-orestis- Δημοσιεύτηκε February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 8, 2006 θελω βοηθεια. θελω να αγορασω ενα κουτι(ξερετε λιγο εντυποσιακο και ομορφο).εχω ενα καλο υπολογιστη ο οποιος δεν αναδεικνυεται.εχω ψαξει λιγο (μεσω internet) αλλα δεν εχω βρει τιποτα.μηπως θα μπορουσατε να μου δωσετε μια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Τα multirama έχουν μούρικα κουτιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Στο site του e-shop έχει αρκετά κουτιά, από απλά εώς αρκετά εντυπωσιακά. Βασικά δεν αναφέρεις το ποσό που είσαι διαθετιμένος να δώσεις. Αν θέλεις κοίτα προϊόντα της thermaltake, τα armor και kandalf θα σε ικανοποιήσουν. Αν σε ενδιαφέρει έχουν και παράθυρο για να φαίνεται το εσωτερικό του κουτιού, κάτι χρήσιμο αν βάλεις λάμπες UV, fans με led κτλ. Οι ασημί εκδόσεις των κουτιών που σου είπα είναι πιο ακριβές αλλά είναι από αλουμίνιο, και είναι πιο εύκολα στην μετακίνηση (λιγότερο βάρος). Αν δεν θέλεις προϊόντα της thermaltake μπορείς να πάρεις το stacker της Coolermaster, μοντέλο 810. Πρόσφατα βγήκε και το 830 αλλά έχει κοντά 300 ευρώ. Το 810 το βρίσκεις περίπου με 160 ευρώ, είναι απ' τα πιο ποιοτικά κουτιά της αγοράς με πολλούς χώρους, αλλά όχι τόσο εντυπωσιακό όσα αυτά της thermaltake. Δες κι εδώ, έχει λίγο τσιμπημένες τιμές σε σχέση με το e-shop αλλά έχει μεγάλη ποικιλία και αρκετά αξεσουάρ κουτιών (φατνία 5,25'' για ρύθμιση ανεμιστήρων, ενσωματωμένους card readers κ.α.) Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. February 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 σωστα δεν αναφερα τιμη.μεχρι 200€ ειναι καλα αλλα δεν θα τα χαλασουμε για λιγα € παραπανω. ειδα ενα της thermaltake που μου αρεσει το kandalf.ωραιο αλλα εχω μια απορια τι θελει να πει εκει που γραφει εσωτερικες και εξωτερικες θεσεις? οι εσωτερικες ειναι για σκληρους και οι εξωτερικες για drives Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Ναι, το kandalf είναι καλό κουτί με μπόλικους χώρους. Για εσωτερικές/εξωτερικές θέσεις σωστά κατάλαβες, οι εσωτερικές είναι για τους σκληρούς δίσκους, έχει ένα ''κουτί'' όπου μπαίνουν οι σκληροί. Εξωτερικές θέσεις είναι οι κλασσικές 5,25'' για DVD κτλ. Πριν το αγοράσεις κάνε μια έρευνα αγοράς γιατί οι τιμές παίζουν ανάλογα με το μαγαζί. Χρησιμοποίησε τον skroutz, έχει πολλά καταστήματα για να βρεις την καλύτερη τιμή. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Η πρότασή μου είναι της Thermaltake to Χaser III με την μια πλάτη απο plexyglass για να φαίνεται το εσωτερικό του.Αρκετά εργονομικό κουτι στην τοποθέτηση drives και σκληρλων δίσκων Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. February 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 καταρχας σας ευχαριστω ολους.αποφασισα μαλλον το kandalf θα παρω. http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/kandalf/va9000bws.asp θελω να με βοηθησετε ομως γιατι δεν ειμαι και πολυ εμπειρος.εξηγηστε λιγο το Detailed Features (απο τo site που σας εδωσα) ενα ενα.πολλα δεν εχω καταλαβει τι ειναι.αν μπορειτε βοηθηστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 καταρχας σας ευχαριστω ολους.αποφασισα μαλλον το kandalf θα παρω. http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/kandalf/va9000bws.asp θελω να με βοηθησετε ομως γιατι δεν ειμαι και πολυ εμπειρος.εξηγηστε λιγο το Detailed Features (απο τo site που σας εδωσα) ενα ενα.πολλα δεν εχω καταλαβει τι ειναι.αν μπορειτε βοηθηστε to koyti einai theiko:drool: :drool: :dizzy: :dizzy: :shock: :shock: parto kai mh rwtas tpt..........:drool: :drool: paraligo na epsine kai kafe........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Πάρε αν μπορείς την ασημί (αλουμινένια) έκδοση, είναι πιο ποιοτική απ' την μαύρη. Για τα detailed features, τι σε προβληματίζει; Όταν πάρεις το κουτί θα τα βρεις όλα, μην ανησυχείς! 1) Είναι του κουτί των σκληρών (οι 3 θέσεις που λέγαμε) 2) τα DVD δεν χρειάζονται βίδες για να μπουν στα φατνία, έχει clips. + (4) οι προσόψεις των φατνίων βγαίνουν χωρίς κατσαβίδια. 3) USB και έξοδοι ήχου στο πάνω μέρος του κουτιού 5) Το 5 είναι λάθος, απλά δείχνει ότι και οι κάρτες μπαίνουν χωρίς βίδες 6) Έχει και ανεμιστήρα για το (1) Αυτά είναι τα κύρια, τα άλλα είναι λεπτομέρειες, θα τα βρεις όταν πάρεις το κουτί! Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι άλλο, εδώ είμαστε :) Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 parto einai fobero alla einai kapos terastio.prosopika tromaksa otan piga na to paro kai akomi parapano otan anoiksa to kouti.einai polu polu polu megalo kai arketa bari alla einai teleio.pane oposdipote me autokinito gia na to pareis,as einai megalo to autokinito.(piga me punto kai eriksa ta piso kathismata gia na mporeso na to balo). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Εδώ έχει και ένα καλό review απ' το Kandalf, θα σε βοηθήσει αρκετά, έχει πολλές λεπτομέρειες και φωτογραφίες του κουτιού.:) Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Εδώ έχει και ένα καλό review απ' το Kandalf, θα σε βοηθήσει αρκετά, έχει πολλές λεπτομέρειες και φωτογραφίες του κουτιού.:) Το συγκεκριμένο review είναι πολύ καλό. Θα διφωνήσω σε ένα σχόλιό του μόνο. Στο τέλος στα αρνητικά λέει ότι θα θέλανε και έναν 12αρη ανεμιστήρα για το παράθυρο. Διαφωνώ. Εγώ είχα το Thermatake Tsunami, το οποίο μοιάζει σε πολλά με αυτό το κουτί. Ο πλαϊνός ανεμιστήρας έχει δύο βασικά αρνητικά. Το πρώτο είναι ότι επειδή έρχεται από τη μαμά δεν είναι και της καλυτερης ποιότητας και άρα κάνει πολύυυυ θόρυβο και το δεύτερο είναι ότι καταστρέφει όλο το airflow που δημιουργείται μέσα στο κουτί από τον μπροστά και τον πίσω ανεμιστήρα. Αν τελικά ο φίλος πάρει το kandalf, θα τον συμβούλευα να μοντάρει τους δυο ανεμιστήρες που έχει το κουτί (μπροστά και πίσω) και να τους περάσει πάνω έναν ροοστάτη για να ρυθμίζει την ένταση τους. Θα γλιτώσεις πολύ βαβούρα έτσι. Και εγώ στο tsunami τελικά αποσύνδεσα τελείως τον πλαϊνό και έβαλε ροοστάτες στους άλλους δυο. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Επειδή έχω κι εγώ το Tsunami Dream της Thermaltake, όντως οι ανεμιστήρες που έχει μαζί του κάνουν πολύ θόρυβο. Πάρα πολύ καλό κουτί, με αυτό το μικρό πρόβλημα που έλυσα με το hardcano 12 που μπορεί να ρυθμίσει 4 ανεμιστήρες. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Osiris2000 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Για το Soprano ποια ειναι η γνωμη σας? Ξερετε αν υπαρχει αντιπροσωπεια της Themaltake στην Ελλαδα για να μπορουμε να δουμε τα κουτια απο κοντα? Παράθεση If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Το Soprano μοιάζει αρκετά με το Tsunami Dream με κύρια διαφορά ότι η μπροστινή πόρτα που καλύπτει τα drives του δεύτερου είναι μεταλλική. Στο Soprano είναι πλαστική. Γενικά το Tsunami Dream έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και 1-2 άλλες διαφορές που δικαιολογούν τη διαφορά τιμής. Όσο για το που μπορείς να τα δεις από κοντά, πιστεύω ότι αρκεί μια βόλτα στη Στουρνάρη, υπάρχουν πολλά καταστήματα που τα έχουν. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Στα Μultirama πχ μπορεις παρεις μια ιδέα Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Osiris2000 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Thanks guys! Παράθεση If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts