rage_eldar Δημοσιεύτηκε February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 10, 2006 Εχω 3 μερες τωρα που προσπαθω να βρω πως θα κανω ενα φακελο κρυφο. Κανω τη γνωστη διαδικασια οπως και σε κανονικο pc,δηλαδη βαζω το τικ στο hidden,αλλα μολις παταω οκ και ξαναπαω properties το τικ βγαινει μονο του. Καμια ιδεα?ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι κατι απλο αλλα σαν νεος χρηστης δε μπορω να το βρω:)Μιλαω για το qtek s100 με windows 2003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rage_eldar Δημ. February 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Kanenas de kserei pos?opoiadhpote voitheia dekth,einai poly shmantiko gia mena na kratao kryfa arxeia gia kodikus kai pin eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 ακόμα και αν το βρείς δεν νομίζω πως θα είναι ότι πιο ασφαλές να έχεις passwords σε ένα απλό αρχειάκι με μόνη προστασία, την επιλογή κρυφό. Υπάρχουν προγράμματα που χρησιμοποιούν >64 bits κωδικοποιήση για αυτό το σκοπό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rage_eldar Δημ. February 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 S'eyxaristo poly gia thn apanthsh file mou,mporeis na mu peis kapoio kalo programma tou eidous? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 ewallet by Illiumsoft Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rage_eldar Δημ. February 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Eyxaristo:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts