kakofonixx Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 εχει παγοδρομιο στην Μαρινα του Φλοισβου για οσους ενδιαφερονται κοστιζει 10 ευρω την μια ωρα (με ενοικιαση παγοπεδιλων) ο τυπος που ειναι εκει μου ειπε οτι ειναι ανοιχτα 10πρωι-10 βραδυ και θα ειναι μεχρι 10 Ιανουαριου ωωωωωω πολυ καλο! που ακριβως βρισκεται? η μαρινα του Φλοισβου ειναι αυτη πισω απο το kitchen bar? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 sthn Larissa re paidia exei pagodromio sthn neapolh kai anoikse ton noemvrio!!!:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 ωωωωωω πολυ καλο! που ακριβως βρισκεται? η μαρινα του Φλοισβου ειναι αυτη πισω απο το kitchen bar? :) logika trokantero ennoei...sto aberof Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orck Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 ναι εκει εννοω Μαρινα Φλοισβου λεγεται, εχουν ανοιξει πολλα μαγαζια εκει σαν υπαιθριο εμπορικο κεντρο, καφετεριες κλπ δεν ειναι τιποτε το φοβερο αλλα στους τυφλους κυριαρχει ο μονοφθαλμος ΘΑ ΠΑΩ ΣΙΓΟΥΡΑ logika trokantero ennoei...sto aberof Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polidroso Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 koitaqxte na dite oloi emeois fteme pou den exoume twra pagodromio giati den to stirizoume pragmatika kai oloi katigorouste to K.Xatsia8anasiou alla toulaxiston autos mas parixe pagodromio twra oloi oi alloi oti kai na lene den mas parexoun tipota kai stin teliki an exw pagodromio na patinarw den me noiazei poios pernei tin epixorigisi...twra osi 8eloun pagodromio prepoi na to stirixoun... auto ixa na pw oi perisoteroi xerete kala poios eimai kai gia osous pigan na kanoun magies fagane to kefalaki tous perisi kai polu pi8anon na min exoun 8esi kan sto kainourio pagodromio ...gia auto ta stomatakia klista kai na min lene megales kouventes giati o koiklos mas einai mikros kai ola ma8euonte...idi 5 atoma 8a einai ektos...kali sinexia kai na agapate to a8lima...twra oi upolipoi 8a me dite sto pagodromio opou kai an anixei...tin agapi mou mexi tote kai patinareta mexri 8anatou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orck Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 για πες μας και ποιος εισαι koitaqxte na dite oloi emeois fteme pou den exoume twra pagodromio giati den to stirizoume pragmatika kai oloi katigorouste to K.Xatsia8anasiou alla toulaxiston autos mas parixe pagodromio twra oloi oi alloi oti kai na lene den mas parexoun tipota kai stin teliki an exw pagodromio na patinarw den me noiazei poios pernei tin epixorigisi...twra osi 8eloun pagodromio prepoi na to stirixoun... auto ixa na pw oi perisoteroi xerete kala poios eimai kai gia osous pigan na kanoun magies fagane to kefalaki tous perisi kai polu pi8anon na min exoun 8esi kan sto kainourio pagodromio ...gia auto ta stomatakia klista kai na min lene megales kouventes giati o koiklos mas einai mikros kai ola ma8euonte...idi 5 atoma 8a einai ektos...kali sinexia kai na agapate to a8lima...twra oi upolipoi 8a me dite sto pagodromio opou kai an anixei...tin agapi mou mexi tote kai patinareta mexri 8anatou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
method77 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Στον Παρνασσο ειχε 2 αλλα φετος δεν ανοιξε κανενα Παράθεση http://www.beatking.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andregiobits Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 geia sas paidia.thelw na paw se pagodromio.den exw paei pote k thelw na pae san trelos.uparxei kapoios pou na min exei thn entuposi alla na xerei sigoura pou tha brw?euxaristw giati to endiaferon sas.filakia k kales giortes sas euxomai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orck Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 δεν ξερω ποσο πιο απλα μπορω να το πω ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΦΛΟΙΣΒΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ειναι ανοιχτο απο 10 το πρωι μεχρι 10 το απογευμα θα ειναι εκει μεχρι 7 η 10 Ιανουριου (δεν θυμαμαι ακριβως την ημερομηνια δεν νομιζω οτι εχει, ουτε μου το ειπαν, ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΕΔΩΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΟΥ 10ΕΥΡΩ, ΦΟΡΕΣΑ ΤΑ ΠΑΓΟΠΕΔΙΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ειναι απο παγο οχι κατι γυφτιες που εχουν κατι πλαστικα πλακακια που απλα γλιστρανε geia sas paidia.thelw na paw se pagodromio.den exw paei pote k thelw na pae san trelos.uparxei kapoios pou na min exei thn entuposi alla na xerei sigoura pou tha brw?euxaristw giati to endiaferon sas.filakia k kales giortes sas euxomai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Χθες πηγα στο παγοδρομιο στο cosmos.μεχρι χθες ηταν δωρεαν για διαφημιστικους λογους οποτε για οση ωρα ηθελα εκανα πατιναζ(λεμε τωρα,δεν ηταν καν παγος αλλα μου εφυγε το αχτι...)Η κανονικη τιμη ειναι 8 ευρω την ωρα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 sthn Larissa re paidia exei pagodromio sthn neapolh kai anoikse ton noemvrio!!!:happy: to opoio einai mikro alla o kosmos pigenei ( 7 eurw/ wra me ta pagopedila - 5eurw foititiki timi) na prosthesw oti exei pagodromio k sta carrefour larisas .. Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 na prosthesw oti exei pagodromio k sta carrefour larisas .. xm... auto den to ksera! endiaferwn!!!:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 δεν ηταν καν παγος αλλα τι ητανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orck Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 βαζουν κατι πλαστικα πλακακια που συνδεονται μεταξυ τους σαν παζλ αυτα ειναι ιδιαιτερα λεια και γλιστρανε, σου δινουν και κατι πεδιλα που προφανος δεν εχουν λεπιδα απο μεταλο απο κατω αλα απο ενα αλλο υλικο, και κλεινεις τα ματια και φανταζεσαι οτι εισαι σε παγοδρομιο δεν ηταν καν παγος αλλα τι ητανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 βαζουν κατι πλαστικα πλακακια που συνδεονται μεταξυ τους σαν παζλ αυτα ειναι ιδιαιτερα λεια και γλιστρανε, σου δινουν και κατι πεδιλα που προφανος δεν εχουν λεπιδα απο μεταλο απο κατω αλα απο ενα αλλο υλικο, και κλεινεις τα ματια και φανταζεσαι οτι εισαι σε παγοδρομιο τεφλον πρεπει να ηταν.Και με ανοιχτα ματια ομως φαινεται σαν παγος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orck Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 απο μακρυα ναι (1 χιλιομετρο) εγω φαινεται οτι εχω σουπερ ματια και μηχανημα με ακτινες που ανελυσα το υλικο :) :) τεφλον πρεπει να ηταν.Και με ανοιχτα ματια ομως φαινεται σαν παγος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 σημερα ηταν δωρεαν στο cosmos! δυο ωρες εκανα! χαχαχαχαχα Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Μπορεί ένα χρόνο να έχει μείνει ανενεργό το thread αλλά ήρθα να το ξαναζωντανέψω :p Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει κανένα παγοδρόμιο στην Αθήνα ή τουλάχιστον κοντά στην Αθήνα? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
think_2b Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 copa copana...το εχουν κανει χειμωνιατικο!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Έχει και στα village στου Ρέντη μια ωραία πίστα ...για καλές τούμπες!:) Πήγα προχθές και έκανα - πολύ γέλιο! Δυνατή ωραία μουσική , και γενικά ένα προσωπικό από 7-8 άτομα πολύ συνεργάσιμο και πρόθυμο να σε βοηθήσει - ειδικά αν είσαι αρχάριος! Μαζεύεται και αρκετός κόσμος γύρω από την πίστα για να σε θαυμάσει να πέφτεις με την μούρη στον πάγο! Πέρασα ωραία πάντως, μιας και μέσα στην πίστα πέφτει πολύ γέλιο - δεν ξέρω αν τα 10 ευρώ για μια ώρα είναι φυσιολογική τιμή για κάτι ανάλογο...δεν έχω κάνει και αλλού να ξέρω! Αν και δεν κρατάνε και ώρα για να σε βγάλουν ...εγώ έκανα γύρω στη 1.30 ώρα και έφυγα μόνος τελικά μιας και άρχισαν να πονάνε τα κόκαλά μου από τις τούμπες!:cry::dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 copa copana...το εχουν κανει χειμωνιατικο!!!:D Ωχ καλό μου ακούγεται !!!!! Έχει και στα village στου Ρέντη μια ωραία πίστα ...για καλές τούμπες!:) Πήγα προχθές και έκανα - πολύ γέλιο! Δυνατή ωραία μουσική , και γενικά ένα προσωπικό από 7-8 άτομα πολύ συνεργάσιμο και πρόθυμο να σε βοηθήσει - ειδικά αν είσαι αρχάριος! Μαζεύεται και αρκετός κόσμος γύρω από την πίστα για να σε θαυμάσει να πέφτεις με την μούρη στον πάγο! Πέρασα ωραία πάντως, μιας και μέσα στην πίστα πέφτει πολύ γέλιο - δεν ξέρω αν τα 10 ευρώ για μια ώρα είναι φυσιολογική τιμή για κάτι ανάλογο...δεν έχω κάνει και αλλού να ξέρω! Αν και δεν κρατάνε και ώρα για να σε βγάλουν ...εγώ έκανα γύρω στη 1.30 ώρα και έφυγα μόνος τελικά μιας και άρχισαν να πονάνε τα κόκαλά μου από τις τούμπες!:cry::dance: Φαντάζομαι ότι θα γίνεται ψιλοπανικός όμως για να μπείς. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Και στου Μύλου (Θεσ/νίκη) 10ε την ώρα το έχουν. Ψιλοακριβό αλλά whatever. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Φαντάζομαι ότι θα γίνεται ψιλοπανικός όμως για να μπείς. Όχι ρε συ , μια χαρά ήταν! ... η εξυπηρέτηση πολύ γρήγορη και καλή! Και να πω και κάτι σημαντικό που ξέχασα ...~ ούτε σε club με γυναικείο πάρτυ δεν έχω δει τόσα μωρά..... να κάνουν ακροβατικές τούμπες στην πίστα, χαμός γινόταν!:cool: Ρώτησα και ένα παιδί εκεί , για κάνα 3 μήνες θα είναι ανοιχτό! Υ.γ. ξαναναλέω , μια φορά έχω πάει ... μην πάρω στον λαιμό μου κανέναν ... μπορεί να έτυχε και να ήταν όλα ρόδινα όταν πήγα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Στην Λαρισα ξερει κανενας φετος αν εχει και αν ναι που?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 copa copana...το εχουν κανει χειμωνιατικο!!!:D Έχει πάει κανένας;; το χω δει στο site το χειμωνιάτικο και δείχνει εντυπωσιακό και τεράστιο αφού ολες οι καλοκαιρινές εγκαταστάσεις έχουν μετατραπεί σε ένα τεράστιο παγοδρόμιο. Αλλά από κοντά δε ξέρω πως είναι, αν πήγε κανένας ας αναφέρει και τιμή εισόδου;; Φαντάζομαι θα ναι με είσοδο και όχι με ώρα. ΥΓ: Δεν υπήρχε και ένα καινούργιο σχετικά παγοδρόμιο στο Μαρούσι κάπου στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις;; λειτουργεί;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts