αν και δεν κρατάνε και ώρα για να σε βγάλουν ...εγώ έκανα γύρω στη 1.30 ώρα και έφυγα μόνος τελικά μιας και άρχισαν να πονάνε τα κόκαλά μου από τις τούμπες!:cry::dance:

copa copana...το εχουν κανει χειμωνιατικο!!!:D

Ωχ καλό μου ακούγεται !!!!!

Έχει και στα village στου Ρέντη μια ωραία πίστα ...για καλές τούμπες!:)

Πήγα προχθές και έκανα - πολύ γέλιο! Δυνατή ωραία μουσική , και γενικά ένα προσωπικό από 7-8 άτομα πολύ συνεργάσιμο και πρόθυμο να σε βοηθήσει - ειδικά αν είσαι αρχάριος!

Μαζεύεται και αρκετός κόσμος γύρω από την πίστα για να σε θαυμάσει να πέφτεις με την μούρη στον πάγο!

Πέρασα ωραία πάντως, μιας και μέσα στην πίστα πέφτει πολύ γέλιο - δεν ξέρω αν τα 10 ευρώ για μια ώρα είναι φυσιολογική τιμή για κάτι ανάλογο...δεν έχω κάνει και αλλού να ξέρω!

Αν και δεν κρατάνε και ώρα για να σε βγάλουν ...εγώ έκανα γύρω στη 1.30 ώρα και έφυγα μόνος τελικά μιας και άρχισαν να πονάνε τα κόκαλά μου από τις τούμπες!:cry::dance:

Φαντάζομαι ότι θα γίνεται ψιλοπανικός όμως για να μπείς.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Και στου Μύλου (Θεσ/νίκη) 10ε την ώρα το έχουν. Ψιλοακριβό αλλά whatever.
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Φαντάζομαι ότι θα γίνεται ψιλοπανικός όμως για να μπείς.

Όχι ρε συ , μια χαρά ήταν! ... η εξυπηρέτηση πολύ γρήγορη και καλή!

Και να πω και κάτι σημαντικό που ξέχασα ...~ ούτε σε club με γυναικείο πάρτυ δεν έχω δει τόσα μωρά..... να κάνουν ακροβατικές τούμπες στην πίστα, χαμός γινόταν!:cool:

Ρώτησα και ένα παιδί εκεί , για κάνα 3 μήνες θα είναι ανοιχτό!

Υ.γ. ξαναναλέω , μια φορά έχω πάει ... μην πάρω στον λαιμό μου κανέναν ... μπορεί να έτυχε και να ήταν όλα ρόδινα όταν πήγα!

copa copana...το εχουν κανει χειμωνιατικο!!!:D

Έχει πάει κανένας;; το χω δει στο site το χειμωνιάτικο και δείχνει εντυπωσιακό και τεράστιο αφού ολες οι καλοκαιρινές εγκαταστάσεις έχουν μετατραπεί σε ένα τεράστιο παγοδρόμιο. Αλλά από κοντά δε ξέρω πως είναι, αν πήγε κανένας ας αναφέρει και τιμή εισόδου;; Φαντάζομαι θα ναι με είσοδο και όχι με ώρα.

ΥΓ: Δεν υπήρχε και ένα καινούργιο σχετικά παγοδρόμιο στο Μαρούσι κάπου στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις;; λειτουργεί;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw