RyDeR Δημοσιεύτηκε January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 29, 2006 Πρόσφατα έκανα μετατροπή απο PSTN σε ISDN. Οι τεχνικοι μου εγκατεστησαν το netMod το οποιο ειναι USB με Hardware Version 20. Του αναβάθμισα το firmware σε 3,83. Ο υπολογιστής είναι αρκετά μακριά απο το netMod (7 μέτρα) ετσι για να το συνδέσω πήρα ενα καλώδιο προέκτασης Usb 2 μέτρων και ενα Α-Β 5 μέτρων. Μπορείτε να μου πείτε γιατι οταν πατάω να φορτώσω μια ιστοσελίδα δείχνει αναμονή αρκετη ώρα και μετα φορτώνει γρηγορα τη σελίδα:worry: ενώ με το 56k δείχνει ελάχιστα αναμονή και κάνει μια ώρα να φορτώσει? Στο bandwith test μιας ιστοσελίδας με έβγαλε 53kbps σύνδεση ενώ ειναι 64k. Πειράζει???????????:!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 1)Καλύτερα θα ήταν να το συνέδεες με σειριακή θύρα το netmod. 2)To netmod σαν modem δεν λέει και πολλά. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Φιλε μου καλυτερα με σειριακη οπως λεει ο φιλος ποιο πανω...Θα δεις καλυτερα αποτελεσματα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts