g_pappas1989 Δημοσιεύτηκε January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 28, 2006 εδώ και αρκετό καιρό όταν πας να ανοίξω ένα αρχείο (οποιουδήποτε τύπου) με "δεξί κλικ" και "άνοιγμα με" μου ανοίγει το σημειωματάριο (απευθείας μόλις πατήσω την επιλογή "άνοιγμα με") με κάτι "κινέζικα"............. έχω κάνει βλακεία ?????? μπορώ να το διορθώσω????????? confused.gif confused.gif confused.gif confused.gif εχω windows xp-pro service pack 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Δοκίμασες να κάνεις scan με κάποιο antivirus και καθαρισμό του μητρώου; Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 anoi3e to control panel.. phgaine sta folder options.. apo kei sta file associations, kai dokimase na to ftia3eis apo kei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. January 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 παιδια ιος δεν υπαρχει (εχω το kaspersky antivirous)......... στις επιλογες φακελςν δε μου δινει καμια επιλογη για το συγκεκριμενο προβλημα.......:( :( :( :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts