oresti Δημοσιεύτηκε February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 9, 2006 Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόν, γράφω για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και καιρό. βασικά έχω δυο ερωτήματα. Λοιπόν, είχα αγοράσει ένα 300αρη δίσκο WD3000JS ή κατι τέτοιo, SATA. Ωραίο κομμάτι, έτσουξε :lol: , αλλά το κακό ήρθε πιο μετά... εκεί που απολάμβανα τα 150GB που είχα κατεβάσει απο το νετ, αρχισε να καπνίζει το pc... τεσπα, μητρική, μνήμη μπούλο. Ο επεξεργαστής ζει κανονικα, αλλα δεν ξέρω τι έγινε με τον δίσκο... Τον δοκίμασα σε ένα pc, που είχε PATA (IDE, όπως λέγεται) δίσκο, αλλά και υποδοχή SATA. Στο POST τον έβλεπε, αλλά όχι και στα Win. Ελπίζω να είναι απο drivers, ε?? (μακάρι) 2ο ερώτημα. Πήρα μια κάρτα PCI to SATA adaptor, και μόλις την βάζω στο pc, και το ανοίγω, ακούγεται σαν να παίρνει μπρος, αλλά η οθόνη δεν βγάζει τίποτα (δεν ανοίγει). Υποψιάζομαι conflict με τα IRQ, αλλά η μητρική είναι κάπως καινούργια (MSI το πρώτο μοντέλο με bluetooth, για το οποίο δεν έχω drivers (3o ερώτημα)), αρα θα έπρεπε να ανοίγει (?) any ideas??? Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόν, γράφω για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και καιρό. βασικά έχω δυο ερωτήματα. Λοιπόν, είχα αγοράσει ένα 300αρη δίσκο WD3000JS ή κατι τέτοιo, SATA. Ωραίο κομμάτι, έτσουξε :lol: , αλλά το κακό ήρθε πιο μετά... εκεί που απολάμβανα τα 150GB που είχα κατεβάσει απο το νετ, αρχισε να καπνίζει το pc... τεσπα, μητρική, μνήμη μπούλο. Ο επεξεργαστής ζει κανονικα, αλλα δεν ξέρω τι έγινε με τον δίσκο... Τον δοκίμασα σε ένα pc, που είχε PATA (IDE, όπως λέγεται) δίσκο, αλλά και υποδοχή SATA. Στο POST τον έβλεπε, αλλά όχι και στα Win. Ελπίζω να είναι απο drivers, ε?? (μακάρι) 2ο ερώτημα. Πήρα μια κάρτα PCI to SATA adaptor, και μόλις την βάζω στο pc, και το ανοίγω, ακούγεται σαν να παίρνει μπρος, αλλά η οθόνη δεν βγάζει τίποτα (δεν ανοίγει). Υποψιάζομαι conflict με τα IRQ, αλλά η μητρική είναι κάπως καινούργια (MSI το πρώτο μοντέλο με bluetooth, για το οποίο δεν έχω drivers (3o ερώτημα)), αρα θα έπρεπε να ανοίγει (?) any ideas??? Δοκισε πρωτα να εγκαταστησεις τα drivers της μητρικης απο το cd της. Δοκιμασε την pci και σε κανενα αλλο pc και αν δεις οτι δεν παιζει τοτε πισω:) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts