Jump to content

Αξιζει;

sonymobby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω μια motherboard Asus με chipset Intel 845E. Σκεφτομαι να βαλω καινουργιο cpu, το δυνατοτερο που μπορω να βαλω σε socket 478 με chipset 845E, 3,06GHz ΗΤ FSB 533MHz, αν τον βρω δλδ. Τωρα εχω 2,53GHz non-HT. Αξιζει αυτη η αγορα; Θελω να την κανω την αγορα επειδη μαλλον θα παρω καινουργιο PC το τεταρτο τριμηνο του 2006 και ως τοτε θελω να ανεβασω τις επιδοσεις του PC.:)

Δε νομιζω οτι αξιζουν τα extra χρηματα.Αν εισαι οκ απο θερμοκρασιες δοκιμασε να τον κλοκαρεις λιγο(θελει λιγο διαβασμα,αλλα κοστιζει λιγοτερο)
Screw you guys,I'm going home.........

Να ρωτησω κατι αλλο τοτε που το σκεφτομαι πολυ τελευταια. Επειδη δεν θελω να κανω "γερη" αγορα φετος εφοσον ερχονται πολλες αλλαγες, καινουργια chipsets και directX 10 καρτες γραφικων και επειδη η καρτα γραφικων μου, μου στοιχισε ακριβα, 6800GT, σκεφτομαι να αγορασω motherboard & CPU socket 754. Σκεφτομαι για Athlon64 3700+ (ακουσα απο πολλους πως ο 3700+ ειναι φοβερος...) και motherboard Asus K8N-E Deluxe μαζι με μια 512ΜΒ RAM 400MHz (εχω ακομα μια στα 512ΜΒ και 400MHz). Το καινουργιο μου το PC θα το παρω τελη του 2006/ αρχες του 2007. Αξιζει αυτη η κινηση τωρα; Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Αν δεν εχεις λεφτα για ξοδεμα,οχι δεν αξιζει.Πας απο ενα τελειωμενο socket(478) σε ενα αλλο τελειωμενο socket(754).H διαφορα που θα δεις στις επιδοσεις(γιατι ο 3700+ ειναι πολυ ανωτερος του Ρ4 2.53) θα ειναι μεν αρκετη αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι τσαμπα λεφτα απο τη στιγμη που σε ενα χρονο θα παρεις καινουριο συστημα....Η 939 τωρα με εναν 3500+ minimum(η εναν Χ2,αναλογα τα γκαφρα) η τιποτα και σε ενα χρονο καινουρια εντελως πλατφορμα....

Η μονη περιπτωση να τα κανω ολα αυτα θα ηταν να βρω μητρικη+cpu μεταχειρισμενα.Εκει θα εδινα λιγα χρηματα και πουλωντας τα δικα μου η διαφορα θα ηταν μικρη,ετσι συμφωνω.Αλλα να πας να αγορασεις καινουριο hardware σε socket 754 ειναι κακη κινηση....

Screw you guys,I'm going home.........

Αν δεν εχεις λεφτα για ξοδεμα,οχι δεν αξιζει.Πας απο ενα τελειωμενο socket(478) σε ενα αλλο τελειωμενο socket(754).H διαφορα που θα δεις στις επιδοσεις(γιατι ο 3700+ ειναι πολυ ανωτερος του Ρ4 2.53) θα ειναι μεν αρκετη αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι τσαμπα λεφτα απο τη στιγμη που σε ενα χρονο θα παρεις καινουριο συστημα....Η 939 τωρα με εναν 3500+ minimum(η εναν Χ2,αναλογα τα γκαφρα) η τιποτα και σε ενα χρονο καινουρια εντελως πλατφορμα....

Η μονη περιπτωση να τα κανω ολα αυτα θα ηταν να βρω μητρικη+cpu μεταχειρισμενα.Εκει θα εδινα λιγα χρηματα και πουλωντας τα δικα μου η διαφορα θα ηταν μικρη,ετσι συμφωνω.Αλλα να πας να αγορασεις καινουριο hardware σε socket 754 ειναι κακη κινηση....

Θα συμφωνησω με τον φιλο doctor.

Και εγω εχω ξεμεινει με ενα Athlon XP 2.4 και με μια 9700 pro. Περιμενω να βγουν τα νεα μοντελα της AMD (M2) και οι καρτες με DX10 και τοτε θα κανω την κινηση μου.

Προς το παρον με 2,5 και 6800GT εισαι μια χαρα.:)

OK thanks! Στα γενεθλια μου τοτε. Αρα ως τον Οκτωβρη!!! Ευτυχως που απαντησατε για να μην κανω την αγορα. ΒΤW ποιος μηνας του 2006 θα ειναι καλος για αγορες; Εννοω ποτε θα ερθω οι καινουργιες τεχνολογιες και θα κανεις την αγορα αφοβα χωρις να φοβασε για κατι το πολυ πιο καινουργιο;