alkhs123 Δημοσιεύτηκε February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 3, 2006 simera itan na energopiithei enas ios o nyxem pou katastrefei ta arxeia tou office. eixame kanena thima? http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/4661582.stm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Μπα πιστευω ακομα νωρις ειναι.....:) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 mpah... το office και συγκεκριμένα το outlook δεν ξεκινά εδώ από δικιά μου βλακία :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Μπα πιστευω ακομα νωρις ειναι.....:) Τι λες παλληκάρι μου; Καθόλου νωρίς δεν ειναι. Την τρίτη ημέρα κάθε μήνα (δηλαδή σήμερα, 3 Φεβρουαρίου), 30 λεπτά ακριβώς μετά την εκκίνηση του υπολογιστή, το worm χρησιμοποιεί ενα τμήμα του κώδικά του που «ζυγίζει» 32 μόλις bytes! για να κάνει Overwrite αρχεία (Word, Excel, PowerPoint κ.α.) με την φράση «DATA Error [47 0F 94 93 F4 K5]» :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Τι λες παλληκάρι μου; Καθόλου νωρίς δεν ειναι. Την τρίτη ημέρα κάθε μήνα (δηλαδή σήμερα, 3 Φεβρουαρίου), 30 λεπτά ακριβώς μετά την εκκίνηση του υπολογιστή, το worm χρησιμοποιεί ενα τμήμα του κώδικά του που «ζυγίζει» 32 μόλις bytes! για να κάνει Overwrite αρχεία (Word, Excel, PowerPoint κ.α.) με την φράση «DATA Error [47 0F 94 93 F4 K5]» :) Αυτο δεν το υκσερα..Δλδ τι εννοεις με καθε εκκινηση του υπολογιστη?? π.χ Στο δικο μου το pc με καθε ανοιγμα?:) ???? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 εγώ είχα ένα πρόβλημα με το office που δεν έγραφε τίποτα στο word?? μόνο έβλεπε... η microsoft θα βγάλει κανα update γιαυτό.δεν θα καθήσει με άπρακτα χέρια... εκτός αν είναι απασχολημένει με την 12v του office... ενημερώστε αν βγει τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Αυτο δεν το υκσερα..Δλδ τι εννοεις με καθε εκκινηση του υπολογιστη?? π.χ Στο δικο μου το pc με καθε ανοιγμα?:) ???? Oχι, οχι δεν είπα αυτο. Υπέθεσε πως έχεις «χτυπηθεί» απο τον ιο. Και πως είναι... 2 Μαρτίου. Κλείνεις το PC, πέφτεις για ύπνο, ξυπνάς την επόμενη ημέρα και τον ανοίγεις. Ακριβώς 30 λεπτά μετά την εκκίνηση, ο ιός θα ενεργοποιήσει εκείνο το τμήμα που ανέφερα πριν και όλα τα αρχεία Excel, Word, Zip, Rar, PowerPoint, Photoshop, .. αντικαθίστανται απο την φράση που προανέφερα. Αν και ναι, ο ιός χρησιμοποιεί τεχνικές που του επιτρέπουν να εκκινεί τα συστατικά του με κάθε εκκίνηση του υπολογιστή, ομως σε καμία περίπτωση δεν θα διαγράφει αρχεία... σε κάθε boot. Θα περιμένει μέχρι το ρολοι να σημάνει 3 Απριλίου για να ματαενεργοποιηθεί. Προσοχή: Δεν λειτουργεί μα βάση δικό του ρολόι, αλλά με βάση το ρολοι του υπολογιστή, έτσι, αν εσείς είχατε γυρίσει για οιονδήποτε λόγο το ρολόι (ας πουμε την 30 Γενάρη) να δείχνει 3 Φλεβάρη, και ήταν το πισί μολυσμένο, δεν θα σας χτυπούσε εχθές μα την 30 Γενάρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Αν και δεν εχω antivirus ουτε antispyware και τετοια, κανενα συμπτωμα μεχρι τωρα. Α, δεν κλεινω ποτε το pc, αυτο ειναι καλο η κακο? νομιζω καλο ειναι ! Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 τι το photoshop? εμένα λειτουργεί κανονικότατα και είναι 4 Φλεβάρη. είμαι καθαρός εγώ :) όσο για το office δεν υπάρχει έχει αντικαταστηθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Meraklis (τώρα θυμάμαι απο που ξέρω το nick) :lol: Χμ, ίσως δεν ήμουν αρκετά σαφής. Δεν επηρρεάζονται οι εφαρμογές, μα τα αρχεία που αυτές δημιουργουν. Π.χ. Ενας μολυσμένος υπολογιστής απο το «Μαυρο Σκουλήκι» δεν θα εμφανισει προβλήματα στην εφαρμογή Word, όμως ειναι κάτι παραπάνω απο σίγουρο πως τα αρχεία με κατάληξη .doc θα αντικατασταθούν με την φράση που προανέφερα. Το ιδιο ισχυεί για όλα τα προιόντα του Office, το Photoshop κ.α. Αυτές ειναι οι καταλήξεις των αρχείων που κινδυνεύουν: .doc .xls .mdb .mde .ppt .pps .zip .rar .pdf .psd .dmp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Meraklis (τώρα θυμάμαι απο που ξέρω το nick) :lol: Χμ, ίσως δεν ήμουν αρκετά σαφής. Δεν επηρρεάζονται οι εφαρμογές, μα τα αρχεία που αυτές δημιουργουν. Π.χ. Ενας μολυσμένος υπολογιστής απο το «Μαυρο Σκουλήκι» δεν θα εμφανισει προβλήματα στην εφαρμογή Word, όμως ειναι κάτι παραπάνω απο σίγουρο πως τα αρχεία με κατάληξη .doc θα αντικατασταθούν με την φράση που προανέφερα. Το ιδιο ισχυεί για όλα τα προιόντα του Office, το Photoshop κ.α. Αυτές ειναι οι καταλήξεις των αρχείων που κινδυνεύουν: .doc .xls .mdb .mde .ppt .pps .zip .rar .pdf .psd .dmp Αν, λεω αν χτυπησει ο ιος, με recovery δεν γινεται δουλεια? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 αα κατάλαβα gbloby δηλαδή τα εξερχόμενα αρχεία περιέχουν "βλάβες" ααα κατάλαβα(νομίζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Oχι, οχι δεν είπα αυτο. Υπέθεσε πως έχεις «χτυπηθεί» απο τον ιο. Και πως είναι... 2 Μαρτίου. Κλείνεις το PC, πέφτεις για ύπνο, ξυπνάς την επόμενη ημέρα και τον ανοίγεις. Ακριβώς 30 λεπτά μετά την εκκίνηση, ο ιός θα ενεργοποιήσει εκείνο το τμήμα που ανέφερα πριν και όλα τα αρχεία Excel, Word, Zip, Rar, PowerPoint, Photoshop, .. αντικαθίστανται απο την φράση που προανέφερα. Αν και ναι, ο ιός χρησιμοποιεί τεχνικές που του επιτρέπουν να εκκινεί τα συστατικά του με κάθε εκκίνηση του υπολογιστή, ομως σε καμία περίπτωση δεν θα διαγράφει αρχεία... σε κάθε boot. Θα περιμένει μέχρι το ρολοι να σημάνει 3 Απριλίου για να ματαενεργοποιηθεί. Προσοχή: Δεν λειτουργεί μα βάση δικό του ρολόι, αλλά με βάση το ρολοι του υπολογιστή, έτσι, αν εσείς είχατε γυρίσει για οιονδήποτε λόγο το ρολόι (ας πουμε την 30 Γενάρη) να δείχνει 3 Φλεβάρη, και ήταν το πισί μολυσμένο, δεν θα σας χτυπούσε εχθές μα την 30 Γενάρη. Καταλαβα φιλε μου:) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts