minovg Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Συγνώμη ρε παιδιά...Θα πάρετε τηλ το ταίρι σας και δεν θα το σηκώνει και δεν θα πείτε τίποτα????Δεν θα ανησυχήσετε??Δεν θα θέλετε να ξέρετε πού είναι και αν είναι καλά...???? Επίσης...Θα είστε μαζί και μπορεί να κοιτάξει μια άλλη/ον και δεν θα πείτε τίποτα??? Καταρχάς δεν υπάρχει περίπτωση να την πάρω τηλέφωνο και να μην το σηκώνει. :p Μόνο αν είναι στο μπάνιο ή στο οικογενειακό τραπέζι. Ένα το κρατούμενο. Κατά δεύτερο σε μια πολύ καλή και ειλικρινή σχέση ξέρουμε κάθε στιγμή και κάθε λεπτό πού είναι ο άνθρωπός μας. Άμα κοιτάξει έναν άλλον θα της το πω απλά σε μορφή ναζιού. Δε θα κάνω και σκηνικό... Όπως το αντίστοιχο περιμένω και από την ίδια. Άν περάσει δηλαδή μια θεογκόμ... με μίνι, μπούστα, κλπ. θα έχει την απαίτηση η κοπέλα μου να γυρίσω το κεφάλι από αλλού; :p Άλλο το ένα άλλο το άλλο όμως. Το ωραίο το θαυμάζουμε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πάω και θα κάνω κάτι μαζί της. Άλλωστε τότε τι ρόλο παίζει η εμπιστοσύνη; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Συγνώμη ρε παιδιά...Θα πάρετε τηλ το ταίρι σας και δεν θα το σηκώνει και δεν θα πείτε τίποτα????Δεν θα ανησυχήσετε??Δεν θα θέλετε να ξέρετε πού είναι και αν είναι καλά...????[/QOUPTE] Aλλο ανησυχθια και αλλο αναφορα που ησουν και γιατι δεν το σηκωνες. Χωρις να ναφερομαι σε εσενα (προς Θεου!) ξερω παααααρα πολλα ατομα που βαζουν μπροστα την ταμπελιτσα της και καλα ανησυχια ενω το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να τους δωσει πιστη αναφορα ο αλλος ή η αλλη που ηταν και δεν απανταγε.Και δεν μιλαω για μια ολοκληρη μερα ή ωρες, αλλα εστω και μιση ωρα, μια ωρα.:!: Μπορει οντως και να ανησυχησε, αλλα οταν ανησυχεις του λες του αλλου "που ησουν βρε παιδι μου;/ανησυχησα!" Δεν του βγαζεις την πιστη να σου πει που ηταν, τι εκανε γιατι δεν το σηκωσε για 28λεπτα και 43 δευτερολεπτα που τον εψαχνες κτλ κτλ. Ειλικρινα η "ανησυχια πλεον εχει γινει για πολλους υπερ-ζηλιαρηδες "σανιδα σωτηριας-διακιολογιας"! Επίσης...Θα είστε μαζί και μπορεί να κοιτάξει μια άλλη/ον και δεν θα πείτε τίποτα??? Να κοιταξει αλλον...οχι δεν θα εκανα κατι. Απο κοιταγμα σε κοιταγμα υπαρχει διαφορα.Και προσωπικα δεν πιστευω ποτε να ημουν μαζι με μια κοπελα που θα ξελιγονοταν (οπως και αν γραφεται...:p ) για οποιον περναγε απο μπροστα της. Δηλαδη οι κοπελες που ηταν στο πλευρο μου ΔΕΝ ειχαν αναγκη να τους τρεξουν τα σαλια για καποιον που πεναγε απο μπροστα τους.Ειτε γιατι ηταν "κατασταλαγμενες" ειτε γιατι τους εδινα τοσα που ΔΕΝ χρειαζοταν να τους βγουν τα ματια για καποιον αλλο.;) Τωρα ειλικρινα να περασει ενας με τελειο σωμα και πει η κοπελα μου "ΠΩ!Τι σωματαρα ειναι αυτη!",ειλικρινα δεν θα με πειραξει. Γι' αυτο λεω απο κοιταγμα σε "κοιταγμα" υπαρχει μεγαλη διαφορα.μια διαφορα που καποιος που ζηλευει πολυ ΔΕΝ μπορει να την διακρινει.;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. February 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Καλά δεν είπα ότι θα γίνει και πόλεμος αν κοιτάξει μία άλλη ΑΛΛΑ ότι θα το αναφέρω..Ναί θα το αναφέρω(με το ναζάκι μου κλπ)..Και μίλησα για απλά κοίταγμα...Όχι να του πέσουν τα σάλια κλπ..Μιλάμε απλά για κοίταγμα... Όσο για το τηλ. επειδή και μένα το σηκώνει ΠΑΝΤΑ όποτε παίρνω,μία στις τόσες αν τύχει να μην το σηκώσει εμένα η καρδιά μου πάει 30 φορές στην Αμερική και έρχεται..Γιατί πραγματικά ανησυχώ..Εκεί που θα ζηλέψω είναι να ξέρω ότι είναι έξω(σε διασκέδαση κλπ πράγμα σπάνιο)και να μη μου το σηκώνει...ΕΚΕΙ ζηλεύω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Εκεί που θα ζηλέψω είναι να ξέρω ότι είναι έξω(σε διασκέδαση κλπ πράγμα σπάνιο)και να μη μου το σηκώνει...ΕΚΕΙ ζηλεύω... Και έχεις δλδ την απαίτηση όταν είναι έξω να είναι πάνω από το κινητό? Όταν βγαίνεις, βγαίνεις για να ξεσκάσεις, όχι για να ασχολείσαι όλη την ώρα με ένα κινητό. Εμένα με ενοχλεί αυτό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Να είμαι έξω και η κοπέλα μου να έχει την απαίτηση να κάθομαι πάνω από το κινητό. Σου χαλάει όλη την έξοδο αυτό το πράγμα Stalitsa. Επίσης, όταν βγαίνεις θες να ηρεμήσεις, όχι να έχεις το μυαλό σου στον/στην άλλο/η που είναι μέσα και μπορεί να ανησυχεί/ζηλεύει. Αν το κάνεις αυτό άστα βράστα μετά. Συμβουλή λοιπόν.. Όταν ο άλλος βγαίνει μην τον αρχίζεις στα τηλέφωνα, η αν τον πάρεις και δεν το σηκώσει μην του πεις μετά όταν τον πετύχεις στο τηλέφωνο ότι ανησυχούσες. Οι άντρες ειδικά ξενερώνουν με κάτι τέτοια. Είναι δηλητήριο για μια σχέση να ξέρεις ότι ο άλλος είναι πολύ εξαρτημένος από σένα, ή ότι ό,τι κι αν κάνεις ο άλλος έχει συνέχεια την έγνοια σου. Τα πράγματα πρέπει να είναι πιο χαλαρά. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Και έχεις δλδ την απαίτηση όταν είναι έξω να είναι πάνω από το κινητό? Όταν βγαίνεις, βγαίνεις για να ξεσκάσεις, όχι για να ασχολείσαι όλη την ώρα με ένα κινητό. Εμένα με ενοχλεί αυτό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Να είμαι έξω και η κοπέλα μου να έχει την απαίτηση να κάθομαι πάνω από το κινητό. Σου χαλάει όλη την έξοδο αυτό το πράγμα Stalitsa. Επίσης, όταν βγαίνεις θες να ηρεμήσεις, όχι να έχεις το μυαλό σου στον/στην άλλο/η που είναι μέσα και μπορεί να ανησυχεί/ζηλεύει. Αν το κάνεις αυτό άστα βράστα μετά. Συμβουλή λοιπόν.. Όταν ο άλλος βγαίνει μην τον αρχίζεις στα τηλέφωνα, η αν τον πάρεις και δεν το σηκώσει μην του πεις μετά όταν τον πετύχεις στο τηλέφωνο ότι ανησυχούσες. Οι άντρες ειδικά ξενερώνουν με κάτι τέτοια. Είναι δηλητήριο για μια σχέση να ξέρεις ότι ο άλλος είναι πολύ εξαρτημένος από σένα, ή ότι ό,τι κι αν κάνεις ο άλλος έχει συνέχεια την έγνοια σου. Τα πράγματα πρέπει να είναι πιο χαλαρά. Προσυπογραφω...:!: Και μην μου πειτε τωρα οτι κι οταν μπορει να βγει βολτα τα τηλεφωμηματα ειναι για να δει καποιος αν ειναι καλα το αγορι ή η κοπελα του...;) Ελεγχος ειναι... Και ναι ειναι πολυ σπαστικο,ενοχλητικο,κουραστικο να βγαινω και να δεχομαι τηλεφωνημα για να δει τι κανω και που ειμαι. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Να σας πω, εγώ που συμφωνώ απολυτα μαζί σας, έχω αντρική νοοτροπία?:p Καλά, είμαι παντρεμένη χρόνια, αλλά και στην αρχή της σχέσης μας, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω έλεγχο. Αισθανόμουν ότι ξεκατίνιαζα, όχι μόνο τον εαυτό μου αλλά και τη σχέση μας. Οχι μονο κανεις τον άλλον να νιώθει ασφυκτικά, αλλά πως να το πω βρε παιδί μου, ταπεινώνεσαι κιόλας. Ασε το ρεζίλεμα στους φίλους του μπροστά που του γίνεται! Οσο για τις ανησυχίες, ε, τι να του συμβεί πια όταν βγει με αντροπαρέα? Να πιει κανένα ποτηράκι παραπάνω και να 'χει την επομενη πονοκέφαλο. Αυτό και μονο θα είναι η ..τιμωρία του :lol: Κι ύστερα, για σκέψου, να βγαινες εσύ με τις φίλες σου και να χτύπαγε το τηλέφωνο για να σε ρωτήσει τι κάνεις και αν είσαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. February 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Παιδιά cool λίγο....Ένα σας λέω και φαντάζεστε 1.500 πράγματα παραπάνω μου φαίνεται... Δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που όποτε βγαίνει ο σύντροφος τους θα πάρουν 1.000 τηλ. και θα κάνουν ανάκριση...Μπορώ να σας πώ ότι πολλές φορές όταν βγαίνει και το μήνυμα σκέφτομαι να του το στείλω...ΑΛΛΑ όταν για κάποιο λόγο τύχει να τον πάρω τηλ.και να μην το σηκώσει και περάσει κάποια ώρα και δεν το ξανασηκώσει ε τότε σπάζομαι...Και του λέω πού είσαι κλπ γιατί και ανησυχώ και ζηλεύω(πες οτι ζηλέυω πιο πολύ)..Εγώ δεν το βρίσκω τόσο υπερβολικό..Είναι ζήλια αλλά για μένα όχι παθολογική...Τώρα αν εσείς το θεωρείτε παθολογική ζήλεια..Έχουμε διαφορετικά κριτήρια όπως ο καθένας εδώ μέσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Παιδιά cool λίγο....Ένα σας λέω και φαντάζεστε 1.500 πράγματα παραπάνω μου φαίνεται... Δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που όποτε βγαίνει ο σύντροφος τους θα πάρουν 1.000 τηλ. και θα κάνουν ανάκριση...Μπορώ να σας πώ ότι πολλές φορές όταν βγαίνει και το μήνυμα σκέφτομαι να του το στείλω...ΑΛΛΑ όταν για κάποιο λόγο τύχει να τον πάρω τηλ.και να μην το σηκώσει και περάσει κάποια ώρα και δεν το ξανασηκώσει ε τότε σπάζομαι...Και του λέω πού είσαι κλπ γιατί και ανησυχώ και ζηλεύω(πες οτι ζηλέυω πιο πολύ)..Εγώ δεν το βρίσκω τόσο υπερβολικό..Είναι ζήλια αλλά για μένα όχι παθολογική...Τώρα αν εσείς το θεωρείτε παθολογική ζήλεια..Έχουμε διαφορετικά κριτήρια όπως ο καθένας εδώ μέσα.. Και ο τρελός δεν παραδέχεται ότι είναι τρελός.:X :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Επίσης...Θα είστε μαζί και μπορεί να κοιτάξει μια άλλη/ον και δεν θα πείτε τίποτα??? Το μονο που καταφερνεις ειναι να τον κανεις να συμπεριφερεται σαν πεινασμενο κογιοτ (αουουουουου...) οταν βγαινει μονος του. Οι πιεσμενοι παντα κανουν τα μεγαλυτερα κερατα (ασε που γινονται και γραφικοι οταν βρεθουν μονοι). Την επομενη φορα που θα δεις καμια σουπερ-ντουπερ δειξτου την και πεστου "καλη ε;". Κατα πασα πιθανοτητα θα κοιταξει λιγο, θα πει ναι και μετα θα αλλαξει θεμα. Απο την αλλη, αν αρχισει και κανει σαν κογιοτ, σχολασε τον, λιγουρης ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Παιδιά cool λίγο....Ένα σας λέω και φαντάζεστε 1.500 πράγματα παραπάνω μου φαίνεται... Δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που όποτε βγαίνει ο σύντροφος τους θα πάρουν 1.000 τηλ. και θα κάνουν ανάκριση...Μπορώ να σας πώ ότι πολλές φορές όταν βγαίνει και το μήνυμα σκέφτομαι να του το στείλω...ΑΛΛΑ όταν για κάποιο λόγο τύχει να τον πάρω τηλ.και να μην το σηκώσει και περάσει κάποια ώρα και δεν το ξανασηκώσει ε τότε σπάζομαι...Και του λέω πού είσαι κλπ γιατί και ανησυχώ και ζηλεύω(πες οτι ζηλέυω πιο πολύ)..Εγώ δεν το βρίσκω τόσο υπερβολικό..Είναι ζήλια αλλά για μένα όχι παθολογική...Τώρα αν εσείς το θεωρείτε παθολογική ζήλεια..Έχουμε διαφορετικά κριτήρια όπως ο καθένας εδώ μέσα.. Stalitsa ενα πραγμα θα σου πω καλη μου. Πρωτον πιστευω οτι ολοι ειμαστε cool ετσι δεν ειναι; Δευτερον οταν λες κατι που εμεις μπορει να εχουμε αλλη γνωμη δεν σημαινει ουτε οτι φαντζοματε 1500 πραγματα παραπανω ουτε οτι αυτα που γραφουμε ειναι για να βαλουν εσενα σαν stalitsa.:!: Aπλως με ορισμενα που γραφεις, που γραφω που γραφει ο καθενας μας, καποιος βρισκει βημα για να πει αν συμφωνει ή οχι.;) Και το οτι τα ναλυει δεν σημαινει οτι λεει ασχετα ή οτι ξεφευγει.(Εδω κολλαει αυτο που λες οτι φανταζομαστε αλλα) Αλλιως να περιοριστουν οι απαντησεις μας, σε "δεν ζηλευω" και "ζηλευω" να τελειωνει η υποθεση.:p Αυτα τα γραφω γενικα επι της ευκαιριας.Και φυσικα απολυτα φιλικα. Τωρα απο εκει και περα οντως για εσενα μπορει να μην φενεται υπερβολικο. Το ιδιο και για το αγορι σου. Κι εγω αν βγω και τυχει εκεινη την μερα και για καποιους λογους με παρει και 2 και τρεις φορες η κοπελα μου δεν θα πω τιποτα...δεν ειμαι κανενας "Ουνος" να λαμπαδιαζω με το παραμικρο! Αν δω ομως οτι καθε φορα που βγαινω μονος πεφτει τηλεφωνημα-τα κτλ κτλ, προσωπικα το θεωρω υπερβολικο και με ενοχλει. Δεν μου δειχνει τοσο ανησυχια αλλα ζηλια.Και λεω οτι με ενοχλει οχι γιατι εχω να κρυψω κατι.(Γιατι πολλοι το σκετονται οτι "για να σε ενοχλει κατι κρυβεις!-Δεν αναφερομαι σε σενα!). Απλως με ενοχλει γιατι μου δειχνει οτι δεν με εμπιστευεται. Τωρα αν θεωρειτε παθολογικη ζηλεια ή οχι αυτο...τι να σας πω; Προσωπικα στα παντα ειμαι αρκετα "ελαστικος" αλλα οχι και ο Τιραμολα.:p Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Παιδιά cool λίγο....Ένα σας λέω και φαντάζεστε 1.500 πράγματα παραπάνω μου φαίνεται... Δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που όποτε βγαίνει ο σύντροφος τους θα πάρουν 1.000 τηλ. και θα κάνουν ανάκριση...Μπορώ να σας πώ ότι πολλές φορές όταν βγαίνει και το μήνυμα σκέφτομαι να του το στείλω...ΑΛΛΑ όταν για κάποιο λόγο τύχει να τον πάρω τηλ.και να μην το σηκώσει και περάσει κάποια ώρα και δεν το ξανασηκώσει ε τότε σπάζομαι...Και του λέω πού είσαι κλπ γιατί και ανησυχώ και ζηλεύω(πες οτι ζηλέυω πιο πολύ)..Εγώ δεν το βρίσκω τόσο υπερβολικό..Είναι ζήλια αλλά για μένα όχι παθολογική...Τώρα αν εσείς το θεωρείτε παθολογική ζήλεια..Έχουμε διαφορετικά κριτήρια όπως ο καθένας εδώ μέσα.. Μην τρελένεσαι κιόλας εντάξει!! συζήτηση κάνουμε και ο καθένας λέει την γνώμη του. Τα ίδια με σένα έκανε και η πρώτη γυναίκα μου (και λίγο χειρότερα). Ωσπου μια μέρα δεν άντεξα!! Και νομίζοντας ότι μετά από καιρό ότι βρήκα μια καλύτερη (και ξέροντας από το παρελθόν) έπεσα σε πολύ χειρότερη. Και για να μην νομίζεις ότι είμαι προκατελήμενος σου λέω αυτό, δεν θέλω να βγάζω διαζύγια αράδα και ούτε είμαι χαρούμενος γι'αυτό. Αλλα κάποια πράγματα έχουν και τα οριά τους. Και επειδή είσαι μικρή και απλά "σπάζεσε" όταν δεν σηκώνει το τηλέφωνο σκέψου λίγο πιο λογικά τι θα γίνει αν "σπαστεί" και ο άλλος για κάποιον άλλο λόγο. Όσο για το άν είναι παθολογική ή όχι η όποια μορφής ζήλια λές ότι έχεις θα σου πώ απλά αυτό και μην το πάρεις προσωπικά: ξέρεις κανένα τρελό που να λέει ότι είναι άρρωστος!! Θέλεις την γνώμη μου. Κάποια πράγματα που αφορούν την σχέση σου και νομίζεις ότι σε πειράζουν ή σε κάνουν να νιώθεις άσχημα, καλό θα είναι να τα συζητάς μαζί του, και από εκει θα καταλάβεις πιο πολλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. February 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 χαχαχαχαχ...Αυτό με τον τρελό που δεν παραδέχεται ότι είναι τρελός μου φάνηκε πολύ αστείο...:lol: Απο την άλλη συνεχίζω να πιστεύω ότι είμαι ζηλιάρα,μπορεί και πολύ ζηλιάρα κλπ αλλά όχι σε τόσο ακραίες καταστάσεις που έχω ακούσει... Και συνεχίζω το θέμα ρωτώντας:Πότε πρέπει να ζηλέψει ή να φοβιθεί ένας άνθρωπος???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 χαχαχαχαχ...Αυτό με τον τρελό που δεν παραδέχεται ότι είναι τρελός μου φάνηκε πολύ αστείο...:lol: Απο την άλλη συνεχίζω να πιστεύω ότι είμαι ζηλιάρα,μπορεί και πολύ ζηλιάρα κλπ αλλά όχι σε τόσο ακραίες καταστάσεις που έχω ακούσει... Και συνεχίζω το θέμα ρωτώντας:Πότε πρέπει να ζηλέψει ή να φοβιθεί ένας άνθρωπος???? Δυστυχώς ακόμη δεν έχω καταλάβει ειλικρινά πιο είναι το προβλημά σου? (πλάκα κάνω) :rolleyes: . Πάντως θα σου πώ την γνώμη πάνω στο θέμα που λες. Η ερώτηση που κάνεις είναι τελείος στον αέρα. Ποιος μπορεί να βάλει όρια στην ζήλια ή στον φόβο? Ακόμη και εσύ η ίδια δεν ξέρεις τα δικά σου όρια! Τι ρωτάς να μάθεις? Ασε που σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν "πρέπει". Σε κάλυψα λίγο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Και συνεχίζω το θέμα ρωτώντας:Πότε πρέπει να ζηλέψει ή να φοβιθεί ένας άνθρωπος???? Βρε Stalitsa μου, δεν υπάρχουν πρέπει σ' αυτά τα θέματα. Η άποψη μου (και την έχω πει παραπάνω), είναι, όταν η ζήλεια σου καθορίζει τη ζωή, σε φθείρει και βαραίνει τη σχέση σου, τότε, έχεις πρόβλημα. Δε λέω να μη ζηλέψεις, γυναίκα είσαι! Αλλά οταν αυτο το συναίσθημα αρχίζει και έχει τα ηνία στη ζωή σου, ε, τότε πρέπει να φοβηθείς. Τον εαυτο σου ασφαλως. Και να μην επιτρέψεις να ξανασυμβεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 σταλιτσα...αν εχεις σχεση μηνες...και ζηλευεις...ειναι κακο πιστευω... αν ειστε στην αρχη ενταξει φυσιολογικο ειναι να ψιλοζηλευεις και με τον καιρο θα σου φυγει... πως βλεπεις την αποψη μου? χαλαρος ε? σαν την πολη μου! :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. February 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Καταρχήν η garfield το δηλώνω δημοσίως είναι η αγαπημένη μου...(κοπελιά έχεις πολύ ωραίες απόψεις και της θέτεις πολύ πολύ όμορφα..) Γιατρέ μου nick_v τώρα το κατάλαβες ότι είμαι περίεργη και δύσκολη κατάσταση????Με κάλυψες... Όσο για σένα Billakossss προσπαθώ να σκέφτομαι χαλαρά όταν νιώθω ότι ανεβαίνει το αίμα μου στο κεφάλι επικύνδινα...:D Οκ είμαι πολύ ζηλιάρα,προσπαθώ να μη ζηλευώ να το ξανασκέφτομαι πριν μιλήσω και γίνει χαμός και και και ΑΛΛΑ όσο και να "παλεύω" να μην ζηλεύω και να μην το δείξω,μέσα μου πάντα θα ζηλέψω..Έστω και λίγο..Αυτό πώς αλλάζει??? Εσείς ποτέ δεν ζηλέψατε πολύ πολύ...?? Καλά σε αυτό το forum δεν υπάρχει ένας που να ζηλεύει???Σαν :alien: νιώθω...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Βρε Stalitsa μου κάτσε να απολαύσεις τον έρωτα σου και άσε τις ζήλειες! Αφού και με το να ζηλεύεις δεν κερδίζεις τίποτα! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Καταρχήν η garfield το δηλώνω δημοσίως είναι η αγαπημένη μου...(κοπελιά έχεις πολύ ωραίες απόψεις και της θέτεις πολύ πολύ όμορφα..) Γιατρέ μου nick_v τώρα το κατάλαβες ότι είμαι περίεργη και δύσκολη κατάσταση????Με κάλυψες... Όσο για σένα Billakossss προσπαθώ να σκέφτομαι χαλαρά όταν νιώθω ότι ανεβαίνει το αίμα μου στο κεφάλι επικύνδινα...:D Οκ είμαι πολύ ζηλιάρα,προσπαθώ να μη ζηλευώ να το ξανασκέφτομαι πριν μιλήσω και γίνει χαμός και και και ΑΛΛΑ όσο και να "παλεύω" να μην ζηλεύω και να μην το δείξω,μέσα μου πάντα θα ζηλέψω..Έστω και λίγο..Αυτό πώς αλλάζει??? Εσείς ποτέ δεν ζηλέψατε πολύ πολύ...?? Καλά σε αυτό το forum δεν υπάρχει ένας που να ζηλεύει???Σαν :alien: νιώθω...:cry: Μισό λεπτό γιατί θα με τρελάνεις! Το γιατρός που κολάει? Την γνώμη μου είπα απλά και μάλλον εσύ το είδες σαν συνταγή! Δεν ξέρω αν είσαι δύσκολη περίπτωση ή εύκολη, αλλά ξεκινώντας ένα τέτοιο θέμα λές σε όλους μία αδυναμία που νιώθεις για τον ευατό σου. Αν δεν κάνω λάθος νιώθεις μια ενοχή έστω και μικρή και προσπαθείς να πάρεις γνώμες για το πόσο φταίς ή όχι πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Κανείς δεν σου είπε ότι η ζήλια δεν είναι ανθρώπινο ελάτωμα, και σίγουρα για να είσαι μαζί ακόμα με το αγόρι σου σημαίνει πολλά και απο την μερία σου και από την μεριά του. Να προσέξεις αν κατάλαβες καλά σου λέω, γιατί θα στεναχωρήθείς πιο πολύ αν χάσεις ότι έχεις . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Stalitsa, και μόνο που με ειπες κοπελιά, σ' αγαπάωωωωωω!!!!!:D Είναι η εμπειρία των χρόνων, γι' αυτό και οι αποψεις μας διαφέρουνε. Κάποτε ζήλευα κι εγώ αρκούντως (:p ), αλλά όταν είδα πως αυτο κατέστρεφε τόσο εμένα όσο και τη σχέση μου (άσε που υποβίβαζα τόσο τον συντροφο μου, όσο και μένα) επιβλήθηκα στον εαυτό μου και το 'κοψα. Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλα, ο επιμένων νικά!:) Και η πλάκα είναι, πως όταν ξεκίνησα την πρώτη μου σχέση, καθόλου δε ζήλευα. Αλλά μετά την απιστία που έπεφτε συννεφο (είχα καταντήσει ο ταρανδος του αη Βασίλη), αυτο με καθόρισε και άρχισε να την πληρώνει ο επομενος. Ε, είπα, αρκετό κακό μου 'κανε ο πρώτος, δεν θα τον αφήσω να συνεχίσει να μου κάνει. Πες θέμα εγωισμου, πες ωρίμασα, το 'κοψα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Και συνεχίζω το θέμα ρωτώντας:Πότε πρέπει να ζηλέψει ή να φοβιθεί ένας άνθρωπος???? Στάλίτσα, δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ, αλλά σχετικά με αυτό που ρωτάς: σαφώς και μπορεί να υπάρξουν ενδείξεις που ακόμα και όσοι δεν ζηλεύουν σε κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να αρχίσουν να υποψιάζονται κάτι. Εγώ δεν ζηλεύω πολύ, αλλά αν ξαφνικά άρχιζε να βγαίνει μόνος του 5 φορές την εβδομάδα από κει που παλιότερα έβγαινε 1 φορά το εξάμηνο ή αν άκουγα περίεργα και μυστικά τηλεφωνήματα κλπ, σαφώς θα άρχιζα να ζηλεύω - μάλλον αυτό πλέον δεν θα ήταν απλή ζήλια, θα ήμουν σίγουρη ότι κάτι τρέχει. Πάντως μη ζηλεύεις (δηλ. μην ταλαιπωρείσαι) τζάμπα. Οι άντρες που είναι σε θέση να κάνουν κάτι (κέρατο) φαίνονται κατά την γνώμη μου από την αρχή και από τη γενικότερη συμπεριφορά τους. Οπότε αυτούς καλύτερα να τους έχει αποφύγει εξ αρχής. Επίσης, μια άλλη άποψη που έχω είναι ότι πολλές φορές παρασυρόμαστε από διάφορα που ακούμε δεξιά κ αριστερά και μεγαλοποιούμε τα πράγματα. Δεν είναι όλοι οι άντρες έτοιμοι να κερατώσουν με την πρώτη ευκαιρία.. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. February 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Μισό λεπτό γιατί θα με τρελάνεις! Το γιατρός που κολάει? Την γνώμη μου είπα απλά και μάλλον εσύ το είδες σαν συνταγή! Δεν ξέρω αν είσαι δύσκολη περίπτωση ή εύκολη, αλλά ξεκινώντας ένα τέτοιο θέμα λές σε όλους μία αδυναμία που νιώθεις για τον ευατό σου. Αν δεν κάνω λάθος νιώθεις μια ενοχή έστω και μικρή και προσπαθείς να πάρεις γνώμες για το πόσο φταίς ή όχι πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Κανείς δεν σου είπε ότι η ζήλια δεν είναι ανθρώπινο ελάτωμα, και σίγουρα για να είσαι μαζί ακόμα με το αγόρι σου σημαίνει πολλά και απο την μερία σου και από την μεριά του. Να προσέξεις αν κατάλαβες καλά σου λέω, γιατί θα στεναχωρήθείς πιο πολύ αν χάσεις ότι έχεις . Πλάκα έκανα...:( Δεν το είπα με κακό τρόπο...Ελπίζω να μη το πήρες στραβά ρε συ... Το θέμα το ξεκίνησα ύστερα απο μία συζήτηση με μία κοπέλα απο την σχολή και είπα να το θέσω και εδώ για να δώ και άλλες απόψεις...Ότι φταίω που ζηλεύω στην συγκεκριμένη(και μόνο περίπτωση και ελπίζω να μη με βγάλει λάθος ο καιρός)το ξέρω,απλά ήθελα να δώ και εσείς πώς και τί αισθάνεστε και πώς αντιμετωπίζετε καταστάσεις...Δεν το άνοιξα με σκοπό να λύσω κάποιο καθαρά και μόνο δικό μου πρόβλημα.. Όσο για αυτά που λέτε έχετε απόλυτο δίκιο και εύχομαι κάποια στιγμή να πετύχω αυτό που πέτυχε και η αγαπημένη μου garfield(garfield sorry αν σε έχω πρήξει αλλά σε έχω συμπαθήσει:D ).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 οff topic: Tην garfield πολλοι την εχουν συμπαθησει!!!!!:D Και φυσικα ενας απο αυτους ειναι ο υποφαινομενος!!!!!:D ΟΕΟ!!! Απο εκει και υστερα isolde συνηθως φαινονται απο την αρχη αυτοι και αυτες που ειναι να σου φορεσουν την "περικεφαλαια", αλλα εδω υπαρχουν δυο προβληματα... Πρωτων:Κυκλοφορουν πολλααααα σιγανα ποταμακια και σιγανοπαπαδιτσες που καθε αλλο παρα μπορεις να διακρινεις εξ αρχης τι καπνο φουμαρουν και δυτερον αν εισαι καψουρης μερικες φορες καθε αλλο παρα διακρινεις τετοια "σημαδια" απο τον υποψηφιο. (Γενικα μιλαω τωρα, ουτε αναφερομαι σε καποιον απο εδω ουτε την εχω πατησει...δοξα σοι ο Θεος!:D ) Τωρα οπως προειπα για εμενα η ζηλεια το μονο που κανει ειναι να περιοριζει και να πνιγει...οχι να αλλαζει μυαλα.;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Πλάκα έκανα...:( Δεν το είπα με κακό τρόπο...Ελπίζω να μη το πήρες στραβά ρε συ... Το θέμα το ξεκίνησα ύστερα απο μία συζήτηση με μία κοπέλα απο την σχολή και είπα να το θέσω και εδώ για να δώ και άλλες απόψεις...Ότι φταίω που ζηλεύω στην συγκεκριμένη(και μόνο περίπτωση και ελπίζω να μη με βγάλει λάθος ο καιρός)το ξέρω,απλά ήθελα να δώ και εσείς πώς και τί αισθάνεστε και πώς αντιμετωπίζετε καταστάσεις...Δεν το άνοιξα με σκοπό να λύσω κάποιο καθαρά και μόνο δικό μου πρόβλημα.. Όσο για αυτά που λέτε έχετε απόλυτο δίκιο και εύχομαι κάποια στιγμή να πετύχω αυτό που πέτυχε και η αγαπημένη μου garfield(garfield sorry αν σε έχω πρήξει αλλά σε έχω συμπαθήσει:D ).. Δεν πήρα τίποτα στραβά και μην στεναχωριέσε. Όσο για την φίλη σου την garfield μάλλον μιλάει έτσι λόγο πείρας και καλά κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Λόγω πείρας, δε θα πει τίποτα! Επαθα κι έμαθα :) off topic Μάριε κι εγωω ΟΕΟ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Την γκαρφηλντ πολλοι συμπαθησαν , τον SPiTFiR3 ουδεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts