Jump to content

Λανθασμενη χωριτηκοτητα Σκληρου δισκου

redalert19882000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω ενα σκληρο δισκο sata στα 80gb.. Τωρα εχω πιασει συνολικα 18gb , ενω οταν επιλεγω ολους τους φακελους και παταω ιδιοτητες λεει οτι ειναι 11gb. Το ερωτημα ειναι : Η διαφορα αυτη ειναι σωστη η οχι??? Σ.σ εχω κανει αρκετα delete και ενγραφες....Αν υπαρχει τροπος επιλυσης του προβληματος με ποιο προγραμμα γινετε ο καθαρισμος αυτος...Ευχαριστω
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

isws yparxoun kryfa arxeia...alla giati den pigaineis stis idiotites tou sklirou diskou gia na deis tin xwritikotita?!?!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

isws yparxoun kryfa arxeia...alla giati den pigaineis stis idiotites tou sklirou diskou gia na deis tin xwritikotita?!?!

Η χωριτηκοτητα του σκληρου στις ιδιοτητες ειναι 18gb..Το ανεφερα ποιο πανς.. Εμφανισα και τα κρυφα αρχεια αλλα παλι ειναι στα 11gb

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δεν ειναι θεμα εγγυησης..Αυτο συμβαινει σε πολλους:)

file akribos to idio problima exo kai ego kai den exo brei lisi! den ksero ti na kano? kamia idea kaneis? eno moy leei stis idiotites gia px oti xrisimopoio 25 gb an mpo sto skliro kai epilekso ola ta arxeia kai patiso idiotites moy bgazei 14. as pei kapoios poy kserei ti prepei na kanoyme...

Εχω ενα σκληρο δισκο sata στα 80gb.. Τωρα εχω πιασει συνολικα 18gb , ενω οταν επιλεγω ολους τους φακελους και παταω ιδιοτητες λεει οτι ειναι 11gb. Το ερωτημα ειναι : Η διαφορα αυτη ειναι σωστη η οχι??? Σ.σ εχω κανει αρκετα delete και ενγραφες....Αν υπαρχει τροπος επιλυσης του προβληματος με ποιο προγραμμα γινετε ο καθαρισμος αυτος...Ευχαριστω

Ενας λόγος μπορεί να είναι η επανφορά συστήματος που τρώει κάμποσα γίγα με τον καιρό αν δεν την καθαρίσεις.

Μήπως έχεις εγκαταστήσει και τον νορτονα; και δεν έχεις καθαρίσει τα protected files ;

http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg

Ενας λόγος μπορεί να είναι η επανφορά συστήματος που τρώει κάμποσα γίγα με τον καιρό αν δεν την καθαρίσεις.

Μήπως έχεις εγκαταστήσει και τον νορτονα; και δεν έχεις καθαρίσει τα protected files ;

Δεν εχω norton (bliax) .Αυτο με την επαναφορα συστηματος πος το καθαριζουμε?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Αλλα πρωτα εκει που πασ θα πρεπει να πατησεις ρυθμισεις και να βαλεις στο ελαχιστο το βελακι... Ευτιαξε;) ;)
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

sonymobby Ετσι την απενεργοποιής τελείος. Βέβαια μετά την επαναφέρεις και είσαι εντάξει. Αν την θέλεις. !

Γίνεται και το παρακάτω κρατώντας μόνο την τελευτέα εγγραφή της επαναφοράς. Πάς στο δίσκο σου δεξί κλίκ ιδιότητες -- > εκκαθάριση δίσκου --> περισότερες επιλογές. Στην καρτέλα εκεί έχει να καθαρίσεις την επαναφορά συστήματος. Θα κρατήσει μόνο την τελευτέα εγγραφή της επαναφοράς και θα καθαριστούν τα προηγούμενα.

http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg

Που και που κάντε και ανασυγκρότηση δίσκου και έλεγχο δίσκου για σφάλματα, ορισμένες φορές και τα δύο κάνουν θαύματα!
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/