ATZ Δημοσιεύτηκε January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 29, 2006 Το έχω γράψει και σε άλλο thread αλλά μάλλον δεν θα ήταν σχετικό. πως μπορω να δω εαν σε έναν υπολογιστή με λειτουργικό windows xp έχει μπει usb flash disk και έχουν παρθεί αρχεία, κάποιος μου είπε για τον event viewer αλλά εκεί δεν βρήκα κάτι σχετικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση Παράθεση The city never sleeps... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 θα ψαξεις τον event viewer για εγγραφες του τυπου Removable storage Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATZ Δημ. January 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 έψαξα και δεν βρήκα τίποτα!!! pls help Παράθεση The city never sleeps... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Μηπως οντως δεν εχει μπει κανενα USB και δεν εχει παρθει τιποτα? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATZ Δημ. January 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 έβαλα το δικο μου usb flash disk για δοκιμή πήρα κάτι αρχεία και μετά έψαξα στον event viewer και δεν βρήκα τίποτα , που να ψάξω όμως, στο αpplication , στο system ή στο security , και πως θα ονομάζεται το event, το δικό μου το usb είναι της transcend αν παίζει καποιο ρόλο, Δεν είμαι και πολύ σχετικός όπως έχετε καταλάβει Παράθεση The city never sleeps... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts