jokulsarlon Δημοσιεύτηκε February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 1, 2006 Παιδιά βοήθεια... Το Qtek μου χάλασε και δεν φορτίζει. Περασαν 2 μέρες και βρήκα από κάποιο γνωστό μια μπαταρία. Οταν όμως έβαλα την μπαταρία το τηλέφωνο έκανε εγκατάσταση λογισμικού ξανά και έτσι διαγράφηκαν όλα μου τα αρχεία. Υπάρχει τρόπος να τα ανακτήσω. (ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ BACKUP) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbantikos Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 :( :( :( Mαλλον την πατησες. Λυπαμαι. Εαν υπαρχει καποια αντιστοιχη εφαρμογη οπως στα pc για αναλογες περιπτωσεις δεν γνωριζω αλλα το qtek σου εκανε hard reset μιας και τελειωσε η τροφοδοτηση με ενεργεια απο ολες τις διαθεσιμες (ακομη και εφεδρικες) πηγες. Παράθεση Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. February 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 καποιος άλλος ρε παιδιά , ξέρει τίποτα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kryh Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 δυστυχως, δεν υπαρχει λυση ολα τα αρχεια ειναι φυλαγμενα στη ram, και η εφεδρικη μπαταρια κραταει λιγο. τα αρχεια σου ειχαν χαθει πολυ πριν βαλεις τη 2η μπαταρια, γι αυτο και ξαναεκανε εγκατασταση των windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Ποιό Qtek ήταν; Αν είχε WM2003 σίγουρα τα έχεις χάσει από την συσκευή. Δεν το είχες συγχρονίσει ποτέ με τον υπολογιστή σου; Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts