tntpeter Δημοσιεύτηκε January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 29, 2006 Ξέρει κάποιος πού θα μπορούσα να βρώ firmware update για Matshita DVD-RAM UJ-820S firmware version 1.00 σε ACER Aspire 1511LMi με WindowsXPHome; Το site τής ACER δεν έχει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Για δοκίμασε εδώ.Με δικία σου ευθύνη βέβαια:) Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntpeter Δημ. January 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Το δοκίμασα... Ατυχώς δεν κάνει για το "δικό" μου. Δεν ξέρω γιατί... κάποιοι λένε οτι μόνο απο τήν ACER (το έχω ζητήση, περιμένω) θα δουλέψει, θά δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Αν περιμένεις απο την Acer ζήτω που κάηκες:).Στο θέμα της αναβάθμισης των συσκευών είναι ολιγον πίσω .Εχω και εγώ ένα φορητό Acer 3ετιας και απο τότε που το αγόρασα δεν έχει βγάλει καμια αναβάθμιση ούτε για καρτα γραφικών ούτε για dvd(firmware) κτλ κτλ.Ο δικός μου έχει το Matshita DVD-RAM UJ-811.Μην περιμένεις και πολλά ή μάλλον μην περιμένεις τίποτα :) :) Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts